Should I feel bad or should I just live in the moment and not worry about the future?


usch..

Hejhej! jag varit och städat hemma hos pappa och nyss var jag och syster ute och gick :) I morgon är det 1a augusti! shit va tiden går fort! var det inte skolavslutning nyss? Känns ganska bra att börja 9:an iallafall ;) men längtar inte till nationellaproven.. längtar inte till nå prov alls!

I'm so scared ..
Please, say it is not true.

pengar pengar

jag ångrade att jag la mig i sängen innan jag hade duschat. Jag har klippt gräset och när man åker under massa grener vet man aldrig vad man får för kryp på sig och nu har jag väl massa kryp i sängen oxå.. inte bra. Mamma är skylldig mej 450kr från alla gånger jag har klipptgräset :)) fick 150 kr första gången och sen har jag fått 100 spänn per gång :)  Jag ska nog sätta mig vid keeeeeyboaarden ett tag sen cykla ner till pappa och och städa, får ju 200 spänn före! sen ska jag ringa farmor och fråga om jag kan komma städa hos henne, fr 100 kr för det ;)



Saknaden stör mig..

Tumblr_lniez64mm01qaobbko1_400_large

usch för tvstjärtar

Jag hatar alla tvstjärtar som kommer in i mitt rum, fyfan!
men iaf har det varit en toppen dag :) sol, sol, sol! tog en båt tur med mammas, jörgen och jennie!
Jag och ida tog en promenad ikväll oxå ! skönt att få prata med henne! ♥ Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte sover bort dan imån :) puss


håll mig hårt eller släpp mig helt

Iiqjfpz8ajomv1j9asfvh9eio1_500_large


JAG HAR LOCKIGT HÅR, för er som inte visste :)

Jag sa till sanna igår att jag ville rakpermanenta håret, och hon sa att jag hade ganska rakt hår! hahaha det är det jag inte har!  Här ska ni få se bilder efter jag har duschat hur mitt hår ser ut





Under allt det där lockiga är det nästan rakt hår, och typ över det där lockiga är det oxå ganska rakt hår, men jag tog bor det nu så fick ni se hur det såg ut! Sämst bild ja vet.

Här är min och sannas middag igår

vi ville äta på typ kina eller någon thairesturang, men det blev kaffestugan :)






Varning! gamla bilder

Det här morgon har gått åt att spela keyboard och kolla på tv :) kan ' What are words' på keyboarden :) Jag vill att min bror ska vakna för jag vill äta frukost med honom :) Senare idag ska jag städa mitt rum+ min toalett. Ikväll blir det en spring tur oxå! Nej nu får faktiskt Bror vakna, börjar bli hungrig...


Här kommern en massa gamla bilder på mig!!

 














 Haha Min syrras ex, är fotograf och frågade om jag kunde hjälpa han med lite bilder,
så jag fick ta på mig dom där kläderna. riktigt varm vare, och vi var på den gamla knivfabriken i färnäs.
Usch! Mörkt vare.



inte så jättegammal bild, kanske 1 år









sängen!

jag blev nyss väckt av att det var någon som ingde på telefonen, men jag trode ju att det var mitt alarm så jag stände av det direkt! sen ringde det hem och då kom jag ju på att jag inte hade nå alarm på mobil och då kuta jag upp och svara. Det var mats som undrade om jag skulle följa med på lägret, jag har ont i halsen så jag följde inte! Nu ska jag kolla film.


"bingo"

Min dag har varit suverän! Först stan med bästa sanna Hillring :) Köpte nyss linne och en present till Anemone! men jag hann inte ge den till henne idag. Haha, Jag och sanna var sugna på att äta på någon utlännsk resturang, typ thaimat eller på kina! men det är så jävla dyrt överallt!! Till slut gick på kaffestugan och åt tacosallad :) Efter det fick vi lov att skiljas åt, jag åkte hem, bytte kläder och sen åkte jag till färnäs bystuga och skulle var bingokontrollant. Asså det var bil bingo, och om dom tuta hade dom bingo och då skulle vi springa dit och säga i en walkie-talkie nummrena hade bingo på! haha det var ganska kul :)

både min syster och min bror ska bort på fredag. och pappa är inte hemma! så vart ska jag tavägen fredag-lördag? inte tänker jag sova hemma själv och anemone lär ju vara med simon, sanna ska till helsingborg! ååh

27735_131297333551197_100000127939048_363508_3057690_n_large

Det här helt sjukt!!

