Puss

Hej :) spelade sista matchen innan sommar uppehållet idag! I början gick det bra men sen så började jag få ont i benet, eller typ i början av benet, låret typ :) men det var kul att spela! Jag kunde knappt böja benet efter, och jag ville inte byta när jag var på plan! Imån är det dax för konfa igen, en vecka kvar nu är ju ingenting! Hoppas jag får en system kamera! Ska prata med mamma om det sen :) jag har pratat med mamma om att jag vill gå en kurs att kunna "tala" med andar, för jag är mottaglig för det och jag är jätte rädd för andar och sånt, så då kanske jag blir mindre rädd om jag kan prata med dom... Men får se hur det blir med det! Nu iaf ska jag sova puss!

Sova snart

Det har varit en sått okej midsommar :) sanna och hennes familj kom vid fyra:) och så hade sanna en kompis med sig, chattis! Vi spelade kort och massa! Sen åt vi och tid tio cyklade vi till statoil sen till sannas andra kompis och vi spelad buzz :) halv tolv cyklade vi hem! Just nu ligger jag i sängen och kollas runt på min mobil :) ska snart sova! Smsa vettja, 0738442524

Ett efterlängtat inlägg

Hej! Jag har varit på läger och det är därför jag inte har bloggat! Lägret var helt okej! Blivit jagad av fåglar, nästan somnat i kyrkan, kollat på saw 3, roliga samarbeteövningar, spelat kort, sjungit, ja typ det har vi gjort:) helt okej kul! Men det var jätte skönt att komma hem! Öls jag kom hem så skulle jag åka till maxi och packa kassar, efter det sa jörgen, mammas man, att jag skulle få han telefon för han skulle köpa ny, så nu här jag en xperia x10 mini :) och så här jagfått nya skor converse, låga :) min födelsedag? Kan ju nästan tro det :d nu ska jag packa upp min väska och fixa mig lite!

Före och efter :)

FÖRE




EFTER


Tagga inför lägret

Förlåt FÖSK, att jag inte är med på matchen! Hoppas ni hittar någon annan så att ni inte är bara 11 st :(
Idag har vi vandrat, sedan gick vi till adreasgården, eller jag och anemone fick skjuts ;) Imon är dax för läger! ska bli grymt kul! Ska köpa massa godis och chips att tjocka oss med! kolla på film och kanske göra anden i glaset ;)
När jag kommer hem till mamma ska jag packa upp mina fotbolls grejer, sen packa till lägret :)

typ där någonstanns ligger siljansnäs, som vi ska till!

http://www.dalarna.se/upload/2360/karta%20till%20naturum.gif

NATTI

Nu går jag och anemone och lägger oss, och imån ska vi göra en pilgrimsvandring och dricka ur en helig källa någonstanns i hemus :) puss

TJOO

Moorrn!
ag sov hos Sanna inatt :) Vid fem eller sex sås ska jag och anemone åka till hemus och sova hos hennes mormor :)
för vi ska till Hemus skidgrejs imån med konfan och då kan vi gå upp lite senare för vi har närmare ;)

haha jag drömde inatt att jag åt glass med strössel och kola sås! MMUUUMMS! nu ska jag nog göra i ordning lite glass (a)

Jag och morfar, när han fyllde 90 år i januari! :)


WÖWÖW, Ett inlägg

Hej allihopa!
Äntligen ett inlägg! Det är ju så att jag har råkat,( eller jag och jag, jag kunde inte råför det), har haft sönder min brors datorn som jag hade hemma hos mamma! HEEEEHHHEE! det går inte att ladda! inte mitt fel! Men iallafall är det skönt med sommar lov! Fast har varit på konfirmation onsdag, torsdag och fredag :) det har varit ganska kul förutom allt prat ;) idag var vi uppe i kyrk tornet! inget jag rekomenderar! först en brönd sten trappa, spiral formad, sen s massa trtrappor, vi kom upp dit till klockorna, dom är genomskinliga så man gunde kolla ut igenom dem :)
Påå måndag åker vi sommargruppen på läger i siljans näs, det säg att det spökar där.. hur ska jag och anne överleva :s  Imån natt ska kanske jag och anemone sova hos hennes mormor :)


Förlåt

Ja, jag vet.. Dålig uppdatering! Men iaf så vare skolavslutning ida! Skönt med sommarlov fast jag ska konfirmera mig dom 3 närmsta veckorna.. Efter avslutningen gick jag och mamma och åt och gick på stan, köpte en bikini! Sjukt nöjd! Och så köpte jag svarta tygskor! I helgen ska jag till pappa och då ska jag blogga lite mer! Nu ska jag sova så att jag kommer upp 8 imån , kanske bowling med bror, kristoffer och viktor imån :)

Hemma idag

Hej igen!
Blev hemma från skolan idag, min morfar dog i morse.. :(
Får se om det blir någon skola imån!

Idag Vaknade jag vid tjugo över sex, och jag hann sminka ett öga men den så kom jörgen in och sa att morfar hade dött.. jag tvättade bort sminket och sen gick jag och la mig! jag sov till 10 för då knackade mamma på min dörr! men sen så somnade jag om till kvart i tolv! Jag åt en korv och sen vet jag inte vad jag gjorde, agarna går så snabbt , och jag sitter varken vid tV enllen Datorn! så jag undrar vad jag egentligen gör på dagarna! Nu ska jag snart gå ner till våran båt hamn och kratta löv!  jag har att det åskar då måste dra nu puss


jaaa, varför klippte jag mig?

Dålig uppdatering.. förlåt! Jag har ingen dator, och det är inge kul att blogga från telen! Det är så att jag råka ha sönder min dator .. eller min och min, det var min brors :s HEHEHE
!
men i alla fall så har jag solat heeela dagen! skönt väder må jag säga! Imorgon äre dax för skolan igen! utan ida :( hon är i rhodos !  Jahaa! har inte så mycket att blogga om faktiskt! Jag vet inte när jag kommer blogga igen heller :) men det blir nog någon gång i veckan i think! just nu sitter jag vid min mammas dator och den får jag egentligen inte sitta vid (a)


ÄLSKAR VÄDRET

Jag sov hos sanna inatt :)
igår gjorde jag nte så mycket, Först solade i någon timma.. Men fick ingen färg tror jag :O
sen vid kvart i sju var jag och familjn o åt mat på mora parken ((:och efter det var jag och ida ute och gick :) Hon ska ju åka utomlands påsöndag så mäste träffa henne innan! När jag kom hem skulle jörgen åka iväg och jag ville inte vara hemma själv.. så jag GICK till sanna! hon bor i östnor! jag skulle kunnat tagit cykeln men hittade inte cykelnyckeln!
idag vaknade jag och sanna vid nio, det är kokhett i hennes rum! Jag ska smsa min syster Jennie och kolla om hon är vaken :) vi ska till min farmor idag och sen blir det stan !
kanske vara med Anemone oxå

Har inte hunnit bloggat+ ingen dator

ja ni ser rubreken.. Har varit i älvdalen dom 2 närmasta dagarna! idag har jag solat och ska kolla på homevideos :) filmer på när jag var liten och mina syskon! Jag har ingenting att blogga om tyvärr! Min syster har kommit hem från schweiz! och hon fyller år på söndag!! måste hitta present!!!

Ikväll blir det att gå ut och gå med bästevän, ida!