Ge förslag!!!!!!

Gaash vad jag och Sanna har varit ute mkt idag. Varit på stan, cyklade hem, ute och gick med hunden,
cyklade till donken, cyklade till tingsnäs, var där en timme kanske sen fick vi skjuts hem :)
Sköööönt hare varit och nu är vi sugna på att hitta på någonting men vad? :/
Men vi ska iaf sova hos Sanna inatt så får se om vi hittar på något :)
-
På något sätt tycker jag att mina inlägg är jääätteeetråkiga så ni måste ge förslag hur jag ska göra dom roligare att läsa eller om ni tycker att det är bra som de är.
Tumblr_m1pw4mgpwd1r289s2_large

Inge västerås

I morse när jag skulle gå upp hade jag ingen lust att åka till västerås längre så jag följde inte med. Jag har nyss kollat på big brother pch nu ska jag nog äta frukost och klä på mig :) strååålande fint väder ute :D


tröttiiisi

Imån ska jag följa Sanna och hennes mamma till västerås och shoppa.
Så får ingen sovmorgon imån, upp klockan 7 om jag ska hinna duscha. Jag funderar på att kolla på film men då kommer jag vara jättetrött imån. Jag sov när jag kom hem från skolan i 3 timmar :s och jag är ändå trött nu!? Nej jag ska gå och sova i mitt nystädade rum :) gooodnatt!

Hur använder man sån olja? :)

- Massera in oljan i torr hårbotten.
- Låt den sitta i 20-30 minuter
- För att få ur oljan får du använda shampoo.
Jag måste shampoonera minst 3 gånger innan allt är ur.
- Sen kan du ha i balsam/ hår inpackning som du brukar :)
Jag tror att det viktigaste är att man får ur all olja ur håret.  Det sägs att oljan kan orsaka bland annat mjäll och finnar. Men jag vet ju inte om det är sant och så tror jag att det är olika från person till person. Jag har inte märkt av något sånt och jag har användt det i 1 vecka nu ( 2 gånger) . Ricinoljan finns på apotek, bakom disken så du måste fråga någon personal om dom har det :) Jag har också läst att man kan tappa hår av det. Jag brukar tappa ganska mycke hår i duschen så jag märkte inte så stor skillnad.
-

Ont i huvudet

Har haft sjukt ont i huvudet inatt/nu. Blev hemma från skolan, men vi hade ju bara 3 lektioner och det mesta kan jag göra hemma. Just nu sitter jag med ricinolja i håret och ska tvätta ur det om 20 min ungefär :) kanske äter lite mat innan dess. Ikväll blir det kanske dans och klockan 7 är det något på st mikaelskoln som jag, Sanna och mamma ska på.
bloggar more later
57c68245ac2514e00f147cee35d94c86_large

weheartit

Tumblr_m1kya5sncv1r122pgo1_500_large
 
Tumblr_m1b5tzc3pd1qiaqpmo1_500_large
 
Kidpic-264628-530-358_large

bblack

Fast att man har en kamera från stenåldern får jag ju hyffsade bilder :)

turtles

Gick upp kvart i åtta, fixade mig och åt frukost. Tog halv 9 bussen till skolan och tog tre bussen hem :) Just nu sitter jag vid datorn och kollar på BB. Fast jag vet redan vem som åker ut och så där, för alla i skolan snackar ju om det ;) Ikväll ska jag eller MÅSTE jag städa rummet. Har inte så mycke mer att blogga om :)
-
422356_10150595212378966_661438965_8962229_954229573_n_large 422356_10150595212378966_661438965_8962229_954229573_n_large

Long hair now, thanks!

Jag kom hem vid 2 ungefär, la mig i sängen med en b&J och kollade på film. Riktigt äcklig film kan man ju säga, 127 timmar hette den och han fastnade med armen mellan en klippa och en sten, stor sten. Usscch sjukt äckligt! för nån timme sen åkte jag till finnsnäs och var med Sanna igen, kom hem nyss och nu ska jag troligen gå att sova :) Längtar inte tills skolan imån men ingenting att göra åt.
-
förresten köpte jag ricinolja igår och använde det idag. Nu måste jag vänta i några veckor på resultatet och jag hoppas verkligen att det funkar!
1332521275_large
aaaaah, vacker hårfärg!!

