Legoland, here I come

Snart åker vi till Danmark, eller idag ska vi åka till Göteborg först och sova där i två nätter. Sen åker vi mot Danmark på lördag :) smsa gärna med mig för jag ska sitta i en bil i totalt 12 timmar... 0738442524 :) 

Städa och packa

Godmorgon läsare !
Idag är det, som rubriken söger, städa och pack som gäller. Ska försöka bli klar så fort som möjligt så jag kan dra till Anemone :) vi drar till Orsa ikväll, hoppas att det är lite folk där ;) Jag har ny favvo mat ! Kyckling och min brors speciella klyftpotatis, suuuper gott :) ätit de 3 dagar i rad (a) NUU ska jag städa
 
Guuud va långt hår jag hade!  Jag längtar till jul för då har jag nog jättelångt hår :D

Some day, I'll found that man.

Nu är det bara 2 dagar tills jag åker till Danmark med Familjen. Inte så taggad faktiskt, vill hellre stanna hemma. 
Idag har jag ätit hos farmor. Vi hade det jättemysigt och det vara god mat :) Imån blir det att packa och orsayran med Anne. Vet inte vad jag mer ska skriva? Slänger in några bilder ist :)
 

heartbeat

Har varit hos pappa och fikat nyss med bror. Just nu sitter jag och kollar runt på bloggar och facebook. 
Jag har sjuuukt tråkigt :( Ska nog ladda ner några avsnitt av glee och kolla på det tills jag somnar.
Smsa mig 0738442524, för att jag har tråkigt ;)      
        
  
 
 
 

heeyy

Hej på er!
Var ju som sagt var i Orsa igår med, trevlans vare :) Kom hem vid 4 tiden och vaknade idag vid 10 ,
 Har inte gjort så mycket idag, har inte orkat. 
åååh fyfaan! kollade hur mycket jag vägde igår. Nu jävlar ska jag börja ut och springa oftare. 
Hihi, jag har fått Sanna att kolla på OC och jag tror att hon redan har kollat klart på första säsongen på typ 3 dagar.
 
 
 
292659_372002292854170_206875033_n_large

svar på kommentar

Svar: Hur menar du med vandrar? :) Om den ser sne ut kan det vara för att jag inte rättade till den ordentligt för piercingen är ju hur som helst om man inte rättar till den (Iaf min). Så därför kan det se ut som att den är sne :)

summer paradise

Jag höll på med ett inlägg igår hos Anne men la inte upp det av någon anledning, hmm..
 
Var i Orsa igår med Anemone, Åkte dit vid åtta kanske, åt pizza och var hemma hos Sebbe. Drog till campingen vid 10. Hängde där lite och träffade folk. Jonna var med oss senare, var väl bra det :) Drog hem till nån och sen kommer jag faktiskt inte ihåg när skjutsen hem kom. Vi var hemma vid 5 kanske? Åt donken mat och hoppade i säng. Vi vaknade halv 10, åt frukost och sen drog jag hem :)
-
Ikväll drar vi till Orsa igen, får se vad kvällen erbjuder. 
Tumblr_lfhmxw5yff1qezlbyo1_500_large
 
Tumblr_m5xacphsqy1r2mdkgo4_500_large_large
 
Nytt piercingsmyck :) Från Frankrike

Stolt

Hejsan!
Så stoooolt över mig själv. Jag och Sanna skulle ut och springa så vi åkte till henne för vi skulle göra det där. Men vi gick mest och vi gick 5 km. Sen när jag skulle hem skulle jag springa oxå, och då la vi ett mål på att jag skulle göra det på 30 minuter, det är 4 km ungefär mellan oss. jag gick bara 20 m av dom 4 kilometrarna. Så jag har då sprungit nästan 4 km. Det är MYCKET för att det är jag. Helt slut just nu, men jag har laddat ner massa Glee avsnitt så nu ska jag äntligen få tjocka mig med chips och choklad. Längtat sen i måndags ^^ Imån blir det orsa med månen :)

Glee is the new OC

Heello!
Igår var jag i Malung med Anemone. eller vi åkte mest bil där med hennes kusin. Kom hem vid ett kanske? kommer inte ihåg. Somnade iaf vid 2 oc idag vaknade jag vid halv 11, förvånande :o trodde jag skulle sova längre. Nu när jag har kollat klart på alla 4a säsonger av OC så har jag börjat att kolla på Glee, och än så länge är det bra. kväll tänker jag ha värsta tjockis kvällen med chips och choklad och kolla på glee :) 
-
Nu ska jag cykla iväg till Anemone och hämta min väska, senare idag blir det att träffa efterlängtade Sannuu :D
Right nooow.

