trött

snart sova tror jag.

Tar en sväng med ida! :)


it's friday


Äntligen fredag! Slutade vid två och jag & ida tog bussen ner på stan för att träffa min mamma och syster. Bytte en BH jag fick igår, köpte mascara och käpte godis :)Just nu ligger jag och försöker förstå mig på min spåkort, gpr inte så bra :) Jag känner faktiskt en slags energi när jag håller på med dom, men det kan vara inbildning ;) Jag vill att det ska bli måndag för då ska jag pierca naveln!!! :DD  puss
,
,

Lyckad födelsedag blev det! :D

Hallåja! Jag vaknade idag vid halv 7, sov i en kvart till sen så fick jag lov att gå upp och fixa mig :) fem över 7 gick jag till bussen. Var i skolan till tre, Jag hade hoppats på att jag skulle ta hål i naveln idag men han som skulle ta det va inte där. Mamma ska ringa imån och kolla om han har tid då. HOPPAS!!!! När jag kom hem var jag lite smågrinig. hade sönder min byrå men det går att fixa! Jag måste verkligen sluta att ha sönder saker när jag blir sur.
Vid Sex kom farmor och hon åt hos oss, lite innan sju kom Sanna sköld och hennes mamma :) Vi fika och jag öppnade presenter! det här fick jag :
En spå kort lek! Känns väldigt svårt att lära sig hur man gör. Men jag ska klara det! :D
Säsong 5 av världens bästa serie! Är på 4:e just nu och den vi lånar av har inga fler säsonger än 4 :)
300:- På cubus :)
dusch grejor :)
Adidas tröja!

Vantar :)
+ Hål i naveln


lite mer bilder :)



Aww, kolla va söt han är! Lipar gör han å!

Man får väl fira med Champagne när man fyller 15 år? ;)





Nu ska jag kolla på super natural! :)

29 september 1996


Min dag:

Hej på er! Igår gick jag och la mig 22.00 och somna direkt, första gången på.. år? Men var ändå ganska trött i morse :) Skolan gick snabbt och efter den åkte först jag och ida ner på mora rehab. Ida skulle snacka med en där. Efteråt kom min mamma och skjutsade  mej och ida till badhuset. Vi simmade för skolan ( asså man ska ju åka ner med klassen och simma..) Men jag ska ju ta hål i naveln och då kommer jag inte få simma . Vi simmade MVG och då fick vi lov att:
Kommer nog få träningsvärk imån. Imorgon fyller jag år oxå! :D  Vet redan vad jag kommer få av mamma, pappa och farmor ;) haha ! I helgen ska jag vara med Anemone! Nu ska jag plugga kemi. puss
,
,

stel som en pinne.

Hejhej! Idag kunde jag spela fotboll ist för skola men jag kände att min ljumske inte ville det. Fast idag var jag verkligen super sugen på att spela! Men jag ska nog spela nästa match ! :) Fick tillbaka fyskik provet idag och jag vick 24 poäng av 28! måste göra bättre ifrån mig nästa gång :)  GRATTIS TILL VINSTERNA TJEJER, förresten!
Om någon timme ska jag på dans och hur ska det gå när jag är stel i hela kroppen! Har fortfarande träningsvärk från i söndags :) Om 2 dagar fyller jag 15, känns ganska bra! :)

godnatt

Skolan va som vanligt, snabb ;) Efter den åkte njag och idus ner på stan! skulle beställa ny tid på mora red hot tattoo! När jag kom hem kollade jag på super natural och åt choklad! myys! Resten av kvällen har jag tillbringat vid datorn! Satan vilken tränings verk jag har från igår! å min ljumske, Känner mig helt cp när jag går för det gör så jävla ont! På idrotten hade vi såklart friidrott och jag sprang 60 m ! sprang som en tok, och min ljumske mådde verkligen inte bra efter det!  Det värsta är att jag är tydligen med i skol-DM laget( var inte ens med på uttagningen). Jag sa till vår idrottslärare att jag kanske inte kan spela, men jag får vara "utifall att- spelare"
,
,nej nu ska jag sova, kanske kolla ett avsnitt av SN:)

...

