BESLUTSÅNGEST!

Rubriken säger det mesta.. Jag tänker inte säga vad jag har beslutsångest över, men jag kan säga att det händer i sommar...


Hihi jag glömde :)

Ni som vill kolla era stjärnteckan som inte är vågar kan ju klicka på länken
---->  http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/

Vågen, stjärntecknet :)

Ni som är vågar borde läsa det här, för det kan faktiskt vara lite intressant. Sjukt läskigt att det stämmer!

Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär.

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre.

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!

HJJÄÄLP, kan inte scrolla!

Slutade ett idag! Joep var sjuk och på musiken skulle vi bara svara på frågor så det fick man ta hem och göra, så jag hade bara 4 lektioner. Just nu är jag sjukt irriterad att kag inte kan scrolla ner med min mus! eller jag har en bärbar dator och på höger sida om musen kan man dra fingret så det skrollar ner, men den funkar inte nu! Någon som vet om jag har råkat stänga av den eller någonting? Annars får jag prata med bror eller gå in på google (y)




chill...

Nu har jag nyss kollat på halv åtta hos mig och idag var dom ju hos Callman :) Idag har jag tränat och det var härligt att träna ute! Det är en helt annan känsla än att spela inne. jaa.. jag ska nog inte göra så mycket mer idag. Har ingenting att plugga till såå det är bara att ta det lugnt :) Ni anar inte hur bra det gick på spanska provet! Det här med att plugga är inte så dumt iaf i slutändan :)


vad sägs som att gå upp 05.00? :)

Nu har jag pluggat spanske hel kvällen! kommer gå rätt bra tror jag :) jag undrar om jag ska gå upp 5 i moron så jag hinner plugga i morgon bitti? ;) får se hur jag gör! Jag har inte bara pluggat spanska ikväll utan jag har oxå bakat äppelpaj, fast den blev inte lika god som förra gången :( Oj vad tiden går. Jag måste nog gå och lägga mig nu, Pjuussspjusss

Det är bara 77 dagar kvar till sommarlovet!!!


dans nu då!

åker på dans, efter det ska jag plugga spanska! puss!


skola snart

Nu har jag sminkad mig och ätit frukost, nu ska jag bara gå ut med elliot och sen åka till skolan :)


nattinatti ;*'

nu har jag pluggat spanska glosor för fullt! Min bror hjälpte mig att ladda ner nya msn till datorn, jag hade den jätte gamla förut 
  
bild från google !
 dax att gå och lägga sig för jag ska gå upp 6 i morgon så jag hinner gå ut med våran hund innan jag ska till skolan, puuss


Blir inge stan!

Orkar inte åka ner på stan så jag stännar hemma ist! plus att jag inte skulle kunna vara där så länge heller :) Jaja, jag ska nog gå utoch leta efter en fotboll och skjuta lite :)  puss


Drar ner på stan

jag har nyss fixat mig, nu ska jag dra ner på stan och träffa Sanna & chattis :)


Före jag inte är sminkad och efter då när jag är sminkad, stor skillnad!


LEDIG!

Jag vaknade vid  11 idag, känns inte så bra, eller det känns som om jag har sovit bort halva dan! Undrar vad jag ska hitta på nu? Anemone är ju med simon så henne kan jag inte vara med. Någon som vill göra nå ? :) smsa 0738442524 :) 
aww, min katt hoppa upp i min säng, och så vill hon krypa ner under mitt täcke :) vilken mysig katt man har :)


Helt okej träning

Träningen idag har varit rät okej :) borsätt att jag knappt kunde andas ( har astma ) och glömde sprejen hemme. men fick låna av erika, det blev lite bättre! Jag måste åka till sjukhuset och kolla atsman, jag kanske kan få starkare sprej, för den som jag har nu hjälper nästan ingenting! För er som undrar hur det är att ha astma kan ju prova genom att andas i ett sugrör! :) nog pratat om astma!  nu ska jag läsa lite , sen sova! puss!


jaa, ibland kan livet suga!

