Godnatt bloggen

Jag gick upp vid sju! Var ganska morgon sur och typ fick damp på allting!
Först så skulle jag tvätt bort gårdagenssmink, och det kan jag inte göra på mitt badrum för jag har för litet handfat, men det badrumet jag skulle ha var upptaget... och jag visste vem som var där inne och han tar lång tid på sig inne på toaletten så då fick jag lov att ta mitt badrum endå..
Sen var toapappret slut och jag spilde te på golvet! Inte glad efter en sån morgon..
efter skolan drog jag hem och klippte gräset! sen har jag gjort lite läxa och nu ska jag snart äta paaaj!
Usch vad jag är hemskdålig på engelska!

äntligen klar med engelska uppsattsen oxå,
hoppas på bra resultat.

4b5204a3426544530b1669a023505ccd_large



Godnatt

Dagen gick snabbt, jag försov mig nästan i morse, jag vaknade tio i sju och bussen kommer typ mellan 5-10 över! men jag hann sminka mig och allt  ;) eller ja, det blev gårdagens smink!Jag tror att jag stänger av alarmet i sömnen, så nu får jag lägga mobilen en bit bort så jag måste gå upp och stänga av. Efter skolan kollade jag på tv och somnade i nån timme eller två.  Ett ganska kort inlägg men nu ska jag g och sova, puss

Komentar!

Linn olsssson om Vilken bild ska jag ta? :):
första! :d


svar : Jag tror nog oxå att jag ska ta den! :D

Vilken bild ska jag ta? :)

På slöjden ska vi göra en bild på ett tyg, men jag vet inte vilken bild jag ska ta.. vad tycker ni ? :)
Fast inte texten!!

läskigt! fick panik och var livrädd

Jag måste berätta en sak som hände i morse! Jag var i mitt rum och fixade mig sen så kollade jag mig i spegeln. Och då kollar jag på men dörr och den är jättelite öppen och såå serdet precis ut som om någon står där! Eller det var typ mörkt från golvet till lite högre än handtaget , kanske 30 cm högre än handtaget resten var ljust, som det ska vara, och så vände jag mig om och då äre inte mörkt längre ! Jag fick typ panik och var skit rädd ! Fyfan

ny redigerad :)


Hejsanhejsanhejsan

Skolan idag gick ganska fort :) haha vid lunchen fick man inte gå och ta mat i matsalen utan på ett annat ställe, kan inte förklara, men det är mellan 2 matsalar, ( noret har 3 matsalar) Och det var typ i korridorerna! Haha ganska kul faktiskt! Maten var sådär, lite stark..  på idrotten var jag ikke med! Har ju Inflammation i en muskel ;) Så jag fick kolla på & så spelade jag lite pingis Med Hanna Eriksson :) Efter skolan tog jag en promenad med Elliot och kollade klart på filmen som jag kollade på igår kväll ;) Men när jennie kom hem ville hon ner på stan så då följde jag henne! Jag köpte örhängen och en present till Sanna ;) Åå så köpte jag en ben & jerrys (a)  Men den delade jag faktiskt med Jennie :)  Nu sitter jag i mitt rum och gör inte så mycket.
Men puss
Vad kommer Sanna få i födelsedags present ? ;)
Det får ni se på Fredag!

måndag morgon!

godmorgon! jag gör ett litet morgoninlägg :) Jag ska gå till bussen om en halv timme typ! Jag har nyss duschat och ätit frukost, och nu ska jag välja kläder :) Det blir nog leggings och en tjocktröja! Haha i mitt rum är det jättevarmt på kvällen sen på morgonen fryser man nästan ihjäl :) Det är ganska jobbigt på morgonen och jag ska gå upp vid 6, man vill ju inte lämna det varma täcket för att stå i ett iskallt rum! Nej nu ska jag sluta blogga! jag gör säkert ett inlägg efter skolan oxå :)



Gammal bild :)

Redigerat lite bilder :)


Nanana

Tumblr_lpjwo5u9g61qfnpo0o1_500_large

Hejduu

Hallå :) Vilken seg dag och jag har inte fått någonting gjort, eller jo, städat rummet :) Jag håller på att ladda ner en film som heter "The curious case of Benjamin Botton" När där är nerladdad ska jag mysa ner mig i sängen med lite glass och kolla på den! Det blir dock inte Ben och jerry's! Det blir vanlig vanilj glass med Oboypulver (y)

jag vill ha GLAAASSS!!!