Jag saknar dig, det gör jag verkligen! Jag vet inte hur jag ska göra om jag ska förlåta dig igen. Det är som om jag skulle ge dig en till chans att gör mig ledsen. Du har svikit mig, behandlat mig dåligt. Och du verkar inte fatta vad du ha gjort. Det känns så jävla lönlöst att förlåta dig om du aldrig ska lära dig av dina misstag. Jag älskar dig!Jag vet att du älskar mig oxå men du så jävla dålig på att visa det. Om du vet själv att du inte kommer kunna hålla saker du lovar ska du aldrig lova dom sakerna, du fattar inte att det kan såra någon. Jag vet inte om du läser min blogg längre, men jag tror att personen vet vem den är om den läser det här inlägget♥

when I see you, I stop breath for a while

Flutter Hearts Pink Layout

aww, göölligt

vem kan det här vara ifrån? Mamma hitta det hemma hos mormor och morfars gamla hus :')
Jag tror att ALAVJU= I love you :)

sunday

Jag vaknade vid kvart i elva i morse och dp fick jag lov att gå upp :) Hade match vid ett och vi skulle samlas tolv :) Matchens resultat vet jag inte tyvärr. vi förlorade! Sista matchen för säsongen och kanske sista i hela mitt liv ! :( jag har ju typ spelat i 7-8 år, så det känns ju tråkigt :( Jag fick cp ont där jag har haft inflamation, så jag antar att det inte är en inflamation, för isf skulle det varit bra nu! Jag ska på röntgen någon gång i oktober, då får man se vad det är ! Efter matchen åkte jag oc min syster till lilla farmor :) vi fikade och sen åkte vi hem! Nu har jag nyss kollat på dirty dancing 2, en sån sjukt bra film! och killen som är typ huvudrollen är så gaaletsnygg!
,
,
,

Jag önskar att du var min♥


Ja, jag har haft tråkigt.

Gjorde om denna bild på paint :)

här är resultatet :
Hahah! ganska likt :D usch när jag typ målar förlänge slutar jag att fokusera med ögonen så allt blöir suddigt, måste gå ifrån datorn ett tag nu :) puss

Matchen är inställd! för lite folk


hejhej

Samligen var klockan 10. Så det är därför jag är uppe nu. Men jag hade hellre sovit i någon timme till. Efter matchen ska jag till Eva och städa ( får pengar för de) Men jag mst hitta någon som kan följa, för Eva är inte hemma och jag tänker inte vara hemma själv hos henne! Läskigt ;) Ska fråga syster sen :) Nu ska jag snart upp och äta frukost, men Jörgen har nyss gjort ägg och bacon och det luktar i hela huset. Och jag är inte så speciellt för tjust i lukten.. Jobbig, kommer inte kunna äta någon frukost tack vare den.

I'm the best

Bowlingen gick jättebra! jag vann över alla som jag var där med ( Mamma,jennie, Jörgen, Moster, Mosters man, kusiner, bror och kristoffer ) Jag fick 295 poäng, men vi slutade mitt i en omgång och om jennie hade hunnit bowlat, hade jag fått 305 :D Efter bowlingen satt vi i resturangen och lyssnade På Jonathan Liljedal! Han spelade gitarr och sjöng ! Vi satt där i någon timme, sen åkte vi hem :) Nu snart måste jag sova för att orka upp imån och spela fotboll! Ingen aning om när vi ska samlas, hoppas att någon som jag har frågat , svarar!!
,
,
en stördbild vare häär :) gud så fin man få va

tjululu

Fysikprovet gick superbra! :D Jag vet iaf att jag får 24 poäng! för jag räknade ihop alla uppgifter jag var 100% säkra på! Om jag har tur så får jag 2 poäng till och det är MVG! :D Skolfoto blev oxå bra! det blev inte någon av kläderna som jag valde mellan :) det belv en blåstickad tröja+ leggings :) Jag tyckte faktiskt att mitt enskilda blev heltokej! :) ska ladda upp bilden sen så får ni se hur det blev :) men den har tyvärr inte kommit upp på photomic (: Om en timme äre bowling med familjen!
,
,
Imån äre match, samling 11 ! ser faktiskt inte framimot det v kommer troligen vara lite folk ! vill bara att fotbollen ska ta slut!

lalalala


Vad ska jag ha på mig?

Fysikprvoet imån kommer inte gå galant men jag har pluggat så jag iaf får G :)
Jag ska snart gå och duscha! Imån äre skol foto och vet ikke vilka kläder jag ska ha!
Vilka tycker ni? :)
,
, Komentera gärna 1 eller 2 :)

Hejhej!

Torsdagar är den tråkigaste dagen i skolan för att vi börjar åtta och sluta tre, sen äre bara tråikga lektioner! Ida fyller år idag ! Hon fick en parfym av mig! Efetr skolan hämtade Eva mig och vi åkte hem till henne :) Jag fick se hennes hus och där ska jag städa i helgen! Och i helgen äre dom två sista matcherna sen är fotbollen slut! S K Ö N T !
, Sen så vet jag inte hur jag ska göra med dansen :( jag får prata med piercaren sen!
,

Idag har jag lärt mig..

