Ska kolla på scrubs nu, puss


Bästa dan på länge :)

Som sagt var så har jag varit på stan med Anemone, Vi gick till konsum för det var 50% på allt där, eller om man köper massa grejer sen summan av det tar dom bort 50%.. men det var jättemycke folk där & nästan allt Var borta, men jag och anemone köpte vitamin well. Vi ställde oss i kö och det var typ 20 pers framför oss..kul!  haha Sertan stod typ bakom oss , och han sa att man skulle ha nå kort för att få 50%. och vi hade inget sånt kort så vi tjäna ingenting på det, bara slösa tid.. Men efter det Gick vi till cubus, jag skulle kolla om jag hitta den där Bhn som fanns i borlänge, och det gjorde den! :D men jag hade inge pengar så kunde inte köpa den :( ska tjata lite på mamma bara ;))  Sen gick vi och mötte simon & hans lille bror, isac. Vi gick till Burges bar och satt där i en halv timme :) vid 5 åkte simon hem och då gick jag & anemone till ICA och köpta godis. 
Det var den bästa dan på länge. Ska kanske vara med Anemone imorgon med :D 

 puss


Ge mig sommar, NUU

 ingenting att göra så varför inte redigera lite bilder? :)  Min näsa är sneee :(


STAN NÄSTA, HEJS


Stan snart :)

Ska snart åka ner på stan med mamma, sen ska jag träffa Anemone! Fast jag får bara vara på stan i 2 timmar för mamma -.- fast anemone kanske kan följa med mig hem så jag inte fårför tråkigt ikväll! :D


Härlig morgon

Idag ska jag få träffa min älskling, Anemone! :D Jag har precis duschat och ska snart äta frukost. jag tycker synd om min bror för nu har han blivit sjuk, fast han får skylla sig själv för han åt en av mina köttbullar och min sås när jag var sjuk, jag sa till han att han inte skulle göra det men nej.. man ska inte lyssna på sin lillasyster. Fast det är skönt att jag är frisk!

puss


Honungsvatten & tv

Jag ska snart kolla på " stockholmsnatt" . Jag har typ suttit vid datorn i 2 timmar nu och nnär jag kom ut ur mitt rum vare kol svart.. kul att dom säger till att dom går och lägger sig! Jag vill oxå sova snart för att jag vill att det ska bli i morgon för då ska jag vara med anemone :D men puss på er ska dra nu


NY DESIGN

kämpat med den hela kvällen, är äntligenklar


Sjukt gammal bild från coz

 


SUR

Mamma sa att jag skulle vila en dag till innan jag får vara med någon.. Så idag blire att tråka heeeela dan... Fast mamma & jörgen (min mammas man) skulle till älvdalen till morfar, så jag blir ju hemma själv och det är ett plus.  Undra vad jag ska göra nu?


Hosthost

Godmorgon allesammans :) Jag vakna nyss & ska snart äta frukost. Det är värsta fint väder idag! Jag tror nog att jag ska vara med anemone idag, Det blir nog stan isåfall. Asså om mamma säger att jag inte är frisk kommer jag få damp, jag mår jättebra, det är bara det att jag hostar, men soo? Det skadar ju inte...  nu ska jag lägga in lite rena kläder i garderoben.


Film

Ska kolla film på 4:an nu


Ny duschad

Äntligen frisk :) eller jag har ingen feber. bara hostar ;) Blev tyvärr inge anemone idag :( Men imorgon hoppas jag !! min hund ligger och gnäller åt ingenting,  Tror att han sover :) gulligt ;)   Men iallafall  Så ligger jag i min säng, har precis duschat. Dom andra kollar på hockey. Jag ska kolla på film snart, vet inte vilken än ;)  
puss

jennie har lärt mig att se ut som en bulldog :)
 


Vill vara med min anemone :((

Jag ska kanske träffa anemone idag :) ska bara snacka med mamma först ;) hon kommer säga " nej du är inte frisk än.." men jag får hoppas på det bästa :)


:)

Fyfan vilken jobbig natt! Jag sov i min brors rum, för mitt rum var uthyrt till vasaloppsåkare. Jag fick ligga på en halv meter bred madrass, en sån där med en blå sida och en röd! Den var ju förfärligt liten ! kunde inte vände på mig :( Och båda jag och min bror är sjuka så vi har  legat och hostat i natt, och vid 1 var jag pigg och kunde inte sova. Men vi låg och prata sen efter ett tag somna vi :) Men i morse gick han upp jättetidigt, 8 -.- då flytta jag ut till soffan. Åhh vi hade förut ett dataspel här som hette " belinis bekini" Jag måste hitta det för jag har varit sugen på att spela det jätte länge :)

Jag mår mycket bättre idag! Frisk snart :)

Elliot, våran hund :)



Godmorgon!