Måste verkligen bertätta ensak! Jag tror inte att jag har berättat vad som hände för någon kväll sen här när jag skulle sova. Jag hörde en duns i trappan, asså som om någon skule ställa ner foten jättesnabbt, bara EN duns, om det skulle varit min pappa hade jag hört fler. hörde nå utanför min rum, min radio började brusa ( men det kan finnas tekniska själ) Den har inte gjort det förut. Jag var livrädd, men kunde somna tillslut!

Men iaf, till det jag egentligen skulle berätta är att igår kväll lät det ingenting här. Det var jättelugnt! Men sen så när jag hade somnat, drömde jag en massa! Att jag hörde en massa från det rummet som är över mitt ( vi har ett våniongshus för er som inte visste). och sen hörde jag steg ( inte i min dröm utan i verkligheten) eller jag trro att det var verkligheten.. men iallafall. så försökte jag vakna typ blinkade jättemånga gånger. Medan jag försöktevakna försöker jag känna om det är någon där. Och då känner jag en hand, jag såg ingen hand men jag hade inte riktigt vaknat än. Och sen började den som ägde handen, krama om mig, eller lägga armen över min mage/bröst, vet inte riktigt vart.  Jag hade fortfarande inte sätt någon. Jag höll fortfarande på att blinka och för en kort sekund såg jag en tjej, med svart hår, tror att hon hade det uppsatt. Och då försökte jag prata typ så här lät det "mmvamvamvamvamvmvamam". men sen då fick jag ur mig " vad heter du?" men sen så såg jag henne inge mer och då var jag nästan klarvaken, men mitt hjärta slog 100 slag i sekunden!!  helt sjukt!   Tyvärr så hinner jag inte skriva mer nu. Men hade inte så mkt mer att berätta!


Puss



gammal bild, men ändå

Hej, jag har nyss duschat och dragit på mig mina nya mjukisar! I morgon blir det att vara med anemone och sen vara bingogrejj :) det är typ drivein bingo i färnäs och vi fotbollstjejer ska vara där och jobba :)  börjar få lite ont i halsen! inte bra!  nu ska jag kolla på film och äta ben och jerrys half baked! :)


Shopping

En söt uggel ring från Lindex99:-    köpte igår på kupolen! jag tror inte att den finns i mora för har inte sätt den där



baksidan



Ett blått linne från cubus49:- och mjukisar från cubus 74:- :)



örhängen från JC  12 :-


ska städa nu, tjaao






känslorna leker med mig!

Hej!
Jag och anemone var i borlänge idag. Köpte en ny ring ( bild kommer) Och anemone en bandeau tröja :) nu sitter vi i hennes rum och äter chips, men nu ska vi sova, puss!
man ska lyssna till hjärtat, men om man inte vet vad det säger. Hur gör man då?

När...? har du...? varför...? Brukar du...? ja fråga på :)

http://vi2blir3.se/wp-content/uploads/2010/11/Fr%C3%A5gestund.jpg


Ni frågar och jag svarar :) Jag kommer dock inte svara på för personliga frågor ;)
Jag svarar på alla frågor när det har kommit ganska mycke och jag tycker att det räcker :)



Bara så att ni vet  så har jag en inställning på bloggen så att jag måste godkänna komentarerna innan dom syns på bloggen :) Det kommer alltså bara vara jag som ser frågorna innan jag lägger upp svaren och frågorna när frågestunden är klar :) Det kommer stå oxå när ni har skickat in en komentar :)

Somewhere over the rainbow

Hej alla :) Jag funderar på att ta en kopp oboy och en macka en gå och sova, jag skulle fika med syster och  bror men dom har nog redan fikat utan mig... :) Ska gå upp 10 i mån så jag hinner fixa mig och så! kläder har jag bestämt redan :) så då slipper jag leta i 100 år och bli stressad imån om jag inte hittar nå :)  Men godnatt på er! Jag finns på telefonen :)



Det blev ingen kladdkaka

Det blev ingen kladdkaka för oss. Vi poppade popcorn ist och kollade på tv :) och så drack vi ett jättegott te!! Det var verkligen jättegott!! nu är jag hemma och ska snart städa mitt rum! I morgon blir det Falun med anemone och minfamilj :) Saknar anemone grymt mkt!! 