Att det är inte omöjligt att slicka sig på armbågen!!
Jag klarade av att slicka på ,knölen som sitter längst ner, om du böjer armen mot dig, lite längre tunga och jag hade klara det.

Onsdag vare ja :)

Hejhej!  började åtta idag och slutade tio i 2 :) efter skolan tog jag det lugnt hemma. tv och te! :)
Å så har jag skrivit klart allt man ska kunna till fysik provet! Jag blir så arg för alla i klassen hade genom gång i går, men jag fick lov att göra labbar, eller vad man ska säga! och det finns massa jag vill fråga om, men nästa fysik lektion ska vi ha prov på. fuckfuckfuck.
,
,
,
Matte provet gick iaf superduper bra! :D Men Joep vet inte vad har lär sina elever, så jag fick nästan fel på ett tal  för att jag hade "fel" uträkning, men svaret blev rätt. Men sen så bevisade jag att han hade lärt mig räkna på det sättet. Det var tydligen ett "lat'sätt" amn kunde göra. Men jag fick tillslut rätt på den uppgiften :)
,
vad ska jag göra nu då? :) En stund vid keyboarden är ju inte helt fel. eller gå och lägga sig? hmm, nej först ska jag slå in Idas present. Det är nämligen så att den sötnosen fyller år imån! :)
,
,
Fick lov att göra en bild där jag är jättesmal! satan va fult. äckligt!
Men jag ser lite mullig ut på bilden till vänster!

matteprov :)

Nej nu måste jag plugga matte inför provet vi har imån :) Idag gick jag 10 i 7. och måste gå till bussen fem över :) Jag tar inte så mycket tid på att fixa mig ((; Men då hinner jag inte äta frukost. Imån ska jag gå upp halv för att hinna det!  Nu ska jag sova godnatt!

so sick

hejhej! skoaln gick snabbt! Efter skolan följde Ida mig till hot red tattoo, jag skulle bya min tid, så att jag skulle ta hål i naveln nästa tordag. Men han sa att jag skulle få lov att komma tillbaka på måndag :) Jag är rädd att jag inte kommer kunna dansa med hål i naveln :( asså man ska böja magen jättemycket och så och det sägs göra ont när man har tagit hål och innan det läkt. Jag har FÖR mig att man inte får böja magen så mycket, man får tex inte göra situps (läste det någonstanns). Det känns onödigt om jag betalar för dansen och sen inte kan vara med. Ska snacka med mamma sen. Men hon läser ju min blogg så.. hon kommer troligen läsa det här...
hihi usch jag ligger och kollar på det okända, och satan va läskigt det få vara.

chilldag

Började vid halv tio slutade vid halv ett :) älskart! Nu ska jag göra so, engelska och fysik! ikväll äre träning, inte tränat på jättelänge!men det ska bli kul antar jag. Nej innan pluggandet ska jag skela lite keyboard :) pusssen

tvtittande

jag ligger just nu i sängen och kollar på tv. har spelat keyboard i en timme kanske! Och så har jag kollat på youtube klipp som jag gråter lika mycket varje gång jag ser dom. Alla ord, bilder får mig verkligen att förstå ... Jag får sluta kolla på sånna klipp ! Kanske lägger upp ett sen, men tror inte det. Jag har mina själ!
Jag ska försöka vara vaken tills how I met your mother, är sugen på att se det. men det börjar om en halv timme :(
,
,
,

trevligt

Jag kom nyss hem från en trevlig middag hemma hos pappa :) Fick träffa hans ny flickvän också, Satan va trevlig hon var! Nästa vecka är fullbokad verkligen! ni se ju bilden nedan för! Nu ska jag plugga fysik! pusspuss

gammalbild

Jag har sovit jättegott inatt, och drömde att vi skulle åka till Australien i november! Ganska ledsen när jag vakna ;)
Men iallafall så skulle jag spela match idag, men det är instäld för att vi var så lite folk! tråkigt :( Undra va jag ska göra idag då? Tror att jag ska träffa pappa :) Just nu ligger jag i sängen o kollar på fångarna på fortet!