Jag ligger i sängen och tänker på hur mycket jag ligger efter i allt i skolan, menmen, jag får lov att ta igen det efter lovet :( Just nu har jag ingen feber alls, och jag hoppas att det håller hela dan. Ikväll ska jag till pappa, Har inte träffat han på ett tag nu :) har inget mer att skriva, bloggar mer sen/imån !

fick bli en bild på sötnosen :)

SUUUURT

Äntligen lov! i morse kände jag mig nästan frisk fast ändå inte :) hade inge feber men den kom sen :( Jag ligger i sängen och är så sur att jag nästan gråter, ... är så himla trött på allt:
Ingenting blir som jag vill och att jag måste städa mitt rumhar verkligen inte lust med det! åhh det ser förjävligt ut !
i morgon ska jag till pappa, men han hyr ut mitt rum till vasaloppsåkere så jag har ingenstann att sova. nej nu ska jag fan göra ett ryck med mitt rum!  




soffan is my home

Min dag har spenderas i soffan, precis som dom andra senaste dagarna.. jag vill bli frisk. fuck you feber... Idag har mamma varit snäll och handlat godis till mig, eller typ drickyoghurt ( det ända som jag är suen på att äta), Chips och kexchoklad :') min hals gör ont och tror det beror på att jag har hostat massa.. fast att jag äter halstabletter, dricker te så hjälper det inte.. men om jag drick jättekallt vatten blire bra en stund, hehehe tror att jag redan skrivit det en gång? :$ men aja ;* 

nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp te! puuusss



Sleeptime

Ligger i sängen och ska försöka sova , min hals gör jätteont, jag tror det beror på att jag har hostat så mycket. Men det hjälper inte att äta halstabletter men kallt vatten hjälper, eller ja en stund iaf. Men puss och godnatt

Känner mig bättre, fast ne

Legat i soffan hela dan. Har varit hemma själv och det har inte varit så kul :( Mamma kom hem vid 1 och då tog hon tempeln på mig och då hade jag 39,4 , den bara stiger :( blir hemma dom siste 2 dagarna från skolan oxå... Sen tog jag en ipren och då sjönk den till 37,8 :) sen blev jag pigg! och nu ska jag ta tag i mitt rum, fast egentligen ska jag ligga och vila så jag blir frisk.. men jag har ju gjort det hela dan ;)

BILD BRIST

ehm,

det är jobbigt att vara sjuk! antingen så svettas jag eller fryser! jag la mig i soffan med mitt täcke, och så blev det as varmt.. då fick jag lov att gå upp och gå lite, och då blev det jättekallt så jag kröp ner under täcket igen. Sen somna jag och gissa om det var varmt när jag vakna! det troppa nästan svett från mina ben.. intressant, jag vet;) jag har nyss fått i mig lasagne! muums! jag måste städa mitt rum! men jag orkar inte! man ser knappt mitt golv... ska röja lite ändå!


puss


just nu är jag heeeet

Jahapp, då har man blivit sjuk igen, och nu har jag inte ont i halsen utan mycket värre,

  • HOSTAR
  • 38GRADERS FEBER
  • ONT I RYGGEN
  • KÄNNER MIG YR NÄR JAG GÅR

treeevligt, eller vad säger ni? Jag somnade vid 1 igår kväll, sen vakna jag vid 5 för att jag var törstig, sen gick jag upp tjugo i 8.. Det första jag gjorde var att ta tempeln för jag svettades som en gris, och då hade jag 38,2 ! Då gick jag tillbaka till sängen och låg där i en halv timme, kunde inte sova. så jag satt på en DVD, solsidan- första säsongen! kolla på alla avsnitt och sen gick jag upp och åt lite frukost, lite yoghurt och två tuggor av en macka ;)  sen la jag mig i soffan och försökte sova men gick inte så jag kolla på top model 12 :) den var klockan helt plötsligt halv 3 och då drack jag lite te för jag frös ihjäl nästan... och nu ligger jag i sängen och bloggar!  mamma undra om jag hade int någonstanns och jag sa att jag har ont i ryggen och då sa hon att jag kanske är påväg att få influensa :(

det komiska med att jag är sjuk är att jag är sjuk innan VARJE LOV! enda sen innan jullovet 2009 har det varit så..  nu ska jag se efter vad min bror håller på med. Puss



tidsfördriv :)