@Linneaaldenlid

-
-
-

Hallåjj

Jag sov hos Sanna inatt. Igår var på stan, vi fikade på kaffestugan bland annat och jag köpte lite saker :) När vi kom hem tog vi massa kort utomhus. Vi var ute typ 2 timmar och tog över 200 kort (a) vid tolv kanske, gick vi och la oss och vaknade idag vid nio och vi har bara ätit frukost än så länge :)

Ricinolja?

Jag vill verkligen att mitt hår ska växa fortare, hittade en slag olja som sägs få håret att växa 5 cm i månaden. Hur undebart låter inte det? Här ser ni några som har testat oljan, På första bilden är en som har användt det i en månad, den andra bilden är en som användt det i 2 V. Bilderna kommer från 2 olika bloggar så det är inte samma person ! :)
En månad
(Bilder tagna från google)

fuck you, I'm superman

-She act lika a bitch :)
Faaan va trött jag är! ska nog krypa ner i sängen till en film eller något liknande. Imån ska jag tillbringa dagen med Sannuu. :D Hoppas på finfint väder, massvis med sol och värme så man nästan döör.
Men jag tackar för mig och säger godnatt.


-

Tumblr_m1csbkibmn1qexmino1_500_large

Stan med Sanna

Snor lite bilder från Sannas blogg från idag :)

Toppen

Jag mår riktigt bra, är glad som bara den. Utan anledning :D Skolan började 8 och slutade 2, tog bussen hem och åkte ner på stan igen med syrran. Sen efter det åkte vi hem till farmor, vi åt där och fikade :) Lat som jag är somnade jag på soffan när vi skule duka fram fikat, kommer inte kunna sova ikväll :(  Kom hem för nån timme sen. Har kollat på gårdagens avsnitt av BB. Jag blir så trött på sipan, han är så jävla dryyyg!! Nu ska jag  kolla runt på datorn och sen gå och krypa ner i sängen :)


Muusik, I fucking love it

Jag älskar att sitta vid datorn och lyssna på musik, mima låttexten och svänga huvudet i takt med musiken.
Nu säger Jag godnatt och hoppas att man sover skönt inatt. Vill vara pigg och allert (stavas) imorgon bitti :D
Tumblr_m083yme4nc1qgdczpo1_500_large

Dissar sverige bikini

Asså personligen tycker jag att den här bikinin ser skitful ut. Före första så är sveriges flagga jätteful, gult och blått och ett kors, fuuulllllttt!! Före andra så tycker jag att kläder/saker med sverigeflagga på sig ser ut att komma från en turistaffär med tröjor som det står typ " I Love Sverige" på eller något liknande, det känns som om turister skulle gå runt med den bikinin.  Jag dissar sverige bikinin från Cubus.
Den ser inte riktigt ut såhär, men ungefär. Alla ni har väl säkert varit inne på cubus och sätt bikinin tänkte jag så ni vet väl hur ful den är :)

Young, wild and free

Dans om en timme ungefär! Innan dess ska jag äta och byta om. Gjorde nationella prov i fysik idag, jaaa det gick fasktiskt bra, men en av frågorna fattade jag inte och läraren var inte där. Så jag kunde ju inte svara på den. Men resten av alla frågor svara jag på. Det tog tyyp kanske en och en halv timme :) lite pinsammt på stan idag. Jag går där i tjock jacka och kollar mig runt om och ser att alla andra har tröja/vårjacka... Kände att jag klär mig lite fel. Men det är ju så grymt kallt på morgonen. Just nu ser man ut såhääära:
Ja man ser ju lite små töntig ut  :)

No pic

Jag har inte gjort allt som jag har sagt att jag skulle göra men Jersey shore fängslade fast mig vid tvn. Jag väntar på att Sanna ska bli klar. Vi ska ut och välkommna våren :D haha eller inte precis ;) Nu ska jag klä på mig lite kläder så jag inte kommer börja fryysa ute :) Hejdå!!

ahahaha!

gaaash, så nyss den här på facebook! Jag trodde att det bara var jag som gjorde så, ahahha