Gamla minnen :) tryck på bilderna för att få dem större






nej det är inte blod vi har i badkaret.. ;) det är typ en tvål!









Godmorgon.. eller goddag?

Heej!! Jag sov hos Sanna H inatt :) Igår grillade vi marsmallows och sen film med popcorn :) Nu ska vi snart baka kladdkaka, göööött! ganska kort inlägg.. men det får duga :*
Hhaha va söt sanna är när hon kollar i kors :))

VILL HA VILL HA VILL HA

 



Basket top    Bikbok  149:-





Mys outfit



Jumpsuit från bikbok  199:- men det var rea så den kostade 100 :)

Är det lördag idag ?

Haha! Sjukt kul dröm jag hade inatt :)  Jag och min mamma skulle åka till en djuraffär och jag skulle köpa en hund eller en katt. Jag kunde inte bestämma mig! men när jag kom till djuraffären så ser jag ett annat djur.. Ett får! så det köpte jag och den var jättemysig :) Fast sen så insåg jag att det var en dröm ;)  Haha! nog pratat om det! Vad händer idag? Kanske en springtur sen ikväll blir det filmkväll med Sanna H :) mysmys! Nej nu ska jag äta lite frukost innan jag dör! 



VILL HA

fotboll.. hmm

Hejbloggen :)
Vilken seg dag det har varit.. jag har faktiskt inget att blogga om! Nästa vecka börjar fotbollsträningarna om jag inte har helt fel! Asså jag har typ börjat tröttnat på fotboll... jag fattar inte varför! men ska väl spela klart den här säsongen :) I morgon blir det en springtur och kanske vara med någon kompis :) Kanske anemone.. men hon ska väl vara med simon...    nej nu ska jag ta kvällsfika :)



HEEEEEEJ

Jag sitter hemma hos pappa och lyssnar på gammal musik :)) älskart (L) finns typ inget att göra än att blogga.. kolla facebook.. byta låt... kolla facebook... nej nu måste jag göra nå vettigt!!


Seg dag. men nu har det iaf slutat åskat...


Åskar för fullt...

Gud vad det åskar :o så bra att jag har en mobil med gratis surf (y) Jag och sanna skulle åka och köpa glapp på kajen, men det var stängt. Så vi ung en tur upp till donken istället :) jag tog en stor choklad milkshake och sanna ballerina kladdkaka :) sen ville sanna ha en paj och jag ville ha chicken nuggets men vi vågade inte beställa igen, för då skulle vi verka tjocka . Men sen vi gjorde det ändå sen men jag tog inga nuggets för jag var för mätt:) vi cyklade hem vid halv 12 och när jag kom hem gick jag och la mig och kollade på film ((: pusspuss

Jag saknar dig





Glass i storalass

Nu har jag klippt gräset hemma hos mamma.. känns bra! När Sanna Hillring kommer hem från stallet ska vi åka ner på kajen och ta en glass! Saknar henne :( Skönt att få träffa henne igen :) får se vad vi mer hittar på för bus ;)

http://millionstars.blogg.se/images/2010/foto0888_99508732.jpg

bjuder på bilden!