sova nu, puss


donken+grillning av marshmellows

Vid halv fem eller nå sånt där drog jag ner på stan och mötte upp sanna! vi åkte upp te donken och åt! Det blev Chicken nuggets box ! ;) Vi kanske satt där i 40 min eller nå sånt? :) Sen drog vi till willys för att värma oss och där blev vi sugna på grillade marshmallows. Vi köpte blockljus, Marshmallows, tändstickor och plastbestik (fanns inga grillpinnar). Vi visste inte vart vi skulle vara men det blev på en bänk i tingsnäs! i hade jättemysigt och pratade om allt möjligt! Vi satt där ganska länge, 2 timmar kanske! Sen började vi frysa och kissnödiga! vi drog till OK vid buss stn. Sen så cyklade vi hem :) Jag ska nog gå och sova snart, för jag ska spela match imån! borta mot forssa :)
,
,
wow, det där va en gamal bild, 1,5 år gammal,kanske? o:

ingen bild! ;)

hejhej, jag ligger i söngen och äter min frukost! Idag blir det att vara med Sanna hillring! Hade en sjuk dröm inatt!! ojojoj, Fast den var ganska kul oxå ;) Det går inte att förklara hur den va för ni skulle ändå inte fatta ;) nej nu ska jag gå och duscha och fixa mig ! hare bra!

Words by me

Heej! Skolan gick snabbt! men vi ska tydligen göra om schemat så nu framöver kommer vi sluta 3 på fredagar... SÄMST! menmen. Hemkunskapen gick super bra! Matte diagnosen fick jag 1 fel på.. ååh blir så sur på mig själv! Jag och ida tog en promenad till ica och köpte godis :) Imån får jag se vad jag ska hitta på. På söndag blire iaf match och jag har inte tränat på 3-4 veckor! ojojoj, kommer gå bra eller? ;) Jag och mina syskon blir hemma själva inatt och det gillas (Y)
,
,
,

Linnea aldenlid


går och duschar



wöwöw

Halluu! Matte diagnosen gick super och spanskan vet jag att jag gjorde 3 slav fel på. Men är ganska nöjd ändå! Skoljoggen var inte så jobbig :)! inge ont i muskeln!!! gillas som satan ska ni vet! det som inte gillas är att vi hade idrott den timmen som skoljoggen var på, och vi har delat klassen i två, så ibland har halva klassen idrott och andra halven språkval. Men iallafall så sista lektionen hade min grupp språk och den andra gruppen idrott, men dom hade tydligen ingen idrott för att vi hade skoljogg! Men vi fick ändå lov att ha Språk! orättvist.. Nu ska jag plugga hemkunskap! Imån måste jag nästan ner på stan och köpa ny BH! Mina andra börjar bli för små :(
,

Skyddsänglar och andar!

Jag tror verkligen på andar, skyddsänglar och allt sånt! Jag har sett/fått kontakt/Hört andar. Jag är mottaglig för andar och det menas med att jag kan få kontakt med dem!
,
,
det här vare första jag upplevde nå:
,
vem äre i tvättstugan??
Jag gick upp vid 6 för jag skulle fixa mig innan skolan och så. Sen när är i köket hör jag att våran tvättstuge dörr stängs och öppnas, stängs och öppnas osv. Jag blir såklart livrädd för att jag var 100% säkerpå att jag var själv uppe! Jag springer till mitt rum och stannar där hela morgonen tills mamma gick upp och hon följde mig till tvättstugan.
Någon dag efter var jag i tvättstugan och det var ganska mörkt. Då känner jag att det är någon där inne! En helt obeskrivlig känsla om man inte upplever det själv. Obehaglig var den åå. Jag fick lov att springa där ifrån och jag vågadfe inte se mig om.. Rädd att jag skulle se nån. Då gick jag och sa att det var en MAN i tvättstugan, asså jag var typ helt säker på att det inte var en kvinna, jag vet inte varför jag inte trodde det, jag bara visste det. Mamma känner ett medium så hon ringde henne och en vecka senare kom hon och kollade om det var nå andar här!
Tyvärr låg jag och sov när hon var i tvättstugan. Men då vare så att det var en man i tvättstugan (ande ) och han hade gått vilse. Han försökte kontakta mig för att jag är mottaglig! och han menades inte att skrämmas!
Nu är han borta iaf, medium tog bort han!
,
,
Jag har en massa mer " upplevelser" som jag tidigare har skrivit i bloggen. jag orkar ine skriva igen. Men jag kan leta reda på dom sen, om ni vill att jag ska lägga upp dom igen ?:)
,
,
Skyddsänglar!
Alla har en skyddsängel och jag tror att jag vet vem min är! antingen äre min Farfar, eller en som heter Minah eller nå sånt, fick inte fram namnet rktigt. Men iallafall kan jag prata med min skyddsängel, oftast när jag har tappat bort någonting då brukar jag typ fråga art jag har lagt t-ex min cykelnyckel. Och ibland brukar jag få upp i mitt huvud vart den kan ligga!
,
För någon dag sen letade jag efter min cykelnyckel och på väg till skolan fick jag för mig att den låg i en sko. När jag kom hem kollade jag i alla skor men hitta den inte. Men så kom jag på, om man har en nyckel i nyckelskåpet så kan den ramla ner och då hamnar den ofast i en sko. Och min nyckel låg i nyckelskåpet!
,
Jag brukar oxå snacka med min skyddängel när jag är rädd! eller ibland säger jag det för mig själv och ibland tänker jag det.
,
,
gud vilket långt inlägg det blev! :)