Sunday

Goodmorning! Jag vaknade vid halv ett, har kollat på tv och nu sitter jag vid datorn. Idag ska jag göra läxa, tvätta alla mina kläder och ta det lugnt :) Ser inte fram emot skolan imån.. Men kommer bara vara med på 2 lektioner, sen ska jag iväg! :) Drömde inatt att jag och Sanna skulle utomland, häääärligt vare, men besviken när jag vakna :( Nu ska jag stänga av datorn och göra nå vettigt :)
PUSS


mystery- dead by april

Idag har jag inte gjort så mycke, dator och sovit :) Jag funderar på att skaffa en ny blogg. Fast kommer bara länka på facebook och då kan jag ju bestämma vilka som inte kan se länken. Asså det är väl mest till att vuxna inte ska kunna se vad den heter, sen kanske någon mer :)Men jag vet inte hur jag ska göra. vet inte vad den ska heta då. Kommer nog på något :)
-
Imån ska jag räkna matte, plugga fysik och ta hand om tvätt. För er kanske helgen bara har börjat, men för mig känns som om det snart är skola igen för jag har ju varit borta hela veckan så det känns som om det är få dagar kvar :( ussch ser inte fram emot veckan som kommer. Mycke plugg, dans måndag, tisdag och onsdag så har ganska fullt upp! Nu ska jag kolla på film elller något liknade på datorn :) Puuss


WANT WANT WANT!!!



Sanningar om mig

Jag älskar att sova på magen
Snart kommer jag äga 10.000 kr, de ni!
För dom pengarna ska jag köpa en system kamera för.
Jag längtar till sommaren, har många roliga planer!
Alla mina linnen har typ blå nyans.
Jag smsar typ aldrig längre.
Jag saknar inte honom längre! :D
Ibland har jag problem med höger och vänster.

:)

Godagens!! Jag vaknade vid halv 9 kanske, låg i sängen ett tag sen gick jag upp och åt frukost! Har setat vid datorn och kollat på serier på tv4play! Har ingen aning om vad jag ska göra idag, chilla som dom andra dagarna kanske ;) Mår mycke bättre idag, ingen feber, inge ont i halsen men hostig är jag och hes :) hemma imån med, hoppas att man är frisk tills måndag!
0002wexd_large

Hääärlig bild

Fyyfan va trött jag är! Har ju knappt sovit något senaste natten + att man gick upp vid 8. Ska snart krypa ner i min nybäddade säng och soova!! Blir hemma imån med, så förhoppningsvis är jag piggare imån så kan jag plugga fysik, nationella var ju idag... Tog nyss "bisolvon" och usch fyfan vad jag hatar hostmedicin. Tack för mig. Godnatt!
Tumblr_m0fjoe86qu1qjzvcco1_500_large

Fin vän man har! :)

Sanna kom som en ängel från himlen och kom hit till mig med choklad och festis! tack bästa du :) ♥  Nu ska jag mysa ner mig i soffan med gosakerna och kolla på big brother!
Dsc_0466_191172667_large

suuugen på choklad

någon som är gullig och vill komma hit med en ben&jerrys, pucko eller något annat som smakar choklad?
You'll save my day♥

Smile!

jag är en ny duschad och piggare tjej nu! :D Får lov att städa rummet idag och tvätta lite kläder. Eller får se om jag orkar göra det. :) Den som åkte ut i top model var Sibel. Hon har ju inte varit min favvo precis men hon var duktig. Jag hejar på alla tjejer som är kvar, men min absoulta favorit är Nina! :) Hon verkar så snäll och gullig, I hope you win this! :)
420637_10150676468857836_210382572835_9261185_1767566031_n_large

myysit i soffan

Istället för en film kollade jag på big brother inatt. Efter det försökte jag sova, gissa vilken tid jag somnade ? klockan fem typ! kulkulkul. Jag vaknade vid 8 och gick och sa till mamma att jag hade feber sen dess har jag legat i soffan. Det värsta är att det aldrig finns nå att kolla på på dagarna. menmen, just nu sitter jag i köket med en filt runt om mig. slemet i halsen försöker kväva mig, näsan rinner 24-7 och jag vill ha pucko/choklad :( aja det blir väl att kolla på gårdagens top model sverige avsnitt :) 

feber

Hejsan på er :-) klockan är typ 1. 20.. Jag vaknade av att jag var kissnödig och så tog jag febersak också. Jag har ungefär 38,5 :-( man har väl feber då?! Men iaf så är jag inte trött så jag ska upp och hämta vatten och sen kolla på film ! Puss