Ännu mer bilder

Snor lite bilder från Anemones blogg och lite fler från min kamera :) 
Jag älskar dig så himla mycket gumman!! ♥

Mina dagar i Antibes

 Heeeeej!! Är hemma från frankrike nu, eller jag kom hem igår. Jag har haft det superroligt dom senaste dagarna med Anemone. Här har ni bara några av alla bilder från Frankrike. När jag kom i torsdags, svettig och trött tjej :)  Där hängde det vindruvor i taket.

 Jag och Soni, fast han vill ju dock inte vara med på kort ;) Nyss kommit hem från stranden tror jag.
Min navelpiercing ligger snett, hade inte rättat till den, för er som undrar ;) Där var det sjukt stora båtar. Dom ser små ut på kortet och så är dom ganska långt ifrån. :)
 
Varmt och skööönt
                     
Sonis hemgjorda isglass
 
haha jag ser helt borta ut x)
 
 
 
 

Tidsinställinlägg- Nu åker jag till Frankrike

Nu sitter jag förmodlingen på planet och ska snart lyfta. Jag är nog ganska nervös, tänk om planet skulle krasha!?  Vet att det inte så stor chans, men det är ju inte omöjligt. Men jag tror inte att det gör det :) Ni får alla har det så bra i sverige. Får se om jag bloggar något när jag är I Frankrike :) PUUUSS 
Bjussar på några bilder som ni får glo på tills jag är borta :)

Det ser bra ut i Antibes :)

Så ser vädret ut när jag ska vara där, ser rätt så bra ut, huh? ;) 

1

Tjoooo!
Äntligen är det onsdag och det betyder att det snart är torsdag, logiskt ;)
Längtar ihjäl mig tills imån, och det ska bli så himla kul att vara utomlands med Anemone :D
-
Iallafall så sov Sanna hos mig inatt. Igår kväll kollade vi på Barnhemmet. läskigt vare ja, vi slutade kolla efter nästan halva. Men så ville jag se klart den idag men det ville inte hon så jag kollade klart när hon hade åkt. Den filmen var faktiskt jättebra. Och när jag kollade själv tyckte jag inte att det var så läskigt :) Jag och Sanna har packat åt mig idag. Är nästan klar bara lite småsaker kvar. Vi ska åka klockan 3 inatt. Jag hoppas att det regnar då och att det är ganska mörkt (det lär det ju inte vara, solen går ju upp vid 4 tror jag och innan det är det inte heller så mörkt) Hur mycigt äre inte att åka bil då? ;)
Gud sicket lång inlägg det blev, hoppas ni gillar att läsa (a) 
 

New in

Älskar verkligen dom blommiga shortsen. Bästa köpet på länge.
Bikiniöverdelen är från Åhléns 99:-
Väskan är från  Åhléns199:-
Shortsen är från H&M 199:-
Tubtopparna är från H&M 49,50:-/st
Ringen är från Ur & penn 25:-
 
Sen har jag köpt hårspännen men det orkade jag inte ta kort på :)

2

Godmorgon!
Idag blire stan med Sanna. Jag hoppas att min mamma har fyllt på pengar på mitt kort. För hon är i Borlänge just nu så annars får jag inga försen hon kommer hem.. Nu ska jag fixa mig lite och se om Sanna är vaken :)
482919_330043187079915_537021989_n_large

Mys outfit

Jag har haft den här mys outfiten hela dagen :) 

Klar med rummet :)

Har äntligen städat klart mitt rum. Nu blir det extra roligt att köpa hem kläder imån och packa på onsdag :D Min säng ser jätteplatt ut, men det är för att jag har bytt till mitt sommartäcke, det är mycket tunnare än det andra :)

Skinny

Det blev inge stan idag. Så då drar vi ner imorgon istället :) Jag städar rummet idag istället för stan. Tänkte göra det imån men nu blir det tvärtom ;) Idag efter jag hade duschat kollade jag mig i spegeln. Och det var första gången på länge jag var nöjd över hur min mage såg ut :D Oftast så tycker jag att den ful ut, jag brukar känna mig tjock, inget fel att vara tjock men då känns det som om jag har gått upp i vikt och jag gillar den vikten jag har nu. Men idag såg den riktigt bra ut :D    
Känns hur underbart som helst!
 
Tumblr_m6u2djxgza1ra33eqo1_500_large                               
 
 Tumblr_lr2kra4umu1qfgwwmo1_500_large
 

3

Heej!
Idag blir det att gå på stan med Sanna. Ska köpa lite grejer till Frankrike och kanske byta ett par skor. Dom där jag köpte i Torsdags. Nu när jag provade dom kände jag att dom satt ganska tajt. Men jag såg igår på Kissies blogg hur man kan töja ut skor. Kanske ska prova det? Men tänkt om det inte blir bra, då kan jag nog inte lämna tillbaka dom. Nej ska nog tänka lite först :)
 
           
-
  
Bilder från igår :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Nästa år blir det 3 veckor hääär med Sanna

 
 
 
Längtar som tusan tills nästa år!! 

Dagens

 
H
 
  
Köpte polka te idag på marknade :) Vårat förra tog slut för länge sen så passade på att köpa nytt, det är nog det godaste tet jag har smakat :)
       
 
Titta vilken gullig navelpiercing jag har :) Fick den i julklapp av min mor :)
 

You're so hot that I melted

496dd20384276_large
Tumblr_m6uhjow7oi1rrehiso1_500_large305669_316378091772662_1931366642_n_largeLove-is-4-52_large

Snart marknad

Jag åker ner på marknade med Sanna snar :) Regnar dock, men jag bryr mig inte så mycket om det, är hellre där än vara hemma och ruttna :) Bjuder på en halvful bild på oss :)
 

4

C72fd20382038_large
 
Tumblr_m5qhlfm3hx1qb30dwo1_500_large 
 
1464917-7-1332451099448_large

Heaven is a place on earth

Kom nyss hem från Nusnäs, firade en av mammas kompisar som fyllt år i veckan. Sanna följde med mig som tur var ;) annars skulle jag nog haft mkt tråkigare :) Jag är sjukt trött. Ska nog hoppa ner i sängen och sova. Imån blir det marknad med Sannu :)
20504436_large

Slag i magen.

Jag och mamma fikade lite i Ävdalen och handlade. Skulle göra en till sak men det ska jag hålla hemligt, för det är någon som inte få veta det ;) Sen påvägen hem åkte vi förbi oxberg, min Farmor bodde där förut ( flyttade till mora förra Maj) Hon bodde där med Farfar, fast han dog för 9år sen. Det kändes verkligen som ett slag i magen av att se annat folk gå på gården, se andra bilar å sådär. Satt där tårögd i bilen hela vägen hem. Jag saknar nog inte själva huset, eller jo lite.
 
Men det är nog mest för att jag saknar tiden när jag var där. Och så saknar jag Farfar, men jag vet att Farfar inte är borta riktigt än. Jag känner hans närvaro på ett sätt. Ärligt tala brukar jag "prata" med farfar på kvällarna ibland, har gjort det ända sen han dog, så vill inte sluta, eller jag pratar och det känns som om han hör. :) Men det är sällan jag gör det. Då känner jag att jag kan prata med honom. Men om jag försöker prata med min Mormor och morfar så känns det som om jag pratar med mig själv. Dom är borta känns det som. Jag tror att farfar väntar på farmor innan han också försvinner. Jag är ju  öppen för andar så kanske därför jag känner att han är här :) 
 
Ojoj vilket långt inlägg :) 

5

Vaknade 9 imorse :) har bara ätit frukost och tittat på tv. Om en stund ska jag och mamma till ävldalen, vet inte riktigt vad vi ska göra där men aja :) Ville gå på stan idag med Sanna, men hon var upptagen så vi ska ta det på , måndag trorja. Usch jag har sjuuuuukt ont i mage, men är ändå superglad för att jag har det ;) Nu ska jag läsa lite bloggar och sen dra till Älvdalen :)
132482131698909313_e4ae8f8ff7cb_large Scaled_large
127874730899280581_0a7f2ac3611c_large

Årets julkalender

Årets julkalender.. Mysteriet på greveholm 2, Dom gör nog en 2a för att den första är ganska populär. Men kan dom inte bara låta den vara då? Jag hatar verkligen när dom gör en 2a av filmer som det egentligen inte ska vara en 2a till. Som t.ex titanic, hör hört att det finns en 2a till den, men har aldrig sätt den. När dom gör en till film, känns det som om den först blir dåligare på någotvis och det känns som om 2or alltid är så töntiga och annorlunda i miljön än den första..Men jag ska nog ändå kanske kolla på den här julkalendern, dom gamla spökerna är med och dom är så sjukt roliga. 
 

New shoes

Köpte dom här igår på skohuset. Kostade 299:- och tänkte ta med dom till frankrike, hoppsa bara att jag inte får skavsår ;) 
 

6

      
 
 

tlött

Jag har varit ute nästan heeela dagen. Tur att jag smörjde in mig i morse, fast jag gjorde så långt jag kunde på ryggen, så jag är typ fläkig där, haha :) Först jobbade jag till 3, åkte ner på stan fika+ köpte skor, åkte på stranden med Sanna och sen hem :) Så har min dag sätt ut. Jag har fikat glass 4 gånger idag, känner mig som värsta fettot. På jobbet bjuder barna på glass om det är deras sista dag :) 
-
Jag ska nog gå och lägga mig snart. är ganska trött. men igår när jag la mig vid den här tiden så kunde jag inte sova förren efter tolv :( sjukt jobbigt!!
-
Den här sötnosen hade jag sällskap med i sängen inatt :)

7

Ser ut som om det kommer bli riktigt varmt idag. Drar på mig ett par shorts och ett linne sen bär det av mot jobbet.
Måste nog smörja in mig lite också så jag inte bränner sönder mig om vi ska vara ute. Bloggar mer sen, puussZ9h4eqxkcndbugo380fqna_large

8

Jaa jag tänker såå sjukt mycket på Frankrike nu så därför skrev jag att Ida hade köpt den i frankrike i förra inlägget, fast jag menade USA ;) 
 
Meeeeeen hej på er!
Dagen har rullat på i sin takt idag, gått rätt så fort och om 2 dagar har jag sluta jobbat. Wiihooo!
Då kan sommarlovet börja på riktigt. Jag funderar på att gå och sova nu, sjukt trött+ att då går tiden fortare ;)
Men grejen är ju den att så fort man reser sig från stolen vid datorn blir man pigg :o Iaf jag, dryyyygt. Men jag har faktiskt ett sätt att somna på och det funkar varje gång:  
 
När jag andas in tänker jag på ordet "sov" och när jag andas ut tänker jag också "sov". Låter lite wieerd men det funkar, tror jag iaf. För dagen efter kan jag inte komma på att jag har tänkt på något annat innan jag somnade :) Ni som har svårt att sova borde testa.
 
 

Grööööt

Sitter och äter gröt framför datorn. Ska snart fixa mig och cykla iväg till jobbet. Nu vill jag att det ska bli Fredag!!

Press play

Tjoo! Dagen har gått superbra! Dert var 3 barn på jobbet idag, eller iaf på min avdelning. Så det har varit ganska lugnt där :) Efter jobbet drog jag hem och här hemma har jag suttit vid datorn och var nyss ute på promenad med Ida :) Fick en present av henne från USA, en parfym och den luktade super gott !!!:D Tack så sjukt mycket gummsan!
omg, va tiden ska gå segt! jag vill sluta jobba, för då kan jag sova bort halva dagarna så går tiden lite fortare iaf! Haha, ni anar inte hur mycket jag längtar tills nästa vecka! Det är helt sjukt!  
 
 
JAAAAAA! Anemone är inne på facebook, trodde inte jag skulle f snacka med henne förren nästa vecka eller nå. 
Det blev en liten överraskning! :D
 
 
 
 

Första doppet iår/ Från lördags


OMG!!

Jag skulle kolla på google (kartan) för att se hur långt det är till mitt jobb. 5 km!!!!!! Herregud jag cyklar en mil varje dag! Och idag cyklade jag till Sanna efter jobbet sen hem, så idag har jag cyklat 1,5 mil! Inte illa må jag säga! 
Känns awesome!

Svar på kommentar

Svar: Ja det ska jag :) Mamma ska följa mig tills jag ska checka in på Arlanda och sen får jag klara mig själv enda till Antibes. Men när jag ska hem ska Anemone och henned familj också hem så då har jag sällskap :) Jag är lite nervös men det ska bli kul att ha ansvar och ta hand om mig själv :) 

NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR?

Jag vill komma om jag kom in på det jag sökte till gymnasie, men som jag tror så måste man logga in på den där sidan och kolla det. Dum som jag är så har jag slarva bort pappret med lösenordet.. :(
Vet någon hur man kan göra för att komma åt lösenordet eller kontakta någon? 

Pressplay

Fyfan, när ska riktigare sommar komma!!? 
 
 
Sjukt trött på att det ska blåsa, blir ju inge värme här och sjukt drygt nu när jag cyklar till jobbet, alltid motvind.Idag har jag varit hos Sanna, efter jobbet dåra, och fikat med henne och några från hennes släkt :) Hon fick en tjocktröja från cubus av mig. Cyklade hem vid efter kvart över sex :) 
-
Jag längtar sjukt mycket till Frankrike, 10 dagar kvar! :D Kommer bli så himla grymt att vara utomland med min bästa vän, saknar henne otroligt! Shopping listan på kläder jag vill ha med till frankrike :)
        Bandeau BH GrönPreppy bandeauDUFFY