Har fixat ordning i mitt rum nu.

Jag har städat mitt rum och mitt lilla badrum, känns as bra att jag har fått det gjort nu :D

       








 
 

Wild child

Fredagar är skönaste dagen på schemat. Engelska och idrott är dom ända lektionerna :D Nästa vecka ska vi inte ha någon idrott heller så då blir det en riktigt kort dag, så äre att vara estetare ;) Efter skolan har jag inte gjort så mycket, tagit lite bilder, fixat på banken men mammi och självklart suttit vid datorn ;D Jag och min bror är hemma själva heeeela helgen så får se vad jag hittar på senare idag. Blir antagligen att sitta vid datorn ;)
Bilder från idag:

                     





Dagens outfit

 



Åååh, äntligen börjar mitt hår kännas långt :D Haha jag längtar tills det är 1 dm längre!!

Favvohyllan i rummet

Jag ville bara visa er min favoritdel i rummet. Det är mina hyllor som siter i väggen :D





Macbook ägare

Äntligen har vi fått fåra datorer på st mikael. En varsin Macbook Pro fick vi :D Nu ska ni se att min blogg kommer bli mer uppdaterad och kommer inläggen kommer ha mer bilder :D Det var meningen att vi alla från klassen som ville skulle åka och bowla idag. Men jag tror att vi skulle ta det på måndag iställer eller så skulle några åka dit iaf. Jag orkade inte kände jag så jag cyklade hem. Datorn fick ligga i cykelkorgen i en plast påse. Som tur var blev bara kartongen lite blöt, det spöregnar ju ute. Idag ska jag bara ta det lugnt resten, hålla på med dator mest tror jag ;) Jag och DT var ute och fotade förut och här kommer några bilder från det:
 
 



'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a small town girl.

Tjoo!
Känns som om jag är jättedålig på att uppdatera nuförtiden, har liksom inte haft tid. Men det blir väl så när man börjar ny skola, ny klass att man alltid gör något efter skolan, umgås med kompisar och sånt. 
Men iallafall..
Idag började dagen med ett konditions och styrke pass istället för danslektion. Känns bra nu efteråt att jag inte dog ;) Sen hade vi naturvetenskap och engelska. Efter lunchen hade vi estetisk kommunikation. Alla estetare ska sätta ihop en föreställning tillsammans, vi ska göra "Ronja rövardotter". Och då på den lektionen kollade vi på Ronja rövardotter med popcorn i aulan. Haha känna som om vi alltid kollar på film !? 
 
Jag slutade efter det och då cyklade jag hem till min farmor. Ja vad gjorde jag där då? Det ända man gör hos min farmor är: äta äta äta äta. Kom nyss hem och ska snart gå och sova :)
 
 









Myyys

Heeej! :) min dag har varit suverääään! Skolan började åtta Och slutade rubt tjugo i tre. Jag och Nea drog hem till henne och gjorde svenska läxa, känns skönt att få den gjort fast jag brukar alltid göra läxor dagen innan, men den här gången gjorde jag den en vecka innan! :o :D Efter det åkte vi på stan köpte filmen "The hunger games" och godis. Vi åkte hem till mig och hade film mys, sisådär mitt i veckan :) Nea åkte nyss hem och nu ska jag sooova så jag orkar konditionen imån bitti ;d


Bill och Bull, helt klart favoriterna

Skulle ha blivit en springtur med Nea ikväll (en från nya klassen) men det regnar ju så mycket så vi ska ta det någon annan gång :) just nu ligger jag i sängen och kollar på "pelle svanslös" julkalendern . Åååh vad jag älskar Bill och Bull!! Ska nog sova snart så jag orkar upp imån :)


Grym


Present från mamma

Fick den här söta grodöronhängaren av mamma :)


stupid lovesong

Hej :D
Jag och Anemone vaknade idag vi halv 11. Fixade oss och åkte ner på stan med hennes bror och mamma.
Kikade runt lite i affärena och fikade. Såg massa snyggt men fattig som jag så är fick jag lov att åka tomhänt därifrån. Just nu sitter jag hemma själv framför datorn. Blir hemma själv inatt som det ser ut i nuläget :o Läääskigt!! 
Aja, jag har mina reservplaner för att det inte ska bli så ;)  
Är sjukt sugen på att åka till hemus att springa men är rädd att det kommer bli mörkt snart och så kommer jag inte hitta i skogen där (a) Jag får väna tills imån. 
 