Makaroniiies

Jag gick och la mig vid 11 igår kanske, somnade direkt. I morse vaknade jag vid halv 7 och jag kände mig ganska bra. Fast jag ville ändå inte gå till skolan och det var bra det. För just nu har jag dunder ont i halsen och hostar som bara den... Men jag ska på fysiklektionen sista timmen, har ju nationella prov imån så jag känner att det är bäst om jag går på den. Just nu sitter jag vid datorn, har precis duschat och kokat makaroner :) ska snart fixa mig och sådär :) bjussar på en fin trött bild :)

dax att sova

Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska nog sova snart :-) min mobil dampar så jag kan inte skicka sms :-o ska starta om den om jag orkar . Någon som har lust att spela quizme ? Adda 'aldenlid':-)

sjuuuk

Haallå på er:-) fick en kommentar av Anemone tror jag att jag skulle uppdatera oftare :-) jag har ju knappt tillgång till nån dator och mobil inlägg är väl hur tråkiga som helst ;-) aja, hur som helst har jag varit hemma idag,i morse hosade jag jättemycket och under dagen har jag fått ont i halsen och ghaft ont i huvudet heeeella dagen. Så fort jag reste migfrån soffan dunkade huvet jättemycket! Men skolan imån ska jag nog till. Känner att jag vill och så får jag gå på dansen på kvällen :-) ni får ingen bild för jag kan inte lägga upp från mobilen :-) pusspuss

Björn Borg

Snart ska jag och Jennie (syster) myysa ner oss i soffan och kolla på melodifestivalen! Första gången jag faktist längtar till att se det, brukar hata det annars :)
Jag vill inte att Loreen ska vinna. Hennes låt är jättebra, men jag tror att i Eurovison kommer alla kolla hur hon dansar och hur konstigt dansar hon inte? Ser ut som en indiandans typ! Nej, med hennes dans kommer vi komma sist. Dannys dans var lite för mycke tycker jag, men den skulle tagit oss top 10 kanske :) Så jag tror faktiskt att jag hejar på Ulrik ikväll ;) Nu blev Sanna glad ;) men hans låt är bra och han ser bra ut och glr ingen konstig dans!
heja Ulrik!!

boom boom

Jag har inte haft ork/tid med bloggningen, men då kommer ni tycka att det är extra kul att läsa det här inlägget för att det var ganska längesen senaste inlägget :) Hela den här veckan har jag kollat på "The O.C" hela säsong 1. Måste ladda ner nästa säsong! :) Sanna sov här inatt hursomhelst, igår köpte vi godis och pucko. Och på kvällen gjorde vi inte så mycket fast vid 11 var vi ute och gick. Haha vi gick typ längst bort i kråkberg och där är det såå läskigt för att det är så mörkt och läskiga hus.. ;) Vi vaknade 9 i morse, om en timme kommer hennes pappa och hämtar Sanna.
Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen och dricka pucko, muuums!! Är hemma själv hela dagen med mina syskon så ska njuta av det också :)
bjussar på en bild från i sommras :) vacker

Time to dance

~
Som rubriken säger; TIIIME TOO DANCE!!

wööööw

Heeeeeeeej!!
Ja har inte orkat blogga, lat som jag är. Jag har istället legat i sängen eller varit i skolan :) Om någon timme drar jag på dans, ragga idag! Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och kollar facebook :) guuuuu va jag vill ha sommar! Snart är det påsk och sen är det inte långt kvar :D Ska bara klara av alla nationella prov först...


Myyskväll

Jag drog ner på stan med sanna vid halv fyra tiden kanske. Var där till.. Kommer inte ihåg, intr ens på ett ungefär. Men jag har iaf kollat först två avsnitt på "the O.C", inte så pjååkig serie. Sen nu har jag kollat på fredagens avsnitt från big brother. Nu väntar jag på det som var idag men det kommer aldrig upp på tv4play... Jag vågar inte gå in på facebook heller för alla har säkert skrivit vem som åkte ut, ja ni vet väl hur det är ;) tagga skola imån, pusssss


Mys med misty :) hon har hållit nig sällskap hela kvällen :)


Gaash va många väskor!!