Tjoo! Jag gjorde mitt "godnatt"-inlägg lite för tidigt igår! Jag satt vi datorn till 2 och sen gick jag och la mig!
satan vad jag är sugen på ben & jerry's just nu ... Jag har ätit 2 och en halv st på 1 vecka tyyp!Helt galen i glassen!!  Jag kommer äta mig tjock på den! Men det är värt det!

Lite söt faktiskt


Ska nog sova nu

Jag är s j u k t trött! ska sova lääääänge imån!

Det bara är så


Ä l s k a r l å t e n

Vart jag mig i världen vänder
står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

ringar vare häääär

Då har man kommit hem från borlänge nu då :) Köpte 3 ringar! Sjukt snygga!
Köpte denna ring igår ':) lköpte den för att den kostade bar 25:- från ur och penn
Lite suddig kanske men ni ser ju vad den föreställer ?;)
Från glitter -  49:-
En klockring :)
Glitter- 100:-
En dubbelfinger ring :)
glitter 69 :-
Ja det va det ända jag köpte i borlänge

morgonsur

Hej! Är på så jävla dåligt humör just nu.. Jag har längtat efter att få helg typ hela veckan! För att jag ville sova uuut och så. Men nu vid 10 kommer Jennie ( min syster) in och tjatar att jag ska följa tll borlänge! Jag fick lov att säga ja för att få bort henne från mitt rum så jag kunde sova vidare... men så ville hon tydligen åka om en timme (&"!¤#"%&/#¤ Jag fpr förfan damp, jag är stressad, trött och är på mitt näst värsta humör!

Ny design tryck på F5



15 saker om mig

  • Ibland kan jag vara riktigt lat
  • Jag tcker att ringar är den snyggaste accessoaren
  • Jag har redan tröttnat på skolan och det har gått 3 dagar
  • Jag saknar en person väldigt mycke.
  • När jag är ute och klipper gröset och ser ett spindelnät får jag panik och måste sluta klippa. fånigt, ja vet
  • Jag har inte varit med Anemone på två veckor....
  • Jag fyller år om en månad och 2 dagar
  • Ibland vill jag ha 38 graders feber och bara vara hemma och kolla på tv
  • Haha Förut frågade en kompis mig om jag hade hennes nummer på telefonen och då fick jag hjärnsläpp å visste inte vad hon hette.
  • Jag hittade en 100lapp  idag
  • jag är rädd för att försämra mitt betyg i något
  • Jag biter på naglarna, men har nästan slutat
  • När jag sitter på bussen hem från skolan känns det som om någon läser mina tankar
  • Min fot har somnat
  • Jag är en fjärdedels finne

Besökte docktorn igår ja!

Jag var upp till lasarettet igår och kollade Ljumsken! Den första docktorn hittade ingenting som var fel, fast då fick jag och mamma ett papper vi skulle lämna på okuped akuten! Jag och mamma gick ner på akuten och lämndade pappret! och sen så kunde en okuped läkare kolla på mig direkt tyyp eller ja, fick vänta i 45 min! Men sen så kollade en okuped läkare på min ljumske! Han sa då att jag kanske har en inflamation i adductor magnus som sätts i gång varje gång jag tränar. Nu får jag inte träna på 2 veckor och när jag börjar träna igen ska jag ta det lugnt! o så ska jag äta panodil och voltaren 2 gånger om dan :)
Det röda är adductor magnus :)