Mamma ligger på akuten,
Mitt godis är slut,
pappa gör mat med senap i och jag hatar senap,
jag måste plugga spanska,
Mensvärk så jag nästan spyr.

Min tid på spotify är nästan slut.


Men kanske träningen ikväll kan få mig på bättre humör! ♥
Just nu lyssnar jag på " wavin' Fag- K'NAAN" och tänker på skinnar cupen!


..

Min bror fick nyss ett sms från Jörgen ( min mammas man)  " Mamma ligger på akuten, hon har gjort illa knät. Vet inte när vi kommer hem" :(


Bara för att det är helg så vaknar man vid 9...

I morse när jag vakna trodde jag att klockan var 10-11 men när jag kolla på klockan var den bara 8.59 ! Och då gick jag och satt mig vid datorn och åt godis och kolla på roy! :) Nu är kockan 11.11 och jag tror att jag måste äta fukost snart. Kan ju inte bara äta mig mätt på godis :) Senare idag ska jag till mamma och ikväll är det träning! 



ttunga

Klockan är bara 22.20 och jag är sjukt trött! nej nu ska jag gå och lägga mig. HAHA jag har kollat på roy hela kvällen!


TOP SECRET

Nu har Anemone åkt hem :) Vi ska snart äta här hemma hos pappa sen ska jag gå ut med Elliot, han vill egentligen gå ut nu men han får faktist vänta tills jag har ätit.. I morgon vet jag inte heller vad jag ska göra.
Jag och Anemone har pratat hela dagen om en sak vi kanske ska göra i sommar, jag tänker inte säga vad det är. kanek säger det sen :) Om både mina och hennes föräldrar säger ja kommer det bli grym somma! :D

http://1.bp.blogspot.com/_lOhTQ7jwzxY/R1CfLBmmhvI/AAAAAAAAA7I/YJP5GPXZTag/s400/top+secret.jpg

godmorgon!

Anemone sov hos mig inatt, igår kväll cyklade vi ner på ica och köpte godis! sen när vi kom hem tog vi ett varmt bad! Vi gick och la oss vid halv elva eller nå :) och vi vakna vid halv tio :) nu ska vi äta lite frukost, undra vad vi hittar på idag? ;)


Hemma hos pappa

Vi hade hemkunskaps förhör idag och jag hade inte pluggat nå förutom dom 20 sista minuterna innan hemkunskapen. Men det gick ganska bra iallafall, sen hade vi SO prov och det gick helt okej :)
just nu sitter jag hemma hos pappa och dunkar musik, fast inte så högt för jag är hemma själv och det typ spökar här..  Jag tror Anemone sover här inatt, vi håller på att planerar iaf :)  Jag älskar att sitta vid datorn hemma hos pappa för det är en stationär dator ( stavning?) och så har jag alla mina bilder här :')   



du som sa

Biologiprovet gick åt helvete. ellerjag svarade på dom flesta frågorna men joep formulerar dom så konstigt och så stavar han fel så allt blir fel! Jag tror att jag iaf får g.  
På tal om prov så ska jag plugga till so provet som vi ska ha imorn, om industriella revolutionen. Men nu ser jag att min hund har parkerat sin röv på so böckerna. men han är ju så liten så det är bara att lyfta bort han.


haha, när jag satt i min brorssänge och spelade på hans iphone började han sjunga "vare vare vare vare du som sa? du som sa? du som sa? du som sa?  vare vare vare vare du som sa...."       
jag: Asså vad sjunger du på?
Bror: min svenska hit som kommer ligga högst upp på alla topplistor.
Jag: Asså bara så du vet så varen sämst.
haha och efter ett tag gick jagdär ifrån och så började jag sjunga " vare vare vare vare du som sa? du som sa? du som sa?....
bror : HAHA den sätter sig i hjärnan direkt


Present från schweiz!

Kolla vilka fina örhängen Jag har fått av Jennie :) Fick dom på posten


Natriumhydroxid är.. ööhhmm, ÄH JÄVLA KEMI!