Hur bor du: haha helt vanligt, i ett hus :)
Brukar du komma i tid: ja:)
Hur lång är du: 162 ;d
Kan du laga mat: Jaao, men bara nudlar typ :)
Vad jobbar du med/pluggar du: skola :)
Vad har du på dig just nu: Mjukisbyxor, linne, tröja och undekläder
Har du någon fobi:  småkryp
Hade du en bra kväll igår: bästa på länge :) 
Vilket är ditt senaste inköp: Tröja från hm
Din favoritdryck på morgonen: Juice eller oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma (A)
Har du sovit i din egen säng inatt: nej , i anemones:)
Vad hade du sönder senast: en 20-lapp :)
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: blåbärssoppa :)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: beror på vad jag är sugen på, iband vatten ibland juice ;)
Alkoholhaltig favoritdricka: cider :)
När gjorde du senast något riktigt dumt:
Saknar du någon just nu: jaa ;)
Vad ska man göra för att få dig irriterad: haha, fråga anemone ;)
Någon jag stör mig på: joep -.-
Intressen: fotboll <3
senaste person du kramade: anemone

 

Senaste person du ringde: pappa men hand svarade inte :(
Senaste person som ringde dig: anemone, fast då leta vi efter min mobil ;)
Vad drack du senast: vatten :)
Vill du ha barn: när jag blir äldre jaa.:)
Längtar du till din nästa födelsedag: nej ;) 
Har rakat dina ben någon gång: sällan på vintern, typ en gång i veckan på sommarn :)
Är du sugen på något nu: nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0 :) fast ibland 1 gång om dan
Använder du hudkräm: mot finnar, ja
Attraheras du av män med skägg: nej
Micro-pop eller poppa själv: spelar roll
Brukar du baka: sällan
Röstade du i det senaste valet: nech
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jaoo :)
Vilken låt lyssnade du senast på: like a prayer :)
Har någon annan sovit i din säng inatt: tror inte det :)
Vad tycker du är äckligt: när man ser operationer på tv
Har du pengar på mobilen: nej inte ett öre :)


solsidan snart

hejhej, tänkte berätta vad jag & anemone gjorde igår!
vi åkte vid kvart över 10 och hämtade Anemone, sen kom vi fram vid kupolen typ 12 eller nåt sånt, då gick vi på toa och fixa håret för det såg helt förjävligt ut efter en bilresa.. sen gick vi runt där. vi åt vid 1 fast jag var egentligen inte så jätte hungrig men aja ;)  efetr det gick vi lite till och efter ett tag blev vi suhna på milkshake så vi gick och köpte det :)  anemone köpte inte så mycket, bara ett par skor ;) men jag köpte inte heller så mycket; deo, nagelack och en tröja, men jag hittade en as snygg och bra bh.. men jag hade inte råd men jag ville verkligen ha den.. så jag krånglade och bytte tillbaka 2 deadem jag hade köpt men jag hade endå inte råd, jag såg fel på prislappen.. HAHA och när jag skulle prova BHn råka jag öppna dörren till omklädnings rummet och där vare en x'd piiinnssaaammt! hahaha. sen på kvällen åkte vi till anemones mormor & morfar för att fira att mormorn fyllde år, och förätten var nå klegg på bröd och soni (annes lillebror) sa att det var svamp i oxå, för jag såg nå brunt.. men Anemones kusin sa att det var snigel, och då ville jag inte äta det men sa jag så här:
- Anemone, så här gör jag...     och så tog jag allting på en tugga.. hahah och anemone börja bara skratta,  det var tydligen snigel. :O   men jag känner mi stolt som åt det ;)  haha sen  resten av kvällen/natten åkte vi epa med annes kusin och hans kompisar :)

puuusss


vilken dag

just nu sitter jag och anemone hemma hos hennes mormor ochmorfar , vi har haft en grymt kul dag. bloggar mer sen/imån :)

så här ser lördagen ut:

Jag ska gå upp vid halv nio så jag hinenr göra allt till tio..