ben och jerrys <3

Hallåå! Slutade skolan vid två idag! Vi flyttade upp matten och då fick vi sluta tidigare! När vi hade slutat nog jag bussen ner på stan och väntade på Sanna Hillring! hon kom kanske vid kvart över tre :) vi gick runt på stan lite, sen så gick vi och åt på China! Jag tog friterad kyckling med sötsur sås! MUUMS!!!!!  Vi tog Sex busssen till selja eller när hon gick av satt jag kvar på bussen och när den kom tillbaka till stn bytte den till Kråkberg så jag behövde inte gå av :) Köpte halsband och ring på stan. Lägger in bild sen :) Nu ska jag leta min mobil sen ska jag kolla på film och äta ben och jerrys!

ska platta håret sen krypa ner i sängen

Gammalbild

plattahåret?

Hmm, jag funderar på om jag ska börja platta håret igen? asså jag har gjort det 4 gånger sen jag klippte mig och det var i maj! Alltså 4 gånger på 3 månader! jag kanske kommer platta det ibland :) Jag vill försöka lita på mitt hår så lite så möjligt så slipper jag klippa det en deci varje gång jag ska till frisören! Jag vill nästan rakpermanenta håret men det sliter ju riktigt mycket på håret så jag vet inte!
Jag å sanna :)
lockigt :)

Heeej

Jag gick upp typ halv 6 i morse och släppte ut min katt.. och då var jag typ pigg, eller inte sovtrött iaf! så jag låg i sängen en timme och kollade på tv sen så gick jag upp och fixade mig :)åkte te skolan och slutade 14.50  tog bussen hem och ni sitter jag här framför datorn :) Inget att blogga om egentligen, men jag tänkte ändååå göra det! Vill ni veta en kul sak? Att gå när en av fötterna sover! Haha man kan verkligen inte gå normalt! prova det nån gång tycker jag!
Imån äre fredag och det gillas, förutom alla lektioner ! ska jag säga vilka träkiga lektioner vi har på fredagar eller?  kemi, fysik, hemkunskap , svenska so och matte!! Vi har typ sämst schema! menmen, nog allt ska vi fixa det!
nu ska jag spela lite keeyboard och sen tvätta lite kläder

cccccccp

Jag hade precis ghort ett inlägg så försvann alltihooop!

trött

Hej !:-) första riktiga skoldan idag :-) vi började gå efter schemat, jag gick till skolsyster idag och kollade min ljumske !hon sa att hon inte visste va det va men hon såg att det var lite svullen och hon sa att jag skulle kolla upp det så lasarettet ;-) jag blir nog hemma från träningen ida så att det blir värre ! Nej men nu ska jag sova i en timme för är så sjukt trött efter skolan :-*

godnatt

det här blir första natten på länge som jag kommer sova på en kudde!
att sova utan kudde ger resultat.. nacken gör ont som saatan. Men det är ganska skönt att sova utan kudde oxå :)

HAHA! BILDBOMB vare häääääärr

Döda mig inte för bilden Anemone :*


Hallåja

Dagen i skolan var trist. Pratade bara om gymnasiumval, det är ju bara ett halv år kvar typ. Nu ska jag plugga riktigt hårt i skolan och få superduper bra betyg. Men iallafall efter skolan drog jag ner på stan och träffade Sanna Hillring :) Haha hon har nyss tagit hål i tungan och pratar lite kuuuul! hörde ibland inte vad hon sa!! När jag kom hem klippte jag gräset.. men sen klarade jag inte av oatt klippa det mer för jag fick typ panik av ett jättestort spindelnät.. hehe! Nu ska jag lägga mig i sängen och mumsa i mig en ben&jerrys half baked  ;)


godmorgon

Jag gör väl ett inlägg innan jag går upp :-) det blir så himla kallt i mitt rum så natten , fast det är ganska bra ! För då typ vaknas jag en halv timme innan alarmet går i gång och då om jag ligger här och fryser i en halv timme är jag ganska pigg till slut och kan gå :-) annars ligger jag när snoozar:-) nej men nu måste jag gå upp och fixa mig inför skolan :-) puss

nej men godnatt nuråå


Jävla skit ljumskar

Asså igår på matchen hade jag lite ont i ljumskarna och så börjar jag få ont i höftbenet, eller vad det heter, på höger sida ( samma som min onda ljumske) det kan vara ett blå märke, och idag på träningen hade jag både ont i ljumsken och höftbenet.. känns som om det blir värre och värre. Måste gå till skolsyster.