 
540413_232351556888095_1894408791_n_largeTumblr_li1qdznnxi1qb68p2o1_400_large23cd3810514dd2e1d769b57_large_large

I'm scared, but who would'nt be that in my situation?

.Some days I don't think about it. But when I do, I don't want to belive it.  
 

<3


Tjoo! Fyfan, fredagar är lätt den bästa dagen på schemat. Börjar åtta och slutar 11.45 , inte helt fel va? ;) efter skolan åkte jag och Måne till henne, hämtade lite grejer, sen drog vi ner på stan :) kikade lite, hittade ett par skor men fanns inte i min storlek D: vid kl 6 åkte vi till min pappa och åt. Kom hem för nån timme sen kanske :) Jag är hemma själv hela helgen :D yäääy!


Godnatt

Just nu ligger jag i mitt gamla rum som jag har bytt tillbaka med syster :D har fått ordning på nästan allt. Har orecis gjort dansläxa, eller vad man ska säga att det är. Typ stretching (stav?) :) meb godnatt på er !


Every step, that I take.

Heej på er!
Idag behövde jag inte cykla till skolan, mamma skjutsade mig för att det regnade. I skolan hade vi Historia, matte, engelska och dansgestaltning :) Efter skolan drog jag och Måne ner på stan, kikade runt lite och sen kom Jesper och då gick vi till ica och köpte drickyoghurt. Jag drog hem lite efter fyra, fick lov att gå hem :( Men som tur var kom Martin, min syrraskille, på cykel så fick jag skjuts hem :D
-
Farmor var nyss här och hjälpte mig med en historia läxa. Man skulle skriva i ett släktträd och sen berätta om en person man tyckte va mest intressantast. Jag valde såklart min farmor för hon är jättepratglad, och då menar jag verkligen JÄTTE! Hon berättade bl.a om hur hon upplevde andra världkirget, hur hon och farfar träffades och några av hennes resor i Europa. Jag tycker att det är jättekul att lyssna på sånt. 
-
WÖWÖW.
Ikväll ska jag byta rum med min syster. ASGLAD!! 

Helt sjukt

Heeej! 
Kom ganska nyss hem från skolan/stan. Idag i skolan såvare skattjakt med esteterna 
När jag, Anemone å Jesper skulle gå ner till stan så började det där ösregnet, som jag inte tror att någon missade? Så vi sprang tillbaka in i skolan igen och satt där i en timme kanske :) Drog ner på stan och åt. Sen hem :) Treeevligt må jag säga att jag har haft. 
Imorgon börjar vi efter schemat, spännande :D Dansteknik första lektionen, yää!
-
Är sjukt nöjd med klassen jag har hamnat i♥
För er som inte vet, så är jag å Anemone numera klasskompisar, yeyy!
 
 

HELVETE nu har min..

...hårddisk gått sönder :( 
 
aja, allt bra med er? :)
Jag har tillbringat dom senaste dagarna med bästis. Vi har inte gjort så mycket,
suttit å pratat å så :) Om en stund kommer Sanna hit. Får se vad vi hittar på. 
Bara jag som nästan längtar till skolan imån? :D
Det ska bli jättekul att börja ny skola i en ny klass med nytt folk :DD
Jag har haft en suuuperduper härlig sommar! Den har varit annorlund mot dom andra för 
då har jag legat framför datorn halva nättarna och  har nästan inte haft nå planer.
Men den här sommaren hade jag något plannerat varje vecka. 
Jag har inte heller glömt bort vilken dag det har varit, vilket man brukar göra på sommaren.
Iallafall jag.
-
 