  • smika mig
  • platta håret
  • äta frukost
  • välja kläder

Sen vid tio åker vi och hämtar upp anemone, sedan åker vi till BORLÄNGE! :D  grymt kul kommer det bli asså. kommer vara där halva dan ungefär, sen kommer jag sova hos anne eller hon här!
en grej jag måste köpa är täckbyxor tills jag ska åka slalom någongång :)  och så ska jag köpa jungelvrål klubbor !
  


sjukt bra låtar

" I'm yours-jason mraz"


"like a prayer- jey smith"


"Empty room- Sanna nilsen"


" Youre beautiful-James blunt"


"Grenade-bruno Mars"




usch

anemone kommer inte ikväll, men hoppas verkligen inte att hon hoppar av borlänge...
det luktar parfym hela köket.. det luktar för mycke.. mår nästan illa, ååhhh! och snart ska vi äta och jag vill inte vara där inne..


jennie gustavsson ;)

fixat designen

fick lov att fixa designen ännu en gång.. den andra blev skit ful! den här är inte heller så snygg men den får duga :) Det är äntligen fredag och om några timmar kommer världensbästa anemone! men innan hon kommer måste jag städa rummet...  I morgon ska vi ju åka till borlänge och shoopppaa!!  



inge mer dator för mig :)

Jag är trött men vill inte sova, jag har lusta att sitta vid datorn hela natten men det blir nog inte så för att det är skola imån.. men jag har sovmorgon (Y) kan gå upp halv 8.. 

 


like a praaayer

helloo! idag var jag minsann i skolan ;)  och efter skolan åka jag & Anemone ner påstan. hon skulle köpa nya skor men det fanns inte sånna som hon ville ha.. men vi ska till borlänge på lördag! läängtar, då blire shopping och spana efter killar ;)) måste bara säga att låten "Like a prayer- jay smith" är sjukt bra! :o jag och Ida har gått och sjungit på den hela dan, för att vi hörde den på radion inne på slöjden ;) 
nu har jag smällt i mig 2 kexchoklader, om jag fortsätter såhär kommer jag bli ett fetto! :o  nej.. jag får träna bort det ;)


film

ligger i sängen & kollar på " american pie naked mile" stanna hemmaidag oxå, men imån ska jag till skolan... jag orkar inte blogga mer just nu!  



fick bli en bild på älslingen :) <3

hehe

Hej allesammans! jag är trött, ont i halsen, ont i huve, hungrig... ska äta, ta en halstablett,  och gå och sova!


nanana

blev hemma från skolan idag..  jag har legat i soffan och kolla på tv sen klockan 9 i morse.. och nu är klockan 16.15! hehe. jag har nästan inte ätit nåt idag, så jag tror att jag ska kolla om v har något gott i kylskåpet, puss


sjuk?

Hello! Det är måndag, men jag drömde inatt att det var söndag och när jag vakna trodde jag att det var söndag men nej.. det var ju tyvärr inte så :(  jag kände mig egentligen inte så bra när jag vaknade men jag gick till skolan ändå, men jag åkte hem vid två, ont i huve & halsen. när jag kom hem la jag mig i soffan och halv sov! sen drack jag lite te! undrar om jag ska vara hemma imån och vila så jag inte blir mer sjuk.. har inte så mycket mer att säga.






grymdag!

Jag kom hem för 2 och en halv timme sen ungefär. jag la mig direkt i sängen när jag kom hem! sen efter 20 minuter orkade jag gå till soffan sen har jag bara legat där och kollat på tv och ätit upp min kexchoklad! Cupen gick egentligen inte så bra, vi spela 4 matcher och vann 1... men Vi hade bara 2 damer i vårat lag, resten 96:or och dom andra lagen kanske hade som yngst spelare 19 år.. så vi spela Bra iaf! Jag är riktigt trött i hela kroppen! Jag tror att jag kommer vara stel imån.. har inte stretcha ( ingenaning om hur det stavas). Jag gjorde iaf ett mål idag! Har inte gjort det på dom 2 senaste åren så det var riktigt skönt!