HAHA, Vart är alla? :) på fotbollsträningen var vi 2 stycken! jag och emelie. Det var ganska skönt ändå :) Fick lära oss bra teknik man kan använda när man skjuter :)  Efter träningen tog jag en lång varm dusch! Sjukt skönt asså. Jag har inte pluggat så mycke kemi men jag kan typ nästan allt. Eller jag blandar ihop allting med varandra för det är så lika men ändå inte... Men jag ska läsa igenom allting en gång innan jag ska sova sen räcker det för mig tycker jag :) 

Jag tycker att jag har varit duktig som har tvättat ALLA mina kläder, asså nu har jag alla kläder i garderoben rena och fina! fast jag skulle behöva minst 10 galjar till så jag kan hänga upp allting, så nu ligger dom kläderna jag inte hängt upp lite huller om buller i garderoben.

Men puss & godnatt! 
SÄG TILL OM DET ÄR NÅGON SOM VILL HÄNKA PÅ COZ!!


bom bom shake shake now drop!


Någon som har lust att följa på coz? :)

Jag och Anemone ska kanske på coz på fredag? :) det blir lite tråkigt om man är två,  men Smsa om det är någon som vill följa!

0738442524 :*



#/¤&@?!&%#¤/&(/&

Jag sitter i mitt rum och lyssnar på justinbieber. Hahaha, det kommer sannasköld gilla tror jag ;) Jag har nyss pluggat kemi, ska ha prov på torsdag och jag kan hälften. Just nu är jag stressad över allt i skolan

  • Kemi prov på torsag
  • SO prov på fredag
  • Hemkunskaps förhör på fredag
  • Ska ha redovisning om Indien nästa engelska lekion och är inte klar...
  • Spanska prov nästa vecka.
  • Tråning i morgon så jag hinner inte plugga så mycket kemi.

Jag vill bara spola fram tiden 2 veckor för då är allt över.  Orkar inte mer skolan nå mer.  Vill ha sommarlov!


daannccee

Jag har nyss ätit carbonara, mumsiigt! Snart ska jag byta om & sen dans. Har väl inte så mycket mer att berätta.. :)


bjuderpå bilden :)


Misslyckande naglar...

Jag sitter och målar naglarna och det går inte så bra... jag trodde det var torrt så jag kliade mig i ansiktet... när jag kollade i spegeln såg jag att jag hade nagellack hela kinden xd + att det på naglarna var helt fail :) får måla om det någon gång :)
På fredag äre COZ och ska kanske dit.! :D men nu ska jag äta kvällsfika sen sova.  natti ! <3

pluggplugg

Idag måste jag skriva klart allting man ska kunna till kemiprovet och soprovet. För jag har full upp i morgon och onsdag. Såå jag måste sätta igång nu, puss!


Nu har jag svarat på alla frågor ni har ställt till mig :)

Vem var du senast tsm med?
svar: Jadu :)  Jag tror att det var Rasmus Hedberg, och det var för 2 år sen vi var tsm.

Vem är din bästa vän?
Svar: Ida Bergman, Anemone Callman & Lisa forsgren :)

Vad fick dig att börja blogga
?
svar: Jag och Ida bergman skaffade blogg för typ ett år sen och vi skaffa den för att vi tyckte att det skulle vara kul att ha en blogg :)

Håller du på med någon sport? vad i såfall?
Svar: Jag spelar foboll

Har du bra betyg i skolan?
Svar: Dom är helt okej, inga IGn iaf ;)

Vad är ditt favorit ämne?
Svar: Matte och slöjd :)

Är du oskuld?
svar: Det tänker jag inte svara på. :)

hur många besökare brukar du ha varje dag?
svar: Det är runt 20 st :)

vilka bloggar följer du?
http://englaanemone.blogg.se
http://kissies.se
http://Forsgrenlisa.blogg.se
http://emeeliejohansson.blogg.se/
http://bluegrass.blogg.se/

när började du blogga?
svar: För ungefär ett år sen.

har du någon kille?
Svar: nope :-)

Älskar du mig?//NONIIIII
svar: Jag känner dig inte :)

Vad har du för mobilnummer?
0738442524

Har du platt eller lockigt hår?
när jag inte plattar det är det lockigt, typ skruvlockar ibland.