I love it

Min mamma gav mig ett halsband som min mormor har haft och min mamma sa att jag hade nog fått det i konfirmations present av mormor om hon levde :)


Skola idag då

Skolan idag var inte så farlig :) ganska kul att träffa alla igen!


Vet ni vad jag kom på, jag tog typ en alvedon för ett tag sen och så kom jag på att jag har träning ikväll! :o  inte bra, det är farligt att träna med alvedon i kroppen, för man kan överbelasta hjärtat, och det har jag ingen lust med..


puss


jag ska bättra mig

Hej hej ! Förlåt om jag har uppdaterat dåligt men jag ska bättra mig ;-) spelade match idag förlust.. Men det var ganska kul att spela förutom att jag fick ont i min högra jumske som vanligt ! Hehe imån börjar skolan ! Kul att träffa kompisar igen och få busskort ;-) Ett tips ni som har en xperia och har blogg (blogg.se) om ni vill blogga från mobilen och så går ni in på blogg.se ovh. Till nytt inlägg märker ni kanske att det inte går att trycka på rutan där man skriver inlägget, tryck istället på HTML. Och där skriver ni det ni ska blogga om och sen längst ner på den rutan står det uppdatera tryck där :-) sen ser ni texten i 'inläggs rutan' :-)

wöwöw ingen dator på...

Heej! förlåt för dålig uppdatering! Har inte orkat bloggat :) Men i allafall så idag har jag gått runt i pyjamas (stavas?) hela dan, ätit ben&jerrys och spelat på min systers Ipad!  På måndag börjar skolan och ser inte så mycket framimot det! igår så spelade vi färnäs tjejer match mot gustafs, förlust.. men Det kändes bra att spela :) Har träningsvärk i dag så kunde knappt gå upp ur sängen i morse ! nej nu ska jag lägga mig i sängen och kanske kolla på super natrual? ;)

Jag har typ inte suttit vid datorn på 6 dagar! Känns som om jag inte behövde gå in på den nu heller.


sängen & supernatrual

God morgon ! Just nu ligger jag i sängen ich kollar på på super natrual , sjukt bra serie ! Det handlar om 2 bröder som jagar demoner och försöker få dom tillbaka till helvetet :-) ganska läskigt oxå :-) men i alla fall vid två ska jag åka till farmor och städa och sen så ska jag vara med ida :-) nu ska fortsätta se på tv ! Puss

1 år nu

Tiden går så himla fort!  1 år sen min mormor dog.. kan forfarande inte fatta det.
Hennes röst snurrar runt i mitt huvud,
Hennes humor skrattar jag fortfarande åt,
Jag saknar henne enormt.
Det bästa med här är att jag VET att hon forfarande finns hos mig ♥


godnatt!


booring

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string? yesyes
2. Vem var den senaste du pussade? Anemone! :D 
3. Vad har du för bhstorlek ? haha
4. Trivs du med det? - joraa :)
5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - inte räknat
6. Vad ska du göra imorgon? - Vara ed sanna hillring och träna

7. Vad gjorde du inatt? - Älvdalen
8. Och i förrgår natt? - sov :)
9. Vad gör du innan du ska sova? - smsar :)
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - Mamma ja
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - jora, men skulle sagt nej ;)
14. Choklad eller glass? - chokladglass
15. Push-up eller T-shirtbh? - pushup
16. String eller hipsters? - beror på
17. klackskor eller sneakers? -  Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - jeans!