LUUUNCH






nanana



bjuder på bilden!! hahahahah nyss spelat match där ;)

Sälen nästa!

Nu åker jag till sälen och kommer hem ikväll typ :)  va sociala på sms! :D


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA älskar bilden :')

Taggataggatagga

Jag har suttit framför datron hela kvällen! Måst gå och sova snart för jag ska på Nornan cu¨p i morgon i sälen :) en fotbollscup asså ((: vi ska åka halv åtta här ifrån så jag mst gå upp kvart i sju.. -.- Men det ska bli riktigt kul ! Jag ska gå och tvätta bort sminket nu & borsta tänderna!


ännu en ny design :)

Jag har fixat ny design.. igen! Jag ska hitta någon snyggare bakgrund men den jag har nu får duga ett tag :) nu ska jag vara duktig och städa rummet. Puss





Lördag

Jag sov hos Anemone inatt :) vi skulle bada igår men hennes varmvatten var typ slut :( så det bliev inge! idag har vi åkt skridskor på saxviken, gick ju jättebra .. eller inte.. vi båda fick ont i fötterna efter 10 min så vi bytte tillbaka till våra skor igen, och sen gick vi till stan och letade efter praoplats men hitta inge.. just nu ligger jag i min säng och kollar på "chuck" för jag missade avsnittet som var i måndags :)  puss


ANEMONE!

Ska till anemone nu då :)  smsa gottfolk !   0738442524 !


nanana

vilken härlig dag det har varit asså! fast den började egentligen inte så bra ;) jag och Ida missa nästan bussen som skulle gå till grönklitt men resten av dagen har varit super :) konstigt nog så har inte jag och ida ramla nå! ibland har man turen med dig :) det första jag gjorde när jag kom hem var att starta datorn :) och nu sitter jag här och tråkar ;) jag tror att jag ska dra till anemone ikväll och sova där :)

men nu ska jag röja lite i mitt rum :) puss


gammal bild från lekis :'d

Grönklitt ;d

Jag ligger i sängen och kollar på tv, Min bror har köpt ny dator så nu kan jag låna hans gamla dator nästan hu mycket jag vill :) egentligen skulle jag & anemone åka ner och fixa praoplats idag men hon ku nde inte, så vi gör det på lördag.. Någon som har förslag på var man kan praoa? vi har ingenaning om vart vi ska praoa :s men det fxar väl sig :) jag har typ ingenting att blogga om.. Eller imån ska 8:an & 9:an ha friluftsdag (stavning?) jag tror inte att det är 7orna imån.. jag och ida ska iaf åka slalom i grönklitt och jag känner på mig att jag kommer faila! typ krasha i ett träd i blåbärsskogen åå så kommer jag inte komma loss :( sen på söndag äre fotbollscup i sälen! TAGGGA! Nej nu ska jag se efter vad Kristoffer och bror håller på med :) puss

köpte nya skor igår!


HEEEEJ!

Hahah! dagen blev bäst :) jag och anemone gick 2 varv på saxviken och andra varvet.. ja.. va ska man säga om det ;) tog en timme och våra byxor och skor var verkligen jätteblöta när vi äntligen kom fram, bara för att vi puttade varandra i snön typ hela tiden & så stanna vi och satt oss i snön för att kolla på alla som åkte/gick förbi :) vi hade sjukt kul asså! efter så gick vi och åt pizza, jag, anne, Ozzy & sebbe :d sen gick vi och köpte skor till mig, fast egentligen tror jag att anemone skulle behöva nya skor ;) hennes sula har typ lossnat :) men sen åkte jag och mamma hem och sen har jag inte ggjort så mycket :) i morgon ska jag & anne ner på stan igen! vi MÅSTE hitta praoplats.. 


ny design.. :D

 

puuusss


hej allesammans :)

Jag har nyss duschat, dagen har gått sjukt fort :o  efter skolan så drog jag och Anne ner på stan :) skulle kolla efter praoplats och skor :) sen åkta jag hem och åt och efter det åkta jag och dansade :) Det är grymt kul asså! i morgon äre skridskor dag :) hahahah jag vill pka skridskor men det vill inte anne så det blir inte av med den saken :( menmen.. nu ska jag jag kolla några bloggar sen ska jag äta kvällsfika och sova !





godnatt!

