mys!

Hihi, Alla kollar hockeymatchen mora-leksand på tv här hemma i andreas rum (minbror) så nu kan jag passa på att kolla i tv rummet och äta godis och chokladpudding :) mamma var så snäll och köpte ahlgrens bilar när hon va på stan (a) hihi, smsa 0738442524 :)


måndagmorgon :)

Godmorgon! Jag håller på att fixa mej & om ungefär en halv timme ska jag gå till bussen :) Ikväll äre chuck på tv och det mst jag se! känns som om det var flera veckor sen jag såg det men tror e´det var förra veckan ;) nu måste jag fixa mig lite mer! PUSS


Kristoffer är säämmsstt

Hejhopp gummisnopp! Idag äre söndag och jag ska snart äta sen åka på träning, det är dåligt att träningen börjar åtta för då missar jag solsidan.. men jag får kolla på tv4 play ! har inge mer att berätta, bloggar mer sen !

kristoffer sandh är sämst !

bilden är redigerad ;)I ♥ fotboll

♥Jag sitter i brors rum och spamar han med han med sms & han spamar tillbaka! haha nu dampar min telefon.. han skickar hela tiden så jag kan inte trycka någonstanns.. suck! 
Tror att jag ska sova snart och imorgon är det tränig! GILLAGILLAGILLA
det blev ett ganska kort inlägg men aja :)
Lördagkväll :)

klockan är bara 21.30 och jag är redan trött? fast att jag sov till 11 idag! :o fast jag har ju varit med anne hela dagen och henne kan man bli rätt trött på ibland när hon inte fattar fast att man förklarar hur tydligt som helst ;) haha , jag köpte faktiskt en ny ring på stan idag men såklart så glömmde hemma hos Anne! -.- tror att jag får den på måndag. nå kan jag lägga in en bild på den så ni fr se hur den ser ut :)
jag kollade nyss på en film och åt ben&jerrys :) men när jag hade ätit upp halva börja jag må illa så jag stoppa in den i frysen igen :) äter upp resten imorgon tror jag ;)  jag skulle egentligen sova hos anne inatt men fick inte! men här kommer lite bilder som vi hann knäppa iaf :)

jaa.. här får ni se mej osminkad! jag och anne växer aldrig upp ;)


och där ser ni mej sminkad ;) storskillnad!!sminklös!

snart kommer anemone & hennes mamma och hämtar upp mig sen blir det stan! och jag har tyvärr inge smink hemma hos pappa så jag får gå på stan osminkad, haha! medans jag är på stan ska jag nog passa på att köpa ben&jerrys half baked, varit sugen på det hela veckan

http://3.bp.blogspot.com/_Iv51OU-60SE/SoWKHuAt--I/AAAAAAAACQo/FsTpK3Ija6A/s400/half_baked_1164322122.gif


Godmorgon!

det är Lördag morgon och jag ska snart äta lite frukost. Idag blire att vara med Anemone & vi ska nog ner på stan och på badhuset för jag glömde mina badgrejer där förut ( tvål och schampoo mm..)
när jag och anemone var inne på H&M igår så såg jag att nästan alla mina fräknar är borta :( när jag hade fräknar ville jag att dom skulle bort men nu vill jag ha dom igen! :o  får väl vänta till sommaren och se om dom kommer tillbaka! Nu ropa pappa att jag skulle komma och äta frukost!

bild från 2009 ! där ser man mina fräknar

Kan man ju säga!


DAGENS...

DAGENS VILL HA: massa snygga kläder jag såg  på stan!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans leggings, Linnea, tröja och underkläder!
DAGENS FRISYR: inte fixat alls! bara kammat igenom det och satt upp luggen i en fläta :)
DAGENS LÅT: You're beautiful
DAGENS PLANER: Att hämta mina grejer på badhuset som jag glömde där för någon vecka sen!
DAGENS SAKNAD: Mamma
DAGENS DUMMASTE: Simon för han knäppte med fingrarna framför mina ögon så jag inte kunde se :(
DAGENS MISSLYCKANDE: HAHA spela pingis med min mobil ;)
DAGENS DROG: chips!
DAGENS KÖP: Trosor och chips
DAGENS GODIS: marsmellows (stavning?)
DAGENS HUMÖR: Glatt!
DAGENS CITAT: Nu ska vi se , sa den blinde mannen
DAGENS ROLIGASTE: Stan med anemone :)äntligen klar!

Nu är jag nästan klar med designen! det är bara headern som fattas! den som jag har nu får duga ett tag :) Jag sitter hemma hos pappa och sover här inatt! idag har jag varit med Bästa anemone på stan och tror att det blir att vara med henne imorgon med?  :) haha jag äter pringles åå så trodde jag att jag hade massa kvar men så vare egentligen slut :( nu ska jag gå & ta en ipren sen kolla på tv :)  Puss hej
Ny blogg :)

Hejhej! nu har jag fixat egen blogg! manfår bestämma lite mer om man har en egen blogg men jag kommer ju inte sluta blogga på iduslinneus.blogg.se :)  nu ska jag bara fixa någon snygg design ! Puss


Välkommen till min nya blogg!