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Mora
2. Håfärg? - Kopparbrunt ( orange) och så lite brunt under.

3. Längd - 163
4. Frisyr - just nu?
5. Ögonfärg - Blågrå
6. Skostorlek - 37-8
7. Humör - lite allt möjligt
9. Civilstatus - singel
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - en gång.
2. Tror du på kärlek? - jodå
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - tror jag inte
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vem vet
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - inte älskat, men gillat
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - är rädd att bli sårad, men det är väl dom flesta
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - inte vet väl ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - båda
2. cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Fest eller romantisk hemmakväll ? - bååda !
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Inget

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - brukar inte smyga ut :)
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - hehe nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar?  japp
4. Har du hoppat bungy jump? - vågar inte :)
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nejj
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - nej
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vad är ömsesidigt?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Nej


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? - lite så
3. Är du fundersam? - ja
4. Är du uttråkad? - no
5. Är du tysk? - nej
6. Är du japansk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
10. Hur många syskon har du? - 2 

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23.33
2. Namn? - Linnea
3. Vart bor du? - mora
4. Hur många barn vill du ha? - 3 kanske
5. Vill du gifta dig? - Om jag hittar den rätta ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - usch nej
8. Favoritglass? - chooklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 1
10. Humör? - allt möjligt

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - ja
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon (a)
4. Tror du på spöken? - ja

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? japp
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nech

Kan
1. Kan du röra på öronen? - med mina händer ja
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ja det tror jag väl
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - jarå
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja


inbilding eller inte?

Hmm.. jag börjar misstänka att vi har en ande i årat kök. när jag gick på toa för någon natt sen kollade jagin i en spegel och i den ser man nästan hela köket. Aja sen när jag var klar kollade jag snabbt in i den och då det första jag tän kte på var en kvinna. Sen när jag nästan är vid mitt rum känner jag migjagade så jag fick lov att springa. Senare den natten hörde jag steg därifrån.Och idag när jag var i köket kom namnet Magdalena upp i mitt huvud. Skumt! Kan vara inbilldning. men jag vet inte.




Trött efter en kung helg :)

hej på er, nu är jag hemma från älvdalen! Vi åkte ju i fredags och då sov vi vid nässjön! och Natten som har varit sov vi hos Titus, tror jag att hon kallades ja, först åt jag och Anemone lunch på byn. Pizza. GOOTT! Sen så gick vi hemåt och då ksulle vi åka en " raggarunda" Och den tog typ 3 timmar att åka! När vi kom hem åkte vi och handlade sen åt vi mat! Kött och potatis sallad! Sen så fixade jag och Anemone oss och sen så drog vi ner på byn igen och var där till 2 :) kul vare, träffa en massa folk ! Idag är jag mest trött ! ska mysa ner mig i sängen och kolla på film. Jag finns på Mobilen!!

Tack för helgen bästavän!


nästa älvdalen

Åkertill älvdalen nu med anemone och hennes familj! kommer hem på söndag! om det är någon som vill träffas äre bara att smsa. 0738442524. Kommer kanske inte blogga nå förän söndag, men får se :)

d
så ser jag ut just nu, fin grimars..

supernatural

går och lägger mig och kollar på supernatural nu :) finns på mobilen!  0738442524 :*

 


Vilken bra dag med Saaaanna!

Jag vaknade vid 10 tyyp. Gick upp åt frukost, fixa mig sen så drog jag ner på stan moch träffade Sanna H. Vi åt glass och gick runt på stan lite, till typ fem. Sen så drog vi hem till henne och så gjorde jag dom där 2 hålen i hennes öra. Riktigt kul faktiskt! Haha, men eftetr det drog vi ner till bryggan vid mora parken och hade marshmallows, läsk, ljus, Filtar och picnik duk! riktigt mysigt kan jag lova! Vi satt där i timmar och grilla marshmallows och snackade om allt mellan himmel och jord, alltså luft då eller? ;) :)




varning för känsliga tittare

jag ska nog börja jobba som piercare ;)
gjorde nyss två hål i Sannas öron ;)

ååh! Kan inte kolla utan att gråta!