Jag var trött vid sex, och ¨då sa mamma att jag inte fick gå och lägga mig i soffan en stund..som jag skulle sova så skulle jag lägga mig sju och sova tills imorgon, asså inte gå upp eller nå.. och sen när klockan lev sju va jag inte trött längre xd konstigt? :O   nu är klockan 20.12 och jag tror att jag ska gå och lägga mig snart för jag börjar bli lite trött igen :)

puss, smsa 0738442524


hjerttaaa

Hej allesammans!
vi fick tillbaka våra matte prov idag och jag hade bara 2 slarv fel! jag är riktigt nöjd!
Jag ska snart äta och tror jag att jag & mamma ska ner på stan om vi hinner :)  ska köpa nya skor till mig ;d
fast klockan är halv 6 just nu och dom stänger 6 så tror inte att vi hinner, då blir imån !  jag har inge mer att berätta? :)  jag kanske bloggar mer ikväll!



Nu ska jag på träning! hejs



bjuder på en osminkad bild ;) '



d u k a n i n t e s a k n a n å g o t s o m d u i n t e u p p l e v t .



Söndag :)

Godmorgon! Hihi, jag ligger i sängen och äter godis från igår! Bäst att jag går upp och äter frukost istället! Gårdagen blev rätt bra:) jag och sanna åkte ner till rosa huset för att träffa sebbe! När vi kom dit låg han och sov, så jag fick lov att väcka han! Men sen typ stod vi får och prata sen så gick vi till anemone för att muntra upp henne med lite godis, stackarn som är sjuk:( men när vi hade kommit från till hennes hus! Ville hon inte komma ner och hämta godiset.. Vi fick lov att tjata lite & till slut kom hennes lillebror ner och hämta det. Sen gick vi till sannas kompis som bor brevid anemone och där var vi tills mamma kom och hämta oss, sedan åkte vi till maxi och då köpte jag lite godis, sen skjusa vi hem sebbe & sanna och när jag kom hem la jag mig i sängen och kolla på film :) jag somna typ vid 1 , idag äre träning! Nu ska jag äta frukost! Puss, det blir ingen bild för jag bloggar från mobilen!

ge mig sommar

asså shit vad jag längtar efter sommaren, speciellt att..:
..Gå i shorts & linne!
..Cykla och köpa glass på kajen
..Ligga & steka på studsmattan!
..Vara med anemone på stan.
..Vara nere på campingen och gunga på stranden
..spela fotboll
..när det kommer en kallvind när det är 40 grader ute
..Bada i kråkberg
..Ta massa fina bilder.
..Träffa massa nya kompisar & spana efter killar ;)
..Bilda minnen
..Äta frukost ute :)
..vara ute Sena sommarkvällar :)



bilder från förra sommarn! 



























krya

nej nu måste jag göra något! kan inte slösa bort en lördag med att sitta vid datorn! Jag tror blir myskväll med anemone! isf ska vi dra ner på stan och köpa ben & jerry's på stan.. den här gången ska vi ta en smak vi inte har provat ;d vi brukar alltid annars ta " half baked" tror jag ? xd åååååååh nu skrev anne på fb att hon hade feber igen :( så det blir nog inget .. :(  menmen ! hoppas hon är frisk tills måndag ! krya gummsan <3




bli frisk!

Hej! nu är min mage glad för nu har den fått i sig lite frukost :) Just nu väntar jag på sms från anemone! hoppas hon är frisk idag! då ska vi ha myskväll hemma hos henne :) om hon inte är friska vet jag inte vad jag ska göra !:o kanske ut och springa? :) Nu ska jag städa mitt rum här hemma hos pappa ! :D 

jag förädrades mycket under 7:an !! :o jag saknar mitt långa hår! :(



PUSS

min mage säger "GEEE MEJ FRRUUKOOST"

ska äta nu puss hej :)


k ä r l e k  s l u t ar  a l l t i d  m e d  t å r a r ?



Äntligen helg!

Jag kom nyss hem från skolan :) typ inga lektioner idag! först engelska och där gör vi grupp arbete, och det är inte så jobbigt :) sen hade vi hemkunskap och idrott fast glömmde idrottskläder så jag fick gå till willys ist xd sen hade vi SO och målade en ö, det vare enda vi gjorde :D det som ogillas med den här dan är att Anemone har blivit sjuk så kunde inte vara med henne idag :(( Om hon är frisk imorgon ska vi leka :) nu ska jag gå och kolla på "the secret life of the american teenager" puss!