 

I love it - Icona pop

 

I love it - Icona pop

 

Weyy

Vad snäll jag är. Jag gick upp tjugo i nio i morse bara för att cykla hem till bror, dom andra skulle till leksand och bror ville inte följa men kan inte vara hemma själv så då ställde jag upp och åkte hem :) 
Jag och Anemone hade en superkväll. Först åt vi på kina. När vi kom dit så satt vi oss vid ett bord och dom kom med menyn å så. Jag och Anemone började hålla på med våra mobiler och glömmer helt bort vart vi är och vad vi ska göra. Sen efter typ 10-15 minuter kommer servitören. Och då ba "JUSTE vi måste ju betstäma mat". Haha åååh vi är så klantiga. Men som tur var visste vi redan vad vi ville ha; Friterad kycklig.
-
Påkvällen satt vi och höll på med det mesta av kvällen. Vi hade inte så mycket att göra. Men vi hade jättekul :D 
Idag har jag ingen aning om vad som händer. Jag ska nog städa rummet för kommer nog inte orka det imån. 
Nästa vecka/helg ska jag byta tillbaka till mitt gamla rum. kommer ni ihåg det? ;D
 
Mitt rum nu:
Gamla rummet:
 
 
Jag vill byta tillbaka bara för att där har jag min stora säng som jag har saknat och för att min bror spelar så hög musik i sitt rum så och blir sur om jag säger att han ska sänka :)

Bored


summercamp, dag 1

Heej! 
Jag gick upp 10 över nio i morse, åt frukost och klädde på mig. Cyklade iväg till dansskolan, det är ett dansläger där den här väeckan, eller ja tisdag,onsdag och torsdag äre. Det slutade fyra och det har varit jättekul :D Fast jag var lite ofokuserad dom 2 första timmarna :/ jag tänkte för mycket, det går bättre om man inte tänker alls :) 
Nu väntar jag på mat, är superhungrig och trött. Ikväll blir det att hoppa i sängen tidigt :)Faun_20lg_20web_large396757_321593414549601_415874888_n_large423540_3868535190760_2011400972_n_large

stay alive


död

Sov hos Sanna inatt, om jag inte nämnt det i ett annat inlägg? Vi gjorde inte så mkt, jag höll på med min mobil och hon sin dator, men sen växlade vi och gjorde tvärtom, det höll vi på med hela kvällen typ. Kollade lite på "OS i London" också. Vi gick och la oss kl 4 inatt/imorse och gick upp vid 10, för hon skulle klippa sig 11. Jag har sovit totalt under 10 timmar på 2 dagar. Just nu känner jag mig död, är hur trött som helst. Men jag kan inte gå och lägga mig och sova för jag ska upp tidigt imån, summercamp på dansen den här veckan :) Ska bli suuuper att dansa igen.
-
När jag var i Danmark ringde en från dansen och frågade mig om jag ville gå i den gruppen som är sist på dagen på Summercamp. Alltså det är 3 grupper; 2 på dagen och där är det en grupp med barn och en grupp på en dansnivå som är normal eller vad man ska säga. Sen är det en på kvällen för dom som är lite bättre, och den sa den som ringde att jag kunde vara med i om jag ville. Men jag valde att gå med Sanna i gruppen på dan, myyyycket roligare att gå med någon jag känner :) Men jag blev jätteglad att dom tycker att jag är bra på att dansa :D 
 
 

Last saturday night

Hallåjj!
Jag kom hem för en timme sen kanske, från älvdalen alltså ;) Gårdagen var suuuuper, träffade massa trevligt folk och vänner. Jag & Anemone kom hem till vandrarhemmet (där vi sov) vid klockan 5 och somnade kanske 20 över. Och så gick vi upp för att äta frukost klockan halv nio i morse :'o Gaaash, hade velat lega kvar i 4 timmar till. Men det gick bra :)
Ikväll blire supernatural myyys med fina vännen Sanna :D
Följ mig på instagram!!!!!