tycker du smal eller tjock?
När jag nyss har ätit kan jag se hur magen har svälltupp och då känner jag mig riktigt tjock, men annars tycker jag att jag är smal :)

är du trött? :)/kristoffer zakrisson
Inte just nu :)

Följer du mig på tisdag? ;)/ Ida
Ja, det gör jag :)

älskar du mig? (a) <3/ Din älskling
Ja, det gör jag :*

är du nöjd över din kropp?
Svar: Ja, :)


Godnatt och sov gott


When someone dies, comes a new star in the sky


nej nu måste jag ta tag i mina läxor.

Anemone har åkt hem och nu måste jag ta tag i lite läxor. Matte, So, Kemi blandannat. 


Söndag

Det har blivit några frågor ser jag :) Fast några till tycker jag att det ska bli :)
Jag och anemone vaknade vid 9 men vi gick inte upp och åt frukost förrän 10 ;) Just nu håller hon på att packar, hon ska yp hm snart :)  På fredag äre coz, undrar om man ska dit? ;) Rätt längesen sist :)

här kommer lite bilder från igår:





Frågestund på G

Tänkte ha en frågestund här på bloggen :) Jag svarar när det har blivit några frågor.

Drar ner på stan för att träffa anemone :)


Sover hos sanna inatt :)

Jag har typ städat klar mitt rum, det ligger lite smågrejer här och där... Men jag har städat min garderob! behövdes verkligen kan man ju säga! Jag ska snart gå ill sannasköld och sova där inatt. de var längesen man träffa den sötnosen :)






här har vi den ny städade garderoben :)  ett tips till alla ni som har stökigt i garderoben är att ni kan hänga upp alla tröjor, linnen, t-shirtar m.m det blir mycket lättare att hitta grejerna + att jag tycker att det blir snyggare :)



måste städa rummet!

Den här helgen kommer suga känner jag på mig. Skulle egentligen Följa med Ida till hennes stuga i oxberg imorgon, men hon skulle spela fjollboll ;) så det blev inget. Och anemone har massor att plugga. får väl se om det bli någon annan jag gör något med :)  Men idag ska jag iaf Städa garderoben & rummet. Super kul.
det är väl bara att sätta igång.



smsa om du vill hitta på nå, 0738442524 :)


Om en person kan få en att le kan den också få en att fälla tårar.


ingen chokladpudding, Äppelpa ist

Det blev ingen chokladpudding för mig, istället bakade jag en äppelpaj. Tycker verkligen synd om er som inte får smaka ;) ni missar verkligen någonting! 

hihi, tog lite kort med webben ;)

Det står chokladpudding i kylskåpen som väntar på mig (a) tjaaaooo


Vill sova!

Jag är sjukt trött idag. Känns som om jag bara har sovit i 1n minut inatt, för att jag somna och så helt plötsligt vare morgon igen. Men iallafall så ska jag snart gå ut med Elliot och sen blire nog att tare lugnt. Undra vad jag ska hitta på i helgen? Kanske vara med Anemone eller någon :)  Puss


Modet att bli sviken igen, har jag inte kvar.


Helt sjukt!

Jag håller på att läser en bok jag hittade i min kista som jag har i mitt rum, fick den när jag fyllde 13 år och det är en bok om mitt stjärntecken, Alltså vågen. Det är sjukt att nästan allt stämmer. Det är nästan som om stjärnorna bestämmer hur jag är :)  .