Nu ska jag at en lång varm dusch.. hejs!


saknar annäää

HELLO!
Sitter och lyssnar på dom här låtarna :
 http://www.youtube.com/watch?v=d7n8GqewJ2M & http://www.youtube.com/watch?v=HFepIN0bQAM&feature=channelchannel Har säker lyssnat på den 100 gånger idag ;) Hahahaha! Imorgon äre fredag och jag ska vara med världensbästa
, Anemone ♥ Vi ska fixa praoplats :) Sen kommer det säkert bli så att jag sover hos henne eller tvärtom ;)

här är typ nå grejs vi gjorde på kemin :) älskar färgen ! haha




pusspuss


39 saker som jag hatar..

1. kläder som man verkligen vill ha men är alldeles för dyra.
2. Vänner som sviker en.
3. När det blir reklam på tvn
4. Folk som inte fattar fast att man förklarar hur tydligt som hels.
5. När det känns som om man har mensat igenom byxorna när man sitter på en lektion i skolan.
6. Killar som gör en kär sedan dissar en totalt
7. Ångest !
8. PMS!
9. när man kommer på i sista sekund att man har läxa.
10. När man glömmer mobilen hemma.
11. Folk som kommer klagar på en!
12. När pengarna är slut på kontot.
13. Dryga människor på sms
14. Folk som ljuger
15. man tror att nagellacket har torkat på naglarna sen när man känner om det har torkat blir det ett fingeravtryck i nagellacket.
16. När folk skriver ":P"
17. när man försover sig
18. När man har en dålig hårdag
19. När man nyss har bråkat med sina föräldrar
20. Kompisar som inte bryr sig.
21. Dåligt betyg på ett prov.
22. när man har bitit sig i läppen
23. Saker som går sönder när man precis köpt dom.
34. Idiotiska lärare
35. vintern
36. När mascaran är slut!
37. magsjuka
38. När man inte vet vad man ska ha på sig
39. När statistiken på bloggen sjunker

<3

A l l t  s o m  v i  v e r k l i g e n  ä l s k a r  ä r   o e r s ä t t l i g t ,   
o c h  a l l t  s o m  v i  k u n n a t   t ä n k a  o s s  e r s ä t t a  h a r  v i  a l d r i g  i  s a n n i n g  ä l s k a t.


HAPPY !

Jag har haft en jättebra dag! fast den började egentligen inte så bra.. vakna 06.45 och bussen kommer 07.10 ungefär.. Fast jag hann ! tog bara 10 minuter att fixa sig (Sminka sig & platta håret) Men resten av dagen har varit super! Matteprovet provet gick asbra!! Svarade på alla frågor tillochmed dom svåraste! Provet handla om procent och sånt! och jag hoppas på alla rätt!
SHIT!! jag sitter i min brors rum och så tycker jag att jag ser någon i ögonvrån hela tiden! Asså att något rör sig men när jag kollar dit så äre ingen där, fyfan! Jag är helt säker på att jag ser någon! men ändå så äre ingen där! nej nu ska jag gå in till dom andra som håller på att baka för fullt i köket! & den här gången är det muffins dom bakar!
 
sånna bakar dom med marshmallows i. mums!!



och med choklad i..

Utkast: Feb. 1, 2011

ÖJ! jag hade ju  "Kommit överens" med mig själv om att jag inte skulle platta håret på hela januari & jag klara det! Nu ska jag fira med lite glass & kolla på " I rymden finns inga känslor". Sen måste jag göra läxa!
jag Köpte ny hårinpackning idag för jag råka glömma den förra på badhuset! och den är skitbra!




L I N N E A L D E N L I D !


Saknade syster!

Snart kommer syster hem, jennie.! hon har varit i schweiz, eller hon bor där men hon ska komma hem en vecka nu bara för att hon är ledig från jobbet! Hon jobbar som en barnvakt till en svensk famlij som flytta dit nyss :) Och ikväll eller ja klockan 6 äre dans! Så medans mamma skjusar mej&sanna till dansen ska hon hämta jennie på tågstationen! nu ska jag gå och äte korv och makaronies ;) så jag har lite kräfter till dansen! puss




Linneaaldenlid