s t a r s'


b e a u t i f u l

hejhej! skolan gick snabbt som vanligt, missa inte bussen i morse! Jag har suttit vid datorn hela dan! eller jag har pluggat lite emellan åt ;) spanska och matte diagnos imån! matten kommer troligen gå bra, spanskan är jag osäker på! ;)Jusst ja, jag har ju engelska läxa oxå. KULIT! Kanske måste plugga lite hemkunskap oxå om jag orkar!
om jag ska kunna göra läxa måste jag låsa in datorn, det blir alltid att jag sätter mig vid den ist för plugg! haha nej det räcker nog med att stänga av den ;)
förra årets skolfoto! satan va jag saknar håret!!

nanananan


fail!

Här var man taggad på att åka på dans.. Men såklart så har jag och Sanna kollat fel på tiden, kom en timme försent och då slutade våran grupp! F A N T A S T I S K T! men jag och sanna drog upp på donken och jag åt paj å sanna glass! Sen cyklade jag till farmor, fick lite chips och te! mums, bästa farmorn eller vad? ;) Jag åkte hem vid nio och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik What makes you beautiful- One directions ♥ underbar låt!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sitta vid datorn ett tag till! :)

byta om nu, sen dra på dans..

puss

Något jag får panik av

,
,  assåfyfan!! jag får panik av att kolla på det här

five fingers...

Tumblr_lre0f5jnud1qio45po1_400_large

dansdansdans

Som vanligt försov jag mig i morse! åååh jag får skärpa till mig!! men jag kom till skolan 10 minuter försent bara! Jag har inte gjort så mycket efter skolan faktiskt! Vart ute med huden och nu ska jag leta reada på min cykel nyckel! -.- Jag vet att jag har sätt den någonstans men alla flytta grejerna här hemma, och då vet man aldrig vart man har dom... men pussen
Ikväll äre dans och det gillas starkt!! Hoppas bara att jag inte får ont i benet!! :((

Dagen outfit

Byxor från cubus 199:-
linne+ tröja har jag ingen aning om vart det kommer ifrån eller pris

ingen träning :((

hejhej! jag sov ju hos farmor inatt. Igår var vi och handla och åt på donken! på kbällen myste vi framför tvn med chips och choklad! i morse gav hon mig riktig frukos! jag brukar aldrig äta frukost annars. Skolan idag gick ganska snabbt men på idrotten, ni flest vet ju att jag har/haft en infflamation i en muskel ( adductor magnus) Och jag har jag inte tränat på 2 veckor, ätit voltaren och så. Jag trodde det hade gått över men idag på idrotten gick vi 5 km eller nåt sånt och jag fick jätte ont i muskeln! så idag blir det ingen träning för mig helle :(
efter skolan var jag med Sanna Hillring på stan! vi gick och fika på kaffestugan och så gick vi och beställde tid på hot red tattoo för hål i naveln! 3 oktober blev det!! :D längtar verkligen! ärligt talat så ska det faktiskt bli kul att känna själva "sticket" med nåålen!! :D
,
,
.

Känns ganska bra nu :)

haha jag är typ jätte orolig för att jag inte kommer kunna pierca naveln för jag har typ inge hud att ta det i men jag leta på google om någon mer har aft samma problem, och det gjorde jag! och hon kunde ta hål till slut så nu känns det bra!!  annars skulle jag kunna ta i nedre delen men det är inte lika snygt ;)  Imån åker jag och syster ner på stan och beställer tid! Sen på kvällen ska jag träna fotboll! förhoppningsvis är inflamationen jag har haft i min muskel borta! :)
,
,
,
Klicka för att få bilden större! fast den blev inte så mkt större!

länk --->  http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=247056

Farmor inatt

Jag sov hos sanna inatt. igår var vi ute och tog kort och idag gjorde vi inte så mycke, eller jag åkte hem 1 timmer efter vi hade vaknat. just nu ligger jag i min säng och har ont i huvudet... Vid tre kommer farmor och ämta mig. Vi ska handla och äta på donken, sen inatt ska jag sova hos henne ! :) men innan hon kommer måste jag duscha och fixa mig så jag mst dra nu! pusss

trååk

Jag städa rummet ganska snabbt, och nu har jag tråkigt...
Någon som kanske vill hitta på nå? finns på mobilen och fb!