¨så här der boken ut :)

träning todaaay

Jag blogga inge igår för att jag inte hade tid. Slutade skolan vid tre sen hade jag utv samtal, gick rätt bra :)  Efter det åkte jag hem och tagga inför dansen så jag åt lite och gick ut med elliot. Dansen började sex och slutade sju. Det gick jättebra igår & det är så himla kul! Jag kom hem vid halv åtta och då fikc jag lov att gå hem till pappa och hämta hans post, för att han inte är hemma. Men då var jag så smart så jag tog en joggingtur dit, så det gick både fortare och jag fick träning  (Y) sen när jag kom he orkade jag inte sitta vid datorn så jag duschade och la mig i sängen och kolla på tv :)  Jag ska snart äta sen ska jag på träning. Det gillas att Emelie olander har börjat på fotboll igen. (y)






ge mig sommar.

nattinatti

I morse var jag så trött så då bestämde jag mig för att jag ska lägga mig tidigt ikväll. Det blir klockan åtta, så jag lär ju vara pigg och allert i morgon bitti! :D godnatt på er


solsidan

♥Jag har nyss duschat och kollat på solsidan :) fick kolla på det på datorn för att jag missa det när det gick på tv, var åå träna :) Just nu ligger jag i sängen och äter risifrutti! ååååh nej. imorgon  skola igen! Har inte varit där på 3 veckor. Men det är lite kul att träffa kompisar igen :) Men jag ska sova nu, så godnatt på er.



Åker på träning. puss


kul söndag, fast...ne

Godmorgon :) jag vaknade vid nio av att min katt jamade, fick lov att gå upp och ge henne mat. Sen gick jag och la mig igen och precis när jag nästan somnade om väckte hon mig igen, och då ville hon gå ut så jag släppte ut henne. Jag tänkte gå och lägga mig igen men jag ångra mig så jag åt lite frukost och la mig i sängen och kollade på tv :) vilol inte slösa bort dagen på att sova ;) plus att jag har fullt upp idag känns det som.. jag ska:

  • Räkna matte
  • Göra spanska
  • Skriva dagbok om praon
  • träning ikväll
  • städa rummet

bra att jag sparar allt till sista dan. Jag har inte varit i skolan på 3 veckor...


I think about you sometimes


Eric Saade vann :)

Eric Saade vann melodifestivalen! Jag visste inte att det var final idag men mamma ringde och berättade att han vann :) Jag kollar varken på Idol eller Melodifestivalen, jag tycker att det är ganska tråkigt om jag ska vara ärlig :)

Eric är sjukt snygg!






Godissugen


Hon är grym på att dansa!


bussen går halv, inte prick..

 Jag har sovit hos Anemone inatt och efetr vi hade fixat oss åå ätit frukost åkte vi ner på stan :) vi gick först runt & sen gick vi till buss stn och då kom hem gubbe dit och fråga när lasarett bussen gick  och då sa en tant " Det går en buss till hånåkni och till lasarettet prick två" och då sa jag " Nej, lasarett bussarna går bara halv på lördagar" och hon sa ändå att bussarna gick prick. Det ståd till och med på tidtabellen att dom går halv, men hon lyssna inte -.-  sen sa hon till gubben att nu kommer lasarett bussen snart, och då ick hon ut och han oxå.. sen stod han där ute och vänta på bussen. med det kom ju ingen för dom går bara halv.. sen fråga han en som satt i en bil när lasarettbussen gick och då fick han skjus av dom, snällt :)  Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sitta vid datorn tror jag :) Kanske göra lite spanska om jag orkar... 


träningsvärk från topp till tå

Jag har träningvärk i hela kroppen! det är från träningen igår. Vi var 3 stycken på träningen och vi körde hinder bana och jag blev yr och illamånende bara för att vi gjorde massa kullerbyttor så jag fick lov att sätta mig ner ett tag men sen gick det bra :)  Just nu ligger iag i sängen och lyssnar på musik :)  Imorrn äre sista dan som jag ska praoa! (Y) Fast idag hare varit rätt okej på JC . Typ från 10.00 till 11.30 har jag bara stått och uinte gjort någonting! men sen fick jag plocka upp smycken om det fattades någonting :) det skulle typ vara 5 st av varje grej som skulle hänga där och det vara ganska kul :) sen efter lunch kom det varor :) typ jeans och chinos så jag fick plocka upp dom och larma dom, sen fick jag lägga dom på rätt plats i butiken. Sen fick jag sluta :D
när jag kom hem gick jag och la mig i soffan direkt och sen har jag barat chillat hela dan! nu ska jag snart gå och lägga mig och i morgon ska jag vara med Anemone! ;D nej nu blev det ett långt inlägg :) men puss




Här kommer det bilder från Schweiz! :D

Jag sitter på flyget fast ville inte bli med på kort ;)



Där ser man hur "fint" väder det var! grått och fult.