Hittade på Emeliejohanssons blogg :)

varje gång jag ser dig, blir jag varm i hela kroppen.♥

Tumblr_lclhcoyyax1qeur86o1_400_large


Onsdagen för mig :)

Hejsan ! Jag vaknade vid kvart över elva tack vare att min  bror spela monopol, asså vi ha nå monopol med kort ist för pengar, och så äre en till grej med som man har för att sätta in pengar eller ta pengar från kortet. och om man trycker på dens knappar låter det skit högt... Kul att vakna till det! När jag kom upp klippte jag gräset, sen duscha och efter det stan med Anemone :) köpte glass och satt i solen ;)  Åkte hem vid kvart i 5 för att hinna äta innan fotbollen och så! sen så drog jag på träning! 

I morgon blir det att vara med den saknade Sanna hillring! usch vad jag saknar den tjejen :(( jag ska kaaaaaanske sova hos anemone oxå.

nu ska jag mååla aglarna!  :)


Träning nu.. puss

 

supergirl säger: GODNATT FOLKET


nu är jag hemma igen!

GRÖNAN

Sjukt kul jag har haft det ! Igår var jag och Jennie på grönan. fast nog några 100 gånger bara! Var rätt nervös innan vi skulle åka insane men jag räknade hur lång tid det tåg för en vagn att åka igenom allt från början och det tog typ 40 sek så jag tänkte att det är ju inget! När vi hade åkt den ville jag åka igen! men då skulle vi få lov att gå av och ställa oss i kö igen, och vi orkade inte det just då. Men sen gick vi och åkte den igen!

Katapulten var nästan värre än fritt fall. usch usch..  Frittfall funkade inte så fickk lov att åka fritt fall TILT. och det lutar fram lite när man åker! Men det gick bra :)  sen så gick vi spökhuset!! HERRE MIN GUD va läskigt det var! jag och jennie vågade inte gå in så vi väntade på nästa som kom. och dom fick gå föreoss! där inne var det mörk som satan ! Sen så gick vi förbi Saw-gubben, och jag skrek för kung och fosterland!! Hatar verkligen han nu efter det! och han gick efter mig och jennie och jag fick panik och ville springa men våga inte ;) 

STAN
Vi gick upp vid 9 och åkte ner te stan! shoppade lite till tre för då gick vi till centralen och kollade tåg. Vi tog ett som gick 15.45. Ja du är jag hemma :)

 

 

 

KÖPT

En blå stackad tröja från vero moda 150:-     SUPERMAN TRÖJA, från någon
                                                              skumbutik :) 150:- den me




Tröja-bikbok-80kr                        örhängen från ur och pen 20:- st




inte köpt så mycke ;)


Tåget

Jag och jennie sitter på tåget påväg mot sthlm! Det gick ganska bra att gå upp i morse. Trodde att jag skulle stänga av alarmet i sömnen och missa tåget men nej så blev det inte :) om ungefär 2 timmer är vi i stockholm! Bra att man har musik i öronen som fördriver tiden :)

STOCKHOLM

I morgon bitti sätter jag och min syster oss på tåget till sthlm! Tåget går 06.25, eller nåt sånt! tidigt som fan men då kommer vi fram vid 10.30 och då tar vi bussen till ggröna lund och är där hela dan och sen åker till farbror och sover. På tisdag ska vi shoppa lite och sen åka hem! Kommer blir grymt kul! Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska nog hoppa in i duschen och sen kolla på film! M Y S.

Jag måste träffa Sanna Hillring snart!
Miss that girl!!



Bild från hennes blogg :)


Mediumutbildning?