Älvdalen ikväll :D

Heeeejsan ! Jag vaknade för någon timme sen, har duschat och ätit . Nu väntar jag på att klockan ska bli fyra för då slutar mamma jobba och då ska hon skjutsa mig till älvdalen :) sover där i natt med Anemone och hennes familj :D Om någon vill träffas ikväll så hör av er , Finns på telefonen , 0738442524


Supernatural säsong 8

Ooh, den första oktober börjar säsong 8 av supernatural. Jag är på halva säsong 6, men jag slutade kolla för att jag skulle vänta på att Sanna skulle komma ikapp, Har väntat i 8 månader och nu är hon på sista avsnittet på säsong 5 :D Nu måste vi skynda att kolla 6 &7 till 8e ;d 
Jag har satt på skyddsplatssak på telefonen så kommer inte kunna använda den förrän imån kl 9 :(( 
Imorgon på dagen drar jag till älvdalen till världens bästa Anemone :D Har inte träffat henne på mer än 2 veckor :(
 
 

YOCO

34a0h_large
Gxdeb_largeTumblr_m70ijludmo1qgc5rxo1_500_large

Skicka nummer :)

Nu äre så att jag har några nummer kvar :) antingen så tycker jag att du skickar ett sms med ditt namn till 0738442524 eller skriv ditt nummer på fb eller här på bloggen :)


Svar på kommentar

kan man inte klippa de hemma?

Svar: jag vet faktiskt inte :) men jag vill inte chansa så jag lät dom på expert göra det ;)


Superglad :D

Nu har den äntligen kommit :D Men jag måste nu ner på stan och klippa till mitt SIM-kort så det passar :)

Everyone is not everyone

wihoooo! Igår vid kvart i tolv var min mobil i Örebro och "sorterades", så det är stor chans att den kommer idag :D
Pratade nyss med farmor i telefon, Haha, hon pratar så mycket så ibland glömmer jag att lyssna om jag sitter vid datorn samtidigt :$ har ingen aning om vad hon pratar om när jag kommer på att jag mst lyssna igen. Idag får jag se vad jag hittar på,om jag åker till älvdalen eller om jag stannar hemma.. Nu ska jag äta frukost. 
Tumblr_m8jab8xde51ruxofho1_500_large 
376669_409952279062034_1952360842_n_large

Don't wake me up

Tumblr_m8ibieeunh1ral8ago1_500_large95490454568894520_eihilheq_f_largeTumblr_m02l29zpow1rqythso1_500_large313098_425880747454072_116762352_n_large

Jaaaduu

Nu vill jag bli trött så jag kan gå och lägga mig och somna direkt. Vill att det ska bli imorgon,
för vill ha min Iphone nuuuu! Men jag lär ju inte bli trött än på ett tag. :( Har kollat klart på första säsongen av Glee nu. Började lipa på sista avsnittet bara för att allt slutade så lyckligt :') 
Igår på stan köpte jag ett skal ( Innan jag ens fått telefonen, hähäh) Det blev ett turkost och jag är jättenöjd över det, skit snyggt ;). 
 

Lips lika suger

Tjjjeeenare !
Sanna sov hos mig inatt, igår kollade vi på film och åt nutella med jordgubbar. Riktigt gott vare! Sen tog vi en promenad och gick i en och en halv timme typ :o vi gick till sanna men sen cyklade vi hem till mig igen :) Idag hoppades jag på att iphonen skulle komma, men när jag kollade om dom hade uppdaterat vart den va någonstans, så var den i Göteborg -.- jag hoppas att jag får den imån så slipper jag vänta hela helgen ;) ska kanske till älvdalen imån om jag orkar. Är så gryyyymt trött nuförtiden såå får se hur det blir. Men på lördag ska jag dit! :D har inte så mycket mer att säga :).      
 