BEHÖVS

Måste städa rummet! herregud hur det ser ut
jag kan ge er före och efter bild sen!

Underhållande!

Jag tror nästan att jag har kollat på det här klippet 200 gånger! Haha

inget skinn för navel piercing?

Jag vaknade vid 9 och då orkade jag inte somna om så då gick jag upp och åt ben&jerrys! muums! snart ska jag och min syster ner och kolla om Red hot tattoo har öppet. Isf ska vi beställa tid för hål i naveln och så ska min syster beställa tid för att ta hål i tragus (se bild nedanför) asså jag är typ orolig att jag inte kan ta hål i naveln, eller asså jag har typ inge "veck". jag har inte utåt navel men inte innåt heller.Sen så har jag nästan inge skinn där när jag sträcker på mig/ ligger ner på ett visst sätt ., Men jag tror nog att det går ändå,  ! Jag får typ äta lite mer så att jag blir lite tjockare ;) annars får jag kanske ta nedre delen av naveln (inverse belly button piercing) men det är inte lite snyggt, men det är nånting iaf ;)
inverse belly botton :
Tragus:

Saknar dig, !

Nu tycker jag faktiskt att sanna Hillring ska bli frisk. Länge sen man såg den tjejen!!
Och så tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och kikaaa lite ----> http://sannahillring.blogg.se

pluggning på G


haha,

heelt rätt!! :D

Sanna Sköld ([email protected]) om LYCKLIG CHEY:
Du fick ta hål i naveln kanskää ? ;))




LYCKLIG CHEY

ni kan nog gissa varför? :D

HOPPAS!

Jag hoppas verkligen på att mamma går med på att jag får ta hål i naveln!!
hoppashoppashoppas

I shine better than the sun

Lite gammla bilder , typ ett år gamla ;)
Bara bilder på mig, hehe! men vafan, det är väl min blogg ;)

morrgggoon

Hejpåer!  jag blev hemma från skolan idag! Så jag vaknade först vid halv sju för att kolla om jag kunde gå till skolan eller inte.. Haha vid typ halv åtta kom Elliot (vårhund) till mitt rum och han brukar aldrig vara här. och så ville han ligga i sängen och mysa lite med mig :) aww. Jag vaknade nästa gång vid kanske kvart över åtta av att jag skrek typ , eller jag drömde om att någon följde efter mig och då blev det att jag sa " MEN KAN NI GÅ HÄRIFRÅN ELLER? ÅÅÅH" och jag vaknade av att jag sa det på riktigt oxå. jag gick upp vid 10 och kollade på tv, nu sitter jag vid datorn och kollar på klipp på youtube. Ska nog ladda ner en film och försöka få tag på lite ben&jerrys ;)
Jag ska fråga mamma om hon går med på att om jag betalar själv kanske jag kan få göra hål i naveln, jag fick inte ta hål i tungan men man kan hoppas på naveln! :D
gammal ja vet

hahah


får sluta fresta mig själv..

jag kollar på youtube när dom ar hål i tungan.. Blir så jävla sugen själv.
,
,
,
,

Mår lite bättre!

Jag mår faktiskt lite bättre! Jag ska nog sätta mig vid keyboarden ett litet tag, sen göra läxa... Jag är jättetrött fast att jag har sovit en timme, sen legat i soffan heela dan. Ska nog gå och lägga mig snart tror jag faktiskt!
haha min bror spelade LoL , och sen så kunde han inte spela nå mer för han fick annat för sig och då fick jag
,
,
kanske den här låten blire att lära sig ;)

sjuk!?

Hej, jag vaknade ganska bra tid i morse, jag hann både sminka mig och klä på mig på en kvart :) Men jag åkte hem från skolan vid halv 11 kanske det va, kände mig inte så friisk! När jag kom hem la jag mig och sov i en timme ungefär. Sen åt jag lite lunch och nu sitter jag här vid datorn. Jag har sjukt ont i huvudet, halsen och lite ont i bihålorn. Får se om jag ska till skolan imån... Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite, pussen

"GÅ LÄNGRE BAK I BUSSEN"

Asså satan vad irriterad man kan bli på folk som inte går längre bak i bussen, asså dom stannar typ nästan längstfram, och vissa bussgångar är så smala så man kommer inte förbi. Och då blir det ju värsta ledet där och sen så är det typ 10 till som ska gå på bussen.! Då är får man lusta att säga åt dom som står längst fram i ledet att gå längre bak... Men jag hoppas att folk kan tänka lite själv oxå...


halsont.