Jag och mamma snackar om att jag ska få gå en medium kurs! Asså kunna kontakta andar och så för jag är mottaglig för dom! Vissa av er tror på andar och sån och vissa inte :) jag tror på det för jag har själv vart med om det! Men medium kurs är så dyrt, över 1500:- typ! Men får se hur det blir! :)

igår var nästan min familj att beställa resa till teneriffa i 2 veckor men nej, det blev ikke så! Jag och mamma pratar ju om att åka till london oxå :) nej nu ska jag gå ut och gå. puss

 

Ny design ;)


:-D

Om en halv timme kommer farmor och hämtar upp mig och Jennie. Sen åker vi till pappas stuga (som ligger vid myckelberg) och äter pannkakor med bacon och massmörssås, kålbotten heter det eller nå! Låter inte gott.. får se om jag vågar smaka. Nu ska jag nog sätta mig en stund vid keyboarden innan vi åker till stugan!


Det är väl fredag?

Jag ligger i sängen och äter kyckling gryta med jordnötter, bananer och bacon! gott! Jag har typ inte orkat gjort så mycket idag! jag har städat rummet lite mer, duschat, ätit, spelat spel. ja typ det jag har gjort :) nu ska jag byta om till sovtröja och borsta tänderna och mysa ner mig i sängen ;)


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Usch va hungrig jag är! Glömde bort att man måste äta oxå. Så jag går och letar efter nå gott i kylskåpet.


Ganska lyckad dag ändå

Jag och Jennie ( storasyster ) tog en promenad till tuvan. Skulle hälsa på farmor men hon var ikke hemma! Sen kom Martin (jennies ex) Och vi gick till golfbanan! men jag fick lån martins cykel för jag fick skit ont i ljumsken, jag får alltid det på träningar eller när jag går snabbt.. Någon som vet varför? Aja, sen gick vi hem. Martin ville baka så vi åkte till Ica och köpte grejor och sen hem och bakade. Det blev nå med choklad, Marsmallows, Valnötter ;) ganska gott!! Sen bestämde jag och Jennie att vi skulle åka till Sthlm, fast vi måste hitta boende, kanske hos våran farbror! Isf åker vi på söndag :) inatt får jag sova ensam. Har ju annars haft två hundar som har nästan tagit uppp all plats så nu kommer det kännas tomt :( nej nu ska jag sova!


Seg dag..

 Jag vaknade vid 11 men jag och Cera låg i sängen och myste lite, sen gick jag upp vid 11. Jag har lust att åka till rättvik, men Anemone vill inte åka dit, för att det är så dåligt väder, Sanna H är i rättvik med Louise, Sanna S är i sthlm, Ida tror jag är i stugan :( om någon har lust att åka dit med mig, hör av er! Nu ska jag klä på mig, tvätta lte kläder, och gå ut med hundarna :) puss


live in the moment


Jag måste leva i nuet,
sluta tänka på framtiden,
hur svårt det än kommer att bli
så måste jag vara stark.

onsdag

Fick träffa anemone idag :) Vi var först på kajen och köpte glass sen så drog vi och åt pizza nån timme efter ;) nästa helg ska vi till Älvdalen på Motor & musik, eller vad det heter! Men iaf så efter vi hade varit på stan åkte jag hem till mig och jon till sig! jag myste lite med hundarna i soffan och sen städade jag klart rummet :) HAHA det har typ tagit 2 dagar ? ;) fast jag har kännt mig ovanligt lat på sistone! Men sen så drog jag på träning! kändes bra

Konstigt nog gick jag 07.30 i morse! SJUKT! jag känner mig ganska pigg och  så la jag mig i soffan och kollade på tv :)



snart soova!

Hejhej! Jag har för det mesta slappat idag, precis som dom andra dagarna! Mamma och min syster åkte till njupeskär i särna men jag orkade inte! Jag städa ist min toalett och började på mitt rum. Jag är nästan klar med mitt rum , men jag tar det imån ist, blev så trött :) Sanna sköld och hennes familj ska till stockholm så då blir min familj hund vakt till deras hundar, juni och cera :)

nu börjar datorn bli lite varm så jag ska stänga av den nu :) nattinatti