Haha min bror sov i mitt rum idag, för att han tycker att min säng är skönare än hans! Vi kanske somnavid halv tolv eller nå, sen så vaknade jag vid 1 , kokhett i mitt rum och bror snarkade.. Haha jag slog till han några gånger, och då slutade han men började efter 1 min igen.. sen väckte jag han! och sen  så sa han att jag skulle somna före han.. men det gjorde jag inte! han somna före mig och snarkade... men sen så tog jag en kudde och la med ena örat på kudden jag låg på och den andra på örat ( asså jag låg på sidan) och då hörde jag ingenting! då somnade jag gott :)

Fint väder vi har? :d Jag har varit med en gammal vän idag och chillat ganska mkt :) Jag hoppas att min syster kommer snart med en godispåse, för hon lovade att köpe en till mig :)


Fika med farmor och farbror <3

Vad ska man hitta på nu då? Sanna har åkt hem och jag slöar framför datorn.. Kanske ladda ner nån film.. får se FÖRSLAG?!
Jag ska nog ta en sväng till mamma och hämte mitt godis (a) sugen som fan! ääh.. måste hitta på nå snart!




Dygna.. nej

Jag och sanna gick och la  oss vid ett igår kanske, och kollade på Eva och Adam :) först tänkte vi dygna för att kunna vända på dygnet (dygna är när man är uppe ett helt dygn) asså då skulle vi få lov att vara uppe till 1 ( på dan) och sen tänkte vi att vi inte skulle sova då, utan gå och lägga oss ikväll och sova! för då skulle vi vänt på dygnet :) Men ingen av oss orkade... eller jag hade kanske orkat! vi ställde klockan ist, på 10.. fast vi kom upp typ kvart i 11 ;) :) Vi ska nog äta frukost snart tror jag! sen så får vi se vad vad som händer idag!


awww! elliot :)


Börjar nästan göra ont!

Hej allesammans! 
Jag sov hos sanna inatt igen! Kollade på Eva och adam :) idag har vi inte gjort så mycket, sovit för det mesta. och ätit Pizza :) Natten som kommer sover hon hos mig (Y) godis och ännu mer Eva och Adam ! Undrar ni varför rubriken är som den är? Det är så att jag saknar anemone :(( Inte sett henne på 2 veckor och 2 dagar :o men snart kommer hon hem, hon är i frankrike!! men puss på er som läser, finns på teleeeeeeeeefonen ! ;**







Sovit bort dagen!

Jag sov hos sanna sköld inatt :) först sminkade vi oss jätte fint, och sen var vi inne på chatroulette !;) vi gick och la oss kanske vid.. halv tre, ungefär! :) vi vaknade först vid 10, men då somnade vi om igen. sen gick vi upp vid två :) jag sov på golvet nästa hela natte.. för jag hade så in i helvete ont i magen igår! visste inte vad som var fel! Jag tror att jag var hungrig! hade bara ätit popcorn igår och s hade jag ju sprungit!  men det var borta när jag vaknade i morse :) nu ska jag och min syster åka ner på stan och hyra film och köpa en fet godis påse !


P U S S


I W A N T S O M E . . . LOVE

 

JAG REKOMENDERAR!!

Jag vill rekomendera en bok, "jag saknar dig, jag saknar dig" Den ska gå på bio snart!

Handling:

Boken handlar om Tina och Cilla som är enäggstvillingar. De bor i ett stort hus, som kallas för Rosengården tillsammans med sin pappa, styvmamma och styvbror. En dag förändras allt. När de springer över vägen för att hinna med bussen till skolan blir Cilla påkörd och omkommer. Tina gör sitt bästa för att orka med livet, i början är vännerna imponerade över hur stark hon är, men i själva verket orkar Tina knappt med sig själv och börjar så småningom tvivla på sin egen identitet.

 


Ganska stolt över mig själv ;)

Var nyss ute och sprang! Trodde att jag aldrig skulle komma upp ur soffan. Men det gjorde jag! Har bara kollat på film idag! Håller på att ladda ner " Allt om min buske" just nu :) Men det går såå segt!! Ska väl ge hunden mat och ge mig själv lite mat! puss på er

Vill till Teneriffa!  ( ja och in syster)


Väckning!

Min syster kom in och väckte mig nför 20 minuter sewn och sa att vi skulle sjunga för min bror! det tog typ 10 sek sen var det klar, onödigt? Min bror, hans assistent, syster, och en som heter martin ska till borlänge så jag blir hemma själv, usch, hatar det ibland! men ska nog sticka till pappa!