Skolandagen gick snabbt som vanligt ! jag får sov mig nästan igen.. ÅÅHH! men jag hann till bussen :) Jag har fått ont i halsen.. Och jag såg att sanna var sjuk på sin blogg :( så henne blir det nog inte att träffa imån ! Men krya på dig gumman. Jag ska nu gå och läsa kemi och fråga bror om matte hjälp... Eller först ska jag sitta lite vid keyboarden! haha jag tycker att keyboard låter så fullt! Haha. Jag önskar mig ett piano för det är mycke större och det behöver jag! Svårt att förklara varför ;) Men jag tror nog inte att jag kommer få det. Jag fyller år om 3 veckor och en dag :D
haha jag har fått elektropop på hjärnan..

Jag vet för mycket om framtiden, men inte tillräckligt...

jag vet mycket mer än vad ni vet.

Bara så ni vet..

Så alla bilder som det står  : Linneaaldenlid.blogg.se   på är bilder som jag har knäppt!
Alla dom här har jag knäppt själv :) klicka på bilden för att få den större

Allting bara rasar

Jag trodde faktiskt inte att det här skulle hända. Just nu vet jag att jag klara mig utan dig & tänker inte lägga ner tid för att försöka att träffa dig. du behandlade mig mig som om jag vore ingenting. Du har vekligen förändras under det senaste halv året. Jag orkar faktiskt inte med dig längre om du bara ska skita i mig. Du lovade att skärpa dig, men det gjorde du inte. Du visste att du gjorde fel men du brydde dig inte? Du kanske inte visste det men jag har oxå känslor... Du fattar inte hur många gånger jag har blivit ledsen att du aldrig har tid med mig.  Du sa att jag var speciell och att du älskade mig, vart tog den personen vägen? Om du fortsätter så här med andra oxå kommer du inte ha några kompisar längre. Du har svikit mig en massa gången och jag vågar fan inte chansa att förlåta dig igen så att du kan göra det en gång till.




RBU?

Min mamma tipsade mig idag om en konferens. Den är till dom som har ett syskon som är funktionshindrade. ( för er som inte viste det har jag en bror som sitter i rullstol). Jag undrar om jag kanske ska åka på det, för asså jag skulle jättegärna vilja träffa andra men funktionshindrade syskon för att det kanske är skönt att veta att man inte är den ända i hela världen som har ett syskon som inte kan gå, kul att känna igen sig lite också! :)  fast jag har ingen aning om vilken ålder som kommer att vara där,  men det är troligt vis i min ålder :) det va det jag hade på lilla hjärtat.

förslag på låt jag ska lära mig på piano? :)


trött och sur

Hallåja, jag försov mig imorse , jag vakna när bussen skulle åka förbi där jag går på. Fast jag kom till skoln i tid ändå :) min syster skjutsade mig. Skolan idag gick snabbt. Just nu märks det att jag inte äter så mycket, jag är typ skit sur! brukar bli så om jag inte äter. åå så blir jag tröttare efter skolan än vad jag brukar. Seriöst nu linnea, nu knallar du ut i köket och äter MAT föfan!!
den här bilden blev det btw.

hej och godnatt

Jag har suttit vid datorn ett bra tag nu, sen jag kom hem tror jag ? Ska läsa igenom fysiken sen krya ner i sängen! eller nej, jag läser fysiken imån vid frukost. Asså jaf får fan damp på alla bananflugor som flyger runt här hemma... åååh!! äckelflugor.

måste välja bilder, alla svarar

1. 2. 3. 4.
Nu får ni hjälpa mig, Komentera vilka 2 bilder jag ska välja till syslöjden.
1,2,3 eller 4 ?


Jag klarar mig mycket bättre utan dig...

..

Hemma nu

Kom nyss hem från skolan. Helt okej roliga lektioner idag, mest chill :) Det jobbigaste var nog att "gå" harbacken runt på idrotten ;) heheeh. Nu ska jag nog läsa lite fysik, plugga både spanska & engelska glosor. Jag kommer troligen blogga mer sen :)
Shit, va det regnade inatt. Har hört att det är många som vakna inatt att det regna så in i helvete! turt att det inte regna in i mitt rum för det gjorde det förut när jag låg och sov mitt inatten vaknade jag av att det var helt dygsurt i min fotända... hah jag fick lov att gå upp och hämta en kastrull och flytta sängen.


Dagens outfit

Oj vilken stor bild, men den blåa linnet är från cubus och leggingsen vet jag inte :)

skärp dig , linnea

Jag måste sluta att äta så lite, jag har ätit 2 gånger på 2 dagar. Man ska väl egentligen äta 6 gånger om dagen ! Jag måste skärpa mig. Annars kommer jag bli sjuk...

Det går inte att glömma dig..

Tumblr_lph7bwmfcs1qf5zuho1_500_large

nästavecka..