 

Glee

Nu går jag och lägger mig i sängen och kollar på Glee. 
Här får ni några bilder från Danmark och några andra bilder :)

closer

Gookväll!
Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit ute och gått med Ida ikväll. 
Jag älskar verkligen våra promenader♥ 
Imån blir det att gå på stan med Sannuu. Sen på tordag drar jag till Älvdalen med Anemone, Det har blivit en tradition att jag åker med henne och hennes familj varje år :D Ska bli superduper kul. 
Får se om min kväll har något mer att erbjuda, annars går jag och sovar.
Jag kollade igenom gamla inlägg och hittade svar från min förra frågestud och att jag hade lovat någon att skriva om det bästa som har hänt mig, eller något liknade stod det. Haha, har gått flera månader, men jag kommer inte på något. Ska försöka komma på det.
 
Sweet_20bears_20earphones-f60335_large Tumblr_m8egyjgela1ronx6mo1_500_largeTumblr_m811vnytn41qfyjogo1_500_largeTumblr_m8a84hh3or1r9a8hbo1_500_large
 
 

GLAAAD

Nu har jag nyss beställt hem en vit Iphone 4s Längtar som bara den och hoppas på att den kommer imorgon! :D 
Betalade den helt själv och jag tror att jag komemr ta bättre hand om den då.
Just nu gör jag inte så mycket. Får se vad som händer senare, blir nog att kolla på film eller nå. 

Svart eller vit?

Goooodmorgon!
Jag vaknade för 20 minuter sen. Har inte hunnit gjort så mycket sen dess. Gissa vad jag ska göra idag? :D
Först ska jag upp till noret och på stan för att se hur mycket en Iphone 4s kostar. Om dom kostar lika mycket som dom gör på en sida jag skulle beställa hem en på, ska jag köpa den! :D Hoppas att jag köper den i affär och inte beställer, det tar så lång tid innan man får den då, eller några dagar iaf :$ 
-
Men jag har besluts ångest om den ska vara vit eller svart! Hör hört att den vita han få smuts på kantera typ in nån springa (tror jag), Men jag vill nog ha en vit, för min bror har en svart ;) och alla som har haft sin iphone längre, det känns som om alla dom har en svart ;) aja, får se :)

New in

Heeejsan! 
Jag har inte gjort så mkt idag. Varit på ica med Sanna och köpte godis. Nu ska jag plocka ordning i mitt rum och sen mysa ner mej till filmen "LOL". Hoppas att den är bra ;) Elliot, våran hund, mår inte så bra idag. när jag kom hem från stan skulle jag gå ut med honom. Men han är jättehängig och ville inte gå nå långt :( stackare !
-
Här är mina köp från tyskland och ullared

Hemma

Heeeeeej bloggläsare!
Jag kom hem inatt från Danmark, skönt efter att ha varit där i en vecka. När vi åkte ner förra torsdagen då stannade vi i Göteborg två nätter. Men nu körde vi HELA vägen hem på en gång. Började åka klockan åtta igår morse. Stannade en timme på ullared, dom stängde efter den timmen så vi fick göra en turboshopping. Jag hittade tre linnen och en pälsväst.  Vet egentligen inte när jag ska ha den men Jörgen tyckte att jag skulle köpa den så, why not? Mamma betalar ju ;) Vi kom hem klockan kvart i tre inatt. Åkte alltså bil i totalt 16 h tror jag, om man räknar bort den tiden som vi har stannat och ätit, ullared mm. 
-
Har tagit runt 1200 bilder så det ska nog fylla mina inlägg gott och väl ;)
 
Första stugan i åsa, liten bit nedanför göteborg.
       
 
 
 
                               
Stugan i Danmark :)
  
   
 
  
Bilderna på fiskarna är ganska suddiga, det var mörkt där inne och så ficka man inte ha blixt.
    
Mini maneter :)
  
Bläckfisk, den var inne i ett slagsskal, så man såg den inte så mkt
          
Havskatt
g          
ååh, kolla va söt den där sälen är. 
g
Vilken film tänker ni på? ;)
g
Legoland
f