Min bror kom in här nyss och pratade med mig, sen när han ååkte ut såg han en handduk som är tydligen hans, så blev han sur för att jag hade tagit den! :ss det var ju bara en handduk!

En bild på bror :)

Heelloo!

Jag ligger i sängen och laddar ner film.. Last song blev det :) Men det tar som lång tid att ladda ner den :o  men det är värt de! Firade brors 18års dag på kina! an fyller år imån egentligen men mamma och Jörgen ska åka bort imån så vi fira idag ist :)

Jag har en sån lust att åka på grönalund, men vem ska man åka dit med lix.. Sanna ska dit med en annan kompis i Augusti, om jag minns rätt, Ida var där nyss! Kanske Anemone.. Får se vem det blir :)


Just because...

Just because you are the one you want to be, you should not have to be called differently


varmchoklad på Sheeeelll

LIgger i sängen och kollar på bonus material från En prinsessas dagbok :) Kvällen igår blev grym (y) Först kollade vi på harry potter! sjukt bra, men grät nästan på flera ställen! efter filmen väntade vi påvår skjuts hem.. men kom ingen, så vi gick till Shell och köpte varmchoklad! Sen gick vi hem! träffade en massa fyllon! usch!! men vi överlevde hem! när vi kom hem, drack vi te och kollade på film :)  Idag blir det att fira bror att an fyller 18 år !! men han fyller år imån egentligen :)


Ny header ^:)


harry potter :)

Hejhej!
Vad har jag gjort idag? ingenting. Typ legat i sängen och tagit de lugnt, men snart ska jag cykla till sanna och se harry potter :) vi ska på bio imån (asså senaste harry potter) men hon har inte sätt halvblodsprinsen och dödsrelikerna del 1! Hihi, nu fick jag sms att hon var klar :) puss på er


Jag och Ida köpte en heliumballong.. :)


Morr'n

Jag har nyss vaknat! jag tänkte gå upp vid 9, för att inte sova bort dan! men nej, så blev det ikke!
Nu måste jag ta mig upp ur sängen och gå och ducha! har inte så mycket mer att skriva :)


Saannaa!

tjeniix!
Jag sov hos sanna inatt :) Jag kom till henne vid nio(igår), eller nått sånt! vi kollade på Ghost whispers (stavas...?) och det var ganska bra! :D vi tänkte åka till statoil eller ok, och köpa marsmellows, men sen så ångrade vi oss och gjorde chokladbollar! Dom blev riktigt goda! När vi hade gjort dom gick vi och la oss och kollade på Casper åå åt av våra goda chokladbollar! :)

vi vaknade vid.. jag kommer faktiskt inte ihåg! kanske vid 11 eller nåå :) vi fixade oss och cyklade ner på stan! Haha, vi skulle hem till hennes bror och äta, men så var han inte hemma, han var på onoff, vi skulle cykla ner och hämta nyckeln , men vi orkade inte bära runt på våra väskor och vi sågg ett fönster var öppet till hans lägenhet, det varganska högt upp så jag fick lov att sitta på Sannas axlar för att få in väskorna! HAHA, jag hoppas att ingen såg oss! vi lär sett helt cp ut ! 

Jag åkte hem vid fyra, och när jag kom hem vare dax för gräsklippning! ni anar inte hur snabbt jag kan åka ;)) I morgon blir det bad med sanna och så ska vi kolla på film! myys!



Jag vill ha tillbaka mitt lååånga hår!