Hej! Dagen gick snabbt, men jag har hunnit med att baka och varit ute med ida. Jag tänkte visa er mina nästa veckas planer :)

Jag vill ha

dom här skora från åhlens 499:-
Stickadhalsduk från åhlens 99:-

En söt smurf klocka får ur och penn 99kr tror jag

En liten chey


photos by me


p e a c e


Man lever bara en gång, slösa inte bort det med att rätta sig efter andra

Screen+shot+2011-09-04+at+10.13.01+am_large

Gud va tiden går fort,

Jag vaknade vid elva och nu är den 1? Trodde den var 12 eller nå, men icke. Jag ska nog gå upp och tvätta bort mitt smink från igår, jag har typ sovit med smink hela veckan, någon som vet om det är farligt? Men jag får sluta med det, jag brukar köpe typ "våtservetter" för att tabort sminket. Dom är skitbra!
nu ska jag gå och dricka te och kolla på tv, myyys !
hittade en egobild från detdära minneskoret oxå, herregud, jag ser jätteliten ut+ att jag ser helt borta ut.
datumet stämmer ej

gamla bilder från rättvik

Jag hittade ett gammalt kamera minneskort, det var bilder på när jag var i rättvik och kolladepå Johan palm för 2 år sen :). Datumen på bilderna är fel.

har en känsla av att det står någon utanför min dörr.

P A N I K

Jag saknar dig, enormt.



är trött :)

Jag och idus tog en liten promenad vid halv 10, sen när jag kom in var jag snäll och kollade världens sämsta film med kristoffer ( min brors assistent) vi kollade på Arn, usch vilken dålig film! Nu snart ska jag nog gå och sova sen imån vet jag inte vad som händer! kyssn på er dååååe

Kom nyss hem :)

Jag har varit i älvdalen och nu är jag hemma igen :) Vi åt jättegod mat på hotellet, sa hejdå till morfar en sista gång och så fick jag träffa mina kusinbarn, gud vad dom är söta :) Jag längtar nästan tills jag får barn, haha fast vill nog inte ha det än, kanske om 10 år ;) på vägen hem bråkade jag och bror om vilken radiokanal vi skulle ha på.. men jag fick som jag ville ;) just nu sitter jag och väntar svar från Ida :) jag frågade om vi skulle ut och gå!
Melvin, kusinbarn
nowalie, oxå kusin barn ;)

aw, jag och daniel tängerfors i 3an


Vaknade nyss,

Nu har jag legat ett bra tag i sängen och ätit mig tjock på godis. Nu blir det upp och duscha bort gårdagens smink, sen fixa sig! vid tre blir det att åka till ävldalen. puss

Önske lista

Ja, jag fyllr ju år snart, eller ja, 27 dagar kvar ;) men tänkte göra en lista vad jag önskar mig :)
  • Hål i tungan
  • ringar, halsband, armband
  • kläder
  • mascara
  • ben&jerrys
  • iphone
  • nya skor
  • sänglampa
  • popcorn
ja det var typ det :)

HÅL I TUNGAN

Jag vill ta hål i tungan! men tror fan inte att jag skulle passa i det, men det är ju bara tt ta ur om man inte är nöjd!
Ska kanske önska mig det i födelsedags present :)
men det kan ju bli infekterat om man inte sköter om det ordentligt...

svart&vitt


Haha, fullt upp fast nej

de va ju myket som jag ska göra i helgen! om det är någon som vill hitta på nå är det bara att smsa ;)

fredag, och det betyder heeeeeelg

Hejsan! skolan gick fort, och nu sitter jag här hemma och är sur för att jag inte har någon skjuts tiill sanna :( jag blev bjuden på fika men har ju ingen skjuts och min cykelnyckel är borttappad.. och att gå tar alldeles för lång tid! :((
yey, om en vecka får jag brja träna igen, fast jag får inte börja där jag slutade, asså jag får ta det försiktig!
vet ni vad jag hatar? när jag glömmer att musik existerar.. kan sittatyst  i mitt rum vid datorn i timmar, !

Grattis Bästa Sanna!

Idag fyller den här sötnosen 15år!
Jag älskar dig vännen!

rummet är städat

Såhär ser mitt rum ut just nu :)
städat och fint, men jag har sämst kamera på mobilen :)
you say the you miss me,


tordag

Skolan idag gick ganska snabbt :) Förresten så fick vi en ny kille i klassen, han kommer från Nederländerna! Jag ska ta och städa mitt rum, sen ska jag göra lite läxa och plugga! Idag ska jag byta till mitt tjocka och varma täcke, för det blir svinitkallt i mitt rum på natten!