Idag jobbade jag för fotbollen och vi skulle sortera växkor efter nummer. kanske 3000 väskor eller något sånt där, FATTA VA MÅNGA!!! Och vi kanske var 20-30 st som skulle lägga dom på rätt ställe. Ja det tog sin lilla tid. När allt var klart tänkte jag "yesyes, hem och sova nu" men då kommer det en till last bil med påsar som ska ligga över väskorna... Det var mer påsar än väskor tror jag...
-
När det var klart var jag helt slut i bena. Det var jobbigt att gå och lämna en väska sen gå tillbaka och hämta en till och sen gå och lämna den... När jag kom hem visste jag inte om jag skulle ner på stan med Sanna eller inte, jag var ju så trött. Men jag tänkte att det blir kul nu när det är mycke folk :) så om en stund drar jag ner på stan!

springa naken ut i snön?

Asså fan va det är varmt överall... Blir ju sugen på att hoppa ut i snön naken, hehe! Men iaf så gick jag och Ida till ica för jag var jättesugen på pucko. Ja jag vet att det finns pucko på statoil men den är inte lika god som den på ica. Skönt att få träffa den tjejen, Saknat henne såå♥ När jag kom hem tittade jag, broroch Sebastian (brors assistent) på en zombiefilm, dawn of the dead kanske den hette? Den var inte så bra och den var mest äcklig än läskig och alla dog i slutet!
-
Vad händer nu då? Dega framför datorn tills jag somnar kanske? Tänkte vara uppe sent så jag blir trött imån kväll. För jag ska upp halv 8 imån, vasolopps jobb. är sugen på att träffa  någon men det finns ju typ ingen att träffa i närheten... Långt inlägg, men då har ni haft något för er dom senaste minutrarna ;)

Duuubder trååkigt

Hejdab på er, kommer ibte ihåg om ja blogga nå igår men det tror jag att jag gjorde ? Hur som helst sova jag hos Sanna, somnade vid två och vaknade vid halv tio tror jag :) ny är jag hemma och vill göra något tror kag eller så vill jag barar vara hemma :o. Jobbigtjobbigt när man inte kan bestämma sig !


yoyoyo

Jävla fuciking buss som aldrig kom vid halv 4... Stod och vänta jättelänge men den kom inte ändå, Så jag och sanna Fick skjuts av hennes mamma till statpil så fick vi gå resten :) Gick direkt till kaffestugan och fikade, myyysigt! Vi gick till mässtältet och tog massor av godis. Efter det gick vi till stan igen och tog sen en buss till maxi. Vi satt där till halv åtta och då tänkte vi att vi kunde gå till Chattis, Sannas kompis, vi var där till 9, åkte ner på stan, gick till statoil och där fick vi hämtning av min bror och hans assistent. vi åkte hem till Sanna och har nyss ätit och kollat på dubbelliv. va händer nu då?

Wonderfuuuul daay

God dagens!
Jag har duschat och sminkat mig! Jag och Anemone vaknade vid 10- 10.30, kollade på big brother och gick upp och åt frukost :) Jag åkte hem för en timme sen kanske och jag har duschat i jättevarmt vatten för at få mitt hår blekare, har hört att det funkar.. får väl se ;) efter den varma duschen, sminkade jag mig och blåste håret.
Just nu sitter jag vid datorn och sen ska jag och Sannuu ner på stan. Sen får man se vad vi hittar på! :)
Börja vänja mig vid håret nu :)

bilden är sneee

Heeejsan!
Idag har jag varit hos frisören och stan med Anemoen. Sover hos Anemone inatt och imån får man se vad som händer :) Just nu sitter anne och dunkar musik och jag ligger i sängen och döör för jag har mensvärk. mjaa så kan det vara :) Orkar inte blogga mer för jag hatar annes tangenter!

Älskar dig vännen <3

sannuu om en gång var det vi:
jag finns här linnea,det vet du <3

RESULTAT AV FÄRGNING! :D

Jag ville få tillbaka min färg till hela håret men det blev tyyp brunt! Koppr brun, först var jag lite osäker på färgen men nu älskar jag den :D Loooove it!! Snart blir det stan med den bästa, Anemoone :D
Nåå vad tycker ni? släng gärna in en kommentar! :D