En bild från förra året :)

Idag har jag varit i våran stuga som ligger utanför brunnsberg typ :) och för er som inte vet vart brunnsberg ligger så ligger det vid älvdalen ;) Det var jag, Min syster och en som heter martin som var dör :) vi fiskade och grillade :) Vi fick inge fisk, men vi fick napp, och Elliot, våran hund, vill ha det vi har som bete så han skäller och håller på när vi fiskar, men idag ramlade han i vattnet till och med, men vi fick upp han :) Nu ska jag se vad min bror gör :) pusss


I K E A

Hejhej Jag och min familj är påväg hem från ikea :) jag här köpt en ny byrå ((: riktigt nöjd :) ni får se bild sen! Jag ska nog sova i bilen hem! När vi åkte hit så ville jag inte sova för då skulle mascaran typ försvimma längst ut och mina mina ögonfransar skulle alg korta ;) ja ni tjejer fattar väl kanske vad jag menar.. Jag tror att sanna har kommit hem nu, hon har varit borta hela veckan , vet inte om jag har skrivit det förut.. Men iaf så tror jag att hon har kommit hem! Jag har saknat henne ganska rejält! Och jag här typ inte gjort nå i veckan så det har varit ganska tråkigt utan henne :( men puss alla som läser, jag finns på mobilen :)

syster kommer hem!

Härlig morgon! jag vaknade först vid åtta, då tänkte jag " ska jag gå upp nu?" men det blev ikke så ! jag somnade om och sen så vaknade jag igen vid 10.20 :) Det är sjuktskönt ute ! hoppas bara att solen tittar fram lite idag!
Ikväll blir det orsayran med Ida! Kulkulkul!! :D  Och ikväll kommer käraste syster hem från schweiz! hon har varit där nu sen januari och jobbat som aupair (stavas..?) man sköter om ens familjsbarn medans familen jobbar ;) Skönt att få hem henne :) nu ska jag gå och göra nå vättigare än att blogga ;)   PUSS

Hur ska jag göra?

HEJSAN !
Idag äre tisdag, trorja? ingen koll ;) Det blir nog en chilldag, det finns inge gräs jag kan klippa så idag blir det ingen gräsklippåkning! Vet ni vad jag ska göra? jag ska börja spara pengar, men till vad? kanske en systemkamera och en dator! men det kommer säker skita sig! allting är såå dyrt! hhmmf, vi får se vad jag ska spara till! Jag får typ 100 kr varje gång jag damsuger hos farmor och typ 150 kr när jagklipper gräst, sen så får jag 500 kr i månadspeng :) jag har typ 900 spänn nu! så har kommit en bit på vägen! Min mamma säger att en systemkamera är så dyrt och blabla... men hon verkar ju inte tycka att moppekort är dyrt! så jag vet inte vad jag ska välja, om jag vill ha moppekort eller system kamera!   FÖRSLAG? KOMENTERA


En liten gullig bild på elliot


Segt segt segt

Idag har jag klippt gräset, och det är ganska kul om man har en åkgräsklippare ;) jag ska få 150 spänn av mamma för det! tänk att man kan få pengar för sånt man tycker är roligt !! Sen så har jag varit med Ida, v gjorde inte så mycket, pusslade lite :) den här veckan lär gå segt! Sanna är bortrest så henne kan man inte vara med men hon kommer HEM PÅLÖRDAG :) ojj capslock! nu ska jag chilla och se sova!!
PUSS

jag rapa inte..


hej allesammans !

Tjo! gårdagen har kung! efter konfan åkte jag och Sanna Hillring till stallet, sen efter det så åkte vi hem till hene och hon duschade :) Vi gjorde våffelkakor, asså våffelsmet i stekpanna! Det blev ingen höjdare precis, dom såg ut som lapkojs och var halft färdiga men vi blev mätta iallafall, sen så cyklade vi ill "tivolit" vi åkte en karusell sen blev jag åk sjuk och pallade inte åka någon mer! Vid sju drog vi hem, eller först åkte vi och köpta, godis, marsmellows, kakor och läsk sen hem och hämtade bad grejes, viåkte ner till orsa sjön och badade ! vi tänkte grilla marshmellows oxå men det var så blåsigt vid stranden så vi åkte till hockeyplan en i kråkberg och satt oss där! under ett tak! efter det åkte vi hem! Tack Sanna för dagen!! Ikväll ska vi ha filmkväl och äta upp godiset vi inte åt upp igår! Jag ska nog ringa henne snart och kolla vart hon har tagit vägen :)



idag bjuder jag på bilder!