Typ den enda snön där i st gallen (staden vi bodde i)



Försöker ta på mig strumpan men är skittrött (a)



Vi besökte kyrkan där och den var otroligt fin!


typ en biktgrej :)



en kotte?



Hotellet vi bodde på :)






Jag, mamma & Jennie var ute och promenera :) jag fick sköta kamran (Y)





Jag, mamma & Jennie var ute och promenera :) jag fick sköta kamran (Y)




Det var nå speciellt i schweiz den här helgen så alla klädde ut sig och så vare parad :)



Utsikten från alperna :) vi är högt över molnen!


Jag och min syster solar i alperna :)


en stuuuga



Massa moln




I måndags när vi åkte hem var det riktigt fint väder

Jag, mamma & Jennie var ute och promenera :) jag fick sköta kamran (Y)







men puss

Jag måste byta praoplats! Det är skit tråkigt att praoa på JC, ska kanske gå till leklust för det är det enda stället jag inte frågat om praoplats på :) Jag har nyss ätit och ska snart byta om och åka på träning, har inte tränat på flera veckor! Jag känner mig stressad men jag vet inte varför.  åååhh! så måste jag städa mitt rum, igen! Hur kan det bli så stökigt jämt? nej nu måste jag skärpa mig!


Sjukt snygg tröja!

köpte den grå tröjan i Schweiz, i svenska kronor skulle den kosta 56 spänn! billigt!!


Prao!

Jag har äntligen tid med att sitta vid datorn! har haft fullt upp hela dagen! Har praoat på JC från 10.00-15.30. har bara vikt tröjor och jag suger verkligen på det! för dom jag hade vikit vek en som jobba där om för hon tyckte nog inte att det blev så snyggt! men man kan väl inte vara bäst på allt ;)  Men iallafall efter praon gick jag till dit anemone praoa och sedan gick vi runt på stan :) Halv fem tog vi en buss till mig och när jag kom hem kom jag på att jag har dans klockan sex så medans jag bytte om gjorde anemone nudlar till oss (a)  sen kom Sanna och hämta oss :)  Jag har missat 2 dansgrejer och nu måste jag träna hemma så att jag kommer ihåg och så ;)
nu måste jag städa rummet & sedan tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på solsidan för missa ju avsnittet i söndags för att jag var i schweiz och där visar dom inte det ;) fast Dom visade wallander :) men det var dubbat till Tyska så jag fatta inte så mycket plus att det såg helt cp ut när dom pratade :)   men puss!!

en bild på min gulliga pyjamas från cubus :)




Hej igen!

Jag har nyss duschat och ska snart äta lite frukost och sen blire att praoa på JC! Flyget landa på arlanda 22.15 och vi kom hem 2.00 ungefär, och nu har jag fått lov att gå upp vid halv 8.. är jääättteetrött! vill bara gå och lägga mig igen :)  jag tänkte berätta lite vad jag har gjort i helgen. men det tar jag sen :)  puuusss


Nu drar jag till schweiz!!

smsa 0738442524

Kärlek&hosta kan inte döljas


TRÖTT

Jag har blivit sjukt trött känner jag, ska städa lite i mitt rum och sedan gå och lägga mig och kolla på film eller något :) Jag vill att tiden ska gå jättefort tills i morgon när vi ska åka! :D sen kan den gå jättejättejättteee segt så att inte helgen går jättefort! :D  men pusss och godnatt !


chhhiill

Jag har äntligen packat klart, eller typ. Ska bara visa mamma vad jag har tänkt ta med mig :) Idag har jag nästan bara chillat i sängen med datorn, har kollat på mysteriet på greveholm och hip hip hora :)  uppdateringen kommer att vara sämst i helgen.. men det får ni leva med ;) kanske bloggar om jag får låna systers dator :)

puss

 


mysteriet på greveholm :)

nu har jag varit duktig och varit ute med Elliot så nu ska jag kolla på mysteriet på greveholm. det 'är ju sjukt kul! ;'d


JAG ORKAR INTE!!

godmorgon :) jag ligger i sängen och lyssnar på musik :) Mamma sa att jag skulle gå ut med våran hund -.-  orrkkaarr inte! men får väl lov ändå.. det blir nog inte så långt ;) Idag ska det packas. för i morgon drar jag till schweiz!!! :D ajj, mina revben gör jätteont :( har hostat så mycket. Nej nu börjar Elliot gnälla utanför min dörr så måste gå ut nu. pusss


Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt ♥



åååh va cool jag är med farmors solglasögon(H)


jag spyyyr

godkväll :) jag ligger i sängen och smsar (a) Har nyss pratat med Syster på telefon :) inte ofta man hör hennes röst, för hon bor i schweiz. Kommer få träffa henne på fredag för då ska jag och Mamma dit :D 
ussch mamma har typ köpt hostmedicin som jag ska äta/dricka. eller det är till typ slem hosta, och det smakar skit äckligt!! fyfan.  tror att jag spyr snart!



HISS & DISS

Jag har inget att göra så jag tänkte hissa och dissa :)

* Fint väder, Jag blir så glad när det första jag gör när jag vaknar är solen. Då vill jag bara springa ut och njuta av den. + att det ger en liten känsla av att våren är på väg! :D

* Solsidan, det är så grymt kul och veckans höjdpunkt.


När man hittar en tjuga i jackfickan som man hade glömt bort :) Jag älskar när jag hittar pengar här och där som jag hade glömt bort att jag hade där :) en tjuga är inte så mycket men nånting iaf ;)



* Ta reda på tvätt. Det är sjukt tråkigt att ta hand om kläder man nyss har tvättat... Jag brukar bara lägga det i min säng och ta reda på det när jag orkar, och det kan ta flera dagar innan jag orkar så det blir att jag lägger detpå golvet så att det blir smutsigt igen.


* Fetthår. jag hatar när håret blir fettigt.. usch det är så obehagligt att dra igenom handen i det + att det ser äckligt ut. Man känner sig varken fräsch eller vacker

* När man får sms när man har lagt sig i sängen och märker att mobilen ligger 5 meter bort då måste man resa på sig och hämta mobilen.




Nu har jag hissat och dissat klart :)





Vart är alla händelser?


 
Händelser är alla inlägg jag har lagt ut, men dom är ju borta! fast inte om jag kollar på bloggen då är dom där.. knasigt


helt cp cp cp cp

Onsdag, ååh det känns som om att lovet snart är slut. fast det är prao nästa vecka så ska inte tillbaka till skolan riktigt än ;) Jag vakna halv 11 för att mamma väckte mig -.- sen när jag kom upp skällde jag ut henne " kan man inte få sova så länge man vill när det är lov?"sen gick jag och åt frukost :) Snart ska jag fixa mej, ska kanske vara med anemone lite senare :D


Heeelloo!

sitter i sängen och äter marshmellows (Y)  Jag och mamma har nyss handlat, just nu äre inge trafik alls ute och det gilllaas! Jag ska snart gå och lägga mig för jag är jättteetrött! I morgon får jag se vad jag ska hitta på.. kanske vara med anemone :) Nej nu ska jag koka en kopp te och krypa ner i min säng. puss

oredigerad, dumma snea näsa :( 
 


Stan nu :)

Jag har nyss ätit, väntar på att mamma ska komma hem, saknar henne (a) vid halv 2 ska jag ta bussen ner på stan och träffa anemone :)   puss


HÄRLIGT VÄDER

Jag har nyss ätit frukost & varit ute och gått med våran hund, elliot. Det är sånt himla skönt väder ute. Solen skiner, blåser ingenting fast det är lite kallt, men det är bara skönt! Vid halv 3 ska jag ta bussen ner på stan och möta anemone där :) Idag ska jag köpa den där bhn om jag lyckas få bror att låna ut lite pengar till mig (Y)   Nu ska jag fixa